הצילו

ב ק ה

New member
הצילו../images/Emo53.gif

יש לבת שלי עבודה היא צריכה לקחת מוצר קיים ולשפר אותו לא למחזר לשפר כמובן שאת עבודות בי"ס ההורים צריכים לעשות אוףףףףףףףףףףףף אין לי מושג איפה להתחיל אין לי רעיונות המוזה שלי לא עובדת על מצות אשמח לרעיונות קלים , פשוטים PLEASE

Springy

New member
באיזו כיתה הבת?

באיזו מסגרת ניתנה המטלה? האם נתנו להם דוגמאות? יש המוני מוצרים שאפשר לשפר, השאלה היא מה מטרת התרגיל...

ב ק ה

New member
הבת שלי בכיתה ו'

בשעור טכנולוגיה הם אמורים לקחת מוצר קיים ולהפוך אותו ליעיל יותר וממש להציג אותו פועל ביעילות יותר זה לא אמור להיות מתוסבך אבל אני

Springy

New member
אני יוצאת מתוך הנחה שהשיעורים

אמורים: לסייע/לקדם הבנה של נושא שנלמד, לסכם נושא, או אולי אפילו להקדים נושא. לייעל מוצר אפשר מהמון בחינות, ולכן אני מנסה להבין באיזה ידע הם אמורים להשתמש. לדוגמה: ניתן להפוך בקבוק סבון נוזלי ליעיל יותר ע"י שינוי העיצוב/הפיה/הוספת ידיות לאחיזה וכו'. אבל בקבוק סבון נוזלי הוא לא מוצר ש"פועל" בכוחות עצמו. לעומת זאת, ניתן לשפר מוצר ש"פועל בכוחות עצמו", כמו כל מוצר שפועל ע"י מנגנון כלשהו. לאיזה מהמוצרים הכוונה? או שבכלל למשהו אחר?

ב ק ה

New member
2 בנות החליטו על שמפו שעומד על הראש

בדומה לקטשופ שעומד על הראש עם פייה לחיצה דומה קצת לרעיון של spingy כדי להקל על יציאת השמפו במקלחת נו טוב שיעבדו קצת העיקר אני יצאתי מעבדות לחרות

למעלה