הצילו עץ השזיף שלי התמלא ביצורונים שנראה לי שמוצצים ממנו את לשד עצמותיו. מה עושים? איך מתפטרים מהם?
A anisa04 New member 12/12/05 #1 הצילו../images/Emo53.gif עץ השזיף שלי התמלא ביצורונים שנראה לי שמוצצים ממנו את לשד עצמותיו. מה עושים? איך מתפטרים מהם?
הצילו../images/Emo53.gif עץ השזיף שלי התמלא ביצורונים שנראה לי שמוצצים ממנו את לשד עצמותיו. מה עושים? איך מתפטרים מהם?
ש שקדי New member 13/12/05 #3 זה נראה כמו כנימת הלכנוס הכי פשוט קח כפפה ותמחוץ אותם זה נראה פרימיטיבי אבל עובד.......
A anisa04 New member 13/12/05 #4 יש שיטה קצת יותר מתקדמת? השיטה הזאת לא תעבוד כי העץ מאד גבוה ואין אפשרות להגיע לכל ענפיו ומלבד זה יש המוני כנימות וזאת נראית לי עבודה די סיזיפית.
יש שיטה קצת יותר מתקדמת? השיטה הזאת לא תעבוד כי העץ מאד גבוה ואין אפשרות להגיע לכל ענפיו ומלבד זה יש המוני כנימות וזאת נראית לי עבודה די סיזיפית.
G grass של הצאט New member 13/12/05 #11 תיקון טעות לאחר מבט נוסף בתמונה שניה יכול להיות שאתה צודק. בלי קשר העץ סובל גם מאקריות
מ מייקלה1 New member 13/12/05 #8 קונפידור הינו חומר הדברה שמוהלים במים ומגמיעים באדמה מסביב לגזע.הכמות לשימוש תלויה בגודל העץ. יש הוראות שימוש מדויקות על התכשיר.
קונפידור הינו חומר הדברה שמוהלים במים ומגמיעים באדמה מסביב לגזע.הכמות לשימוש תלויה בגודל העץ. יש הוראות שימוש מדויקות על התכשיר.