הצילו!!

maymeital2

New member
הצילו!! ../images/Emo7.gif

או שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי מתחת לבניין שלי נמצאו גורים נטושים בני שבועיים וחצי לערך..האמא נעלמה זה מספר ימים והם צווחו ללא הפסקה מרעב אני מניחה. מצאתי אותם אך לצערי הרב אני לא נמצאת בבית משהו כמו 12 שעות ברצף. קניתי להם פורמולה והם לא מוכנים לינוק, ממש קשה לי להכריח אותם אולי הם חלשים אין לי מושג.. העניין הוא שאני לא יכולה לתת טיפול ראוי כיוון שיש לי 3 חתולים בביתי אז איני לא יכולה להכניסם פניה והם בחוץ ובקור..שמתי להם שקית מים חמים ועל זה פליז דק וניסיתי להאכילם ללא הצלחה ורציתי לדעת אם יש משפחה אומנה שאתם מכירים שיוכלו לתת טיפול ראוי? הם לא אוכלים!!! אני ממש בלחץץ

enat06

New member
קודם כל הם חייבים להיות במקום בטוח!

ולא חשופים ככה בחוץ, עדיף אצלך בבית או במקום מוגן אחר אם את בטוחה שהאמא כבר לא תחזור, אם את יכולה לארגן להם מנשא חתולים עם בקבוק חם עטוף בשמיכה בפנים זה עדיף, אם יש לך אפשרות להכניס אותם אליך אפילו סגורים בתוך מנשא זה ישפר את הסיכויים שלהם, אבל עשי את זה כבר היום, חבל על כל דקה.. לגבי היניקה, הם חייבים לאכול! תנסי לבדוק אם תחליף החלב זורם כמו שצריך מהבקבוק, לגבי השעות שאת לא נמצאת נסי לבדוק אם יש איזשהו שכן או שכנה שיכול להאכיל אפילו פעם אחת בשעות שאת לא נמצאת, אפשרות נוספת לא בטוח אבל בעבר טיפלו בתשלום בגורים יונקים אצל וטרינר תורן בצומת פ"ת, הם פתוחים 24 שעות ביממה, שווה לנסות לבדוק, ובינתיים להמשיך לטפל עד שתמצאי אומנה או עזרה נוספת..

maymeital2

New member
אז זהו ש

1. אין לי אופציה להכניסם הביתה, החתולים שלי יהרגו אותם ומדובר בדירת חדר וחצי.. 2. הם לא מוכנ ים לאכול בשום פנים ואופו..מה שכן הצלחתי להחדיר להם עם מזרק קצת HD או איך שקוראים לזה- קופסת שימורים של וטרינר ואחד מהם ממש גילה תאבון ואכל מזרק שלם! ואגב החלב מאוד זורם אפילו ניסיתי לפצוע עוד את הפיה ויש ממש זרימה שם! ככה שהם לא צריכים להתאמץ מידי 3. שמתי להם את המים החמים עטופים בפליז ועל זה הם יושבים בתוך קופסא סגורה.. 4. אין לי מי שיאכיל במקומי את אולי מהאיזור להדגים לי עליהם איך מאכילים נכון ? מישהו יכול לעזור לי עם זה?

ציפציף1

New member
גם בחדר וחצי החתולים שלך לא יהרגו אותם

הניחו אותם בתוך מנשא סגור. דאגי להאכיל אותם עם בקבוק הנקה המיועד לגורים והם ינקו היטב. רצוי להאכיל אותם באוכל איכותי ולא ירוד כדי למנוע בעיות מעיים. אם את מאזור רמת גן אשמח להדגים לך כיצד להניק אותם וכיצד לגרום להם לעשות את צרכיהם. ושוב בחדר וחצי אפשר גם אפשר להשאירם במחיצת החתולים האחרים בתנאי כמובן שהם בתוך מנשא סגור. (מדברת מניסיון) אני ליד המחשב עד השעה 4:00 בצהריים במידה ואני יכולה לעזור לך.

maymeital2

New member
עדכון

היום שמצאתי אותם ורשמתי את ההודעה פה לא יכלתי להירדם בלילה והחלטתי להכניס אותם לדירה ולשים בשירותים במנשא לא סגור.. יש לי חדר שירותים + אמבטיה יחסית בגודל סביר. ניסיתי בלילה שוב להניק אותם ללא הצלחה וניסיתי פשוט להאכיל עם מזרק בAD שקניתי אצל הוטרינר. יש לציין שאני עובדת בהייטק ובדיוק עד אתמול סגרנו רבעון משמע 12 שעות בעבודה ולחץ מטורף! אתמול.. בבוקר התקשרתי בהמלצתכם לבית החולים הוטרינרי בפתח תקווה צומת גהה. הם אמרו שאני יכולה לבוא איתם בכל שעה והם ידגימו לי.. לצערי סיימתי לעבוד אתמול ב-2200 בלילה!!! הרגשתי שהרגשתי את הגורים ...אבל לא היתה אפשרות לצאת מוקדם.. הגעתי והיה לי מלא קקי באמבטיה שם... והם צווחו וצרחו ללא הפסקה...האכלתי אותם בAD ניסיתי שוב להניק ללא הצלחה...עשיתי להם צרכים.. ונסענו לבית החולים. בבית החולים היו ממש מקסימים וקיבלו אותנו ממש יפה ב-2300 בלילה.. אני חושבת שאעבור אליהם מהרופא שלי כי ממש התרשמתי מהם..מישהו יודע איך המחירים שלהם? בכל אופן הם הביאו בקבוק אחר..וגם הם לא הצליחו להניק ואמרו לי שהם כבר גדולים (בני 3 שבועות) ושאני אאכיל אותם בAD וזה יהיה מצויין..האכלנו שם יחד והם הביאו לי המון קופסאות שימורים .. היום אני בבית ככה שבכל פעם שהם בוכים אני נכנסת לראות מה קורה..או שהם רוצים לעשות צרכים או לאכול.. שמתי להם גם מתחת למגבת שקית עם מים חמים והם ישנים על זה ונהנים מזה מאוד. אני ממש מקווה שהם יתחזקו... תחזיקו להם אצבעות. טוב שפסח בפתח כי אהיה הרבה יותר בבית ואוכל לטפל בהם. אשמח לכל טיפ נוסף ואגב הביאו לי איזה משחה דביקה כזאת לתת להם כי זה עם הרבה ויטמינים.. וחשוב לציין שהם כל הזמן משלשלים אבל אמרו לי שזה יקרה בגלל ה AD כנראה שיש שם משהו שגורם לזה. תודה על העזרה

enat06

New member
יופי ממש משמח לשמוע!

את יכולה לנסות לתת להם את האיידי גם בבקבוק, טיפה מדולל במים, אפשרות נוספת, לקנות אצל וטרינר ID שזה מונע שלשולים ולערבב מעט עם ה AD וככה גם יקבלו מזון שמתאים להם וגם מבחינת העיכול זה יכול לעזור, ולא לשכוח לעזור להם עם הצרכים מספר פעמים ביום, אוטוטו הם כבר יתחילו בעצמם..

maymeital2

New member
היום ומחר כבר לא יצא לי ללכת לוטרינר

האם זה בעייתי השלשולים האילו כרגע? בכל פעם כשאני מעסה את פי הטבעת הם מתיזים עלי מנה יפה של שלשול... אני אנסה עם הבקבוק..אולי את זה הם ינקו וזה אכן יעזור תודה רבה.. אני מקווה שלא יהיה קשה למצוא בתים..החתולים שלי לא אוהבים אורחים

maymeital2

New member
היי אני צריכה את עזרתך

הלכתי לבית החולים ואמרתי להם על השלשולים שהם חום כהה + לפעמים מעט דם. משום מה הם לא המליצו על ID לבדם אלא אמרו לי לתת 2 טיפות אנטיביוטיקה שהם הביאו לי פעמיים ביום. בכל מקרה לקחתי קופסת ID אחת וערבבי חצי ממנה בתוך קופסת הAD שהיתה לי. יש לציין שהיה הרבה יותר קשה להכניס את המזון עם המזרק אבל הצלחתי. נתתי בלב מעט כבד את האנטיביוטיקה לפני הארוחה ואז נתתי קצת עם המזרק כמה שהם הסכימו לי את ה AD מעורבב עם הID. מה דעתך? הם נראים לי חלשלושים...האם לתת מים ואם כן כמה? נתתי לכל אחד ממש מעט מים עם המזרק..

enat06

New member
יכול להיות שקצת התייבשו מהשלשול..

הכי טוב שתתייעצי עם המרפאה, הם אמורים להיות שם 24 שעות, לא נראה לי שה ID יכול להזיק, אני נתתי בעבר ערבוב של איידי ואי די בהמלצה של מרפאה לגורים ששלשלו,ה ID מיועד למקרים כאלה של שלשול, גם לא נראה לי שקצת מים יכולים להזיק.. נראה לי שסה"כ את מטפלת בהם בסדר גמור.. כדאי שתתייעצי אתם..

maymeital2

New member
תודה רבה

הפעלתי להם בלילה את התנור של האמבטיה, אני מקווה שלא ייבש אותם אבל ככה החדר אמבטיה הרבה יותר חמים.. באיזה יחס עירבבת את האיידי ואידי? שמתי חצי אידי על כמעט קופסא שלמה של איידי.. דיברתי עם המרפאה הרי הייתי שם היום אבל היה לי מוזר שהם לא אמרו לי על האי די ולכן זה גרם לי מעט לא לסמוך עליהם. מה שכן שאני אמשיך עם האנטיביוטיקה

הייתי מפסיקה עם הפעלת התנור

ושמה להם בקופסא בה הם נמצאים בקבוק מים חמים עטוף במגבת ושלא ימלא להם את כל שטח הארגז כך שיוכלו לבחור אם לשבת עליו או לא לפי מידת החום שלהם. יתכן מאד שהחימום הוא מוגזם ומוסיף להתייבשות שלהם. לגבי הAD - הייתי מפסיקה איתו ונותנת ID בלבד וכמובן נותנת אנטיביוטיקה עד סוף הטיפול ומתחילה לתת גם מי שתיה.

maymeital2

New member
היי עינת

האם את זוכרת בערך את הכמות שהגורים אכלו מהתערובת סגיל 3 שבועות ? אצלי הם אוכלים בין 3 ל 5 CC בארוחה..אני מקווה שזה מספיק להם

enat06

New member
אם את נותנת להם מטרנה

תסתכלי בהנחיות שעל הקופסא, זה מאוד תלוי בסוג המותג.. בכל סוג זאת כמות קצת שונה, צריכות להיות הנחיות כל כמויות ומספר האכלות לפי גיל הגור... חשוב מאוד גם לערבב את היחס של האבקה והמים בדיוק כמו שהם מציינים שם..

maymeital2

New member
היום יש חידוש

שמתי להם בבקבוק את האוכל AD מעורבב עם אוכל יבש של גורים מותפח.. הוטרינרית טענה שהשלשולים זה מתולעים והיא תילעה אותם. בכל אופן 3 מתוך ה-4 הסכימו לאכול מבקבוק!!! איזה אושר..זה ממש קשה על המזרקים ובלאגן.. אני אמא שמחה

maymeital2

New member
ואגב

ניסיתי עכשיו עם הבקבוק את המטרנה והם לא רוצים חלב..כנראה שהתרגלו כבר לאוכל

enat06

New member
יופי! נשמע שהם בדרך לגמילה מהחלב..

ומה עם הרביעי גם אוכל כמו שצריך? כל הכבוד לך!..

למעלה