הצילו

רובידה

New member
הצילו ../images/Emo53.gif

חברות פורום יקרות, צריכה את עזרתכן הזמינו אותי להופיע ולעשות הפעלה למסיבת גיוס לבן. הקהל מעורב וצעיר. יש לכן רעיונות להפעלה? טיפים להופעה? אני לא רוצה להופיע על תקן ה"חשפנית" אלא משהו שמח, מצחיק ושישתפו פעולה. אני זקוקה דחוף לעזרה תודה

lydiamai

New member
לדעתי את צריכה להרכיב ריקוד קל,

ובהפעלה ללמד את התנועות הבסיסיות שבריקוד. לאט לאט לחבר את התנועות, עד שמקבלים את הריקוד השלם.

lydiamai

New member
כשאני אומרת קל, אני מתכוונת לזה

שיהיו גם צעדים מוכרים - ולא רק תנועות 'חדשות'. למשל: שלשה צעדים ימינה באלכסון בביט הרביעי העמדה, וב4- הביטים הבאים ניעות מותן. כנל לצד שמאל. אח"כ אותו דבר - עם הגב לקהל. והינה כבר 'חיסלת' משפט שלם. כנ"ל אפשר לעשות עם סיבוב - ושימי כתפיים, ולא אומרים שימי כתפיים, אלא ניעור כתפיים - אז הן לא נבהלות. שאני אמשיך?

iruthya

New member
ריקוד

היי רובידה, ראשית תאמיני בעצמך, וביכולות שלך והפעילי את האינטלגנציות המרובות שלנו, תנועה, מוסיקה וכו'. אם זה לקראת גיוס, תחברי ריקוד הומוריסטי הגעה לבקום, (תנועת גמל בהליכה כבדה) קבלת הזריקה קבלת הציוד פרידה מהחבר'ה , והליכה איטית הכל תוך כדי ריקוד עם מלל שלך הומוריסטי שמסר את סיפור הגיוס בתנועה וריקוד בטן, בהתחלה מוסיקה רועשת דיסקו עם תנועות של לא יודע מה רוצים ממני ?! וקפיצה למוסיקה מזרחית סוערת במדבר (חוסם רמזי למשל) דרבוקות וכו...... תוך כדי לצרף את הבחור המתגייס ולשתף אותו בחווית הגיוס. בהצלחה ספרי איך היה בסוף.

אולי

להציג קטעי ריקוד על פי טיפוסים שונים של בני אדם? (לעשות מהמופע משהו קצת יותר תיאטרלי, אם זה מתאים לך.) אולי לנסות גם להרקיד אותם על פי סגנונות של טיפוסי אופי שונים? אין לי ניסיון בהופעות ריקוד מול קהל, אבל בכל זאת, זה מה שעלה לי בראש. בהצלחה רבה אורנה

למעלה