הצילו!!!!!

אספרגוס

New member
הצילו!!!!! ../images/Emo53.gif

אני בת מזל גדי , 31.12.73 נולדתי בשעה 9:45 בבוקר בסוף חודש שמיני הצילו יש לי בעיות ענקיות עם בעלי . ואם כל זאת הוא רוצה ילד האם לעשות עוד ילד הוא נולד ב 20.6.70 ולא ידועה שעת לידה רק שהוא נולד בשבת הצילו!!!!!!!!!! מה לעשות עם הבעיות בנישואים

נראה שהמצב באמת קשה..

הזעקה שלך נשמעת מאוד אמיתית, אבל זה נראה רק כמו קצה הקרחון, ומן הסתם זה לא התחיל היום.. במצבים כאלה אני מרגיש לפעמים קצת חסר אונים : מצד אחד, הרצון לעזור באמת גדול, אבל.. אסטרולוגיה יכולה לתת יעוץ מסויים, להראות קצה של כוון, להגביר מודעות - אבל נראה שכעת את צריכה לעשות משהו מהותי ומשמעותי יותר, מאשר אומר לך אם לעשות עוד ילד או לא : זה הרבה יותר עמוק מזה. במצב כזה צריך לקחת אחריות, ולעשות משהו מעשי יותר. מה עם פנייה ליועצת סוציאלית ? יועצת משפחתית כלשהי ? כרגע את צריכה תשובות מעשיות והחלטות : האם באמת להמשיך את הקשר, או לחתוך עכשיו ? בכל מקרה, ההחלטה חייבת לבוא ממך. עקרונית, אכן רואים בעיות לא קטנות בתקשורת, אבל.. זה להחלטתך אם להשאר שם, או להעמיד דברים כעובדה. מן הסתם מדובר בהצטברות לא קטנה של כעסים, ואולי באמת הגיע הזמן להחליט - אבל הצומת הזו היא שלך, והכוכבים רק מראים את הקונפליקט והכעסים - לא את דרך הפתרון : זו צריכה לבוא מעצמך. אני יכול לשלוח לך הרבה אמפטיה, אבל.. הצומת הספציפית הזו היא שלך. מה שלא תחליטי - אחזיק לך אצבעות, ואאחל לך בהצלחה.

אספרגוס

New member
יאיר תודה על האמפתיה

הכן יש בעיות לא קלות בתקשורת ואני באמת בצומת דרכים. צומת קשה מאוד להחלטה היות ואנו משפחה ומעורב פה ילדון קטן ומשגע. דרך אגב הוא יליד 5.8.99 בשעה 16:35 יום שבת . יועץ לא בה בחשבון מבחינתו כניראה שההחלטות הם רק שלי. והאם הכוכבים לא יכולים לתת כיוון מסויים? או שאסטרולוגיה מלמדת אך ורק על האדם ואופיו?

שמח לעזור, אם אפשר

אבל למרות הרצון הטוב - שישנו - כדאי שתביני : גם אם רואים שנויים במפה, והשנה הזו היא בהחלט זמן של שנויים גדולים, הרי שאני משאיר לאדם עצמו את ההחלטה האם לשנות את המסגרת דרך עזיבתה - או לעשות את השנויים מבפנים. החלטה כזו היא לדעתי מקום של משהו אישי, ואסור להנחית אותה על האדם : אני מאמין בחיפוש פנימי אחרי דרך, והמציאה חייבת לבוא משם. יחד עם זאת, הכוון הוא בהחלט מאבק על עצמך ועל הזכויות שלך, מאבק שלפעמים ממש בשבילו אנחנו נכנסים לקשרים עם אנשים מסויימים, אבל באופן לא מודע : הם מייצגים חלק לא מודע בתוכנו, והמאבק איתם מסמל את הצורך לעמוד על שלנו ולהלחם על הדברים החשובים לנו, שקשה לנו לעשות בצורה ישירה כשאנחנו לבד. על כן, הדיאלוג הזה חשוב מאוד כעת, וההחלטות הן באמת כולן שלך : ממש מתחשק לי לומר לך שלשם כך נכנסת לקשר ובחרת בו, למרות שאולי כעת זה נראה לך ההיפך.. אבל גם את הפרטנרים שלנו אנחנו בוחרים כך שנוכל ללמוד מהם הרבה מאוד על עצמנו, ועל הכוח שלך תלמדי הרבה מאוד השנה הזו, וכמו הרבה גדיים אחרים - תלמדי עליו רק מעצמך.. דרך אגב - האריה הקטן באמת מקסים, ועם הזמן הוא בהחלט יהיה ציר המשפחה.

למעלה