הצילו!

• פותח הנושא Niti
  • פורסם בתאריך

Niti

New member
הצילו!../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif

שלום! יש לי בעייה ושאלה... אני ביקשתי מהמרכז הארצי (פסיכומטרי) הקלות של הארכת זמן עקב מחלת האפילפסיה. הבעייה שלא ציינתי שעבודה מול מחשב 3 וחצי שעות בהחלט לא בריאה לי. לא חשבתי שעלי לציין זאת. הם שאלו איזו הקלה אני רוצה, ואמרתי הארכת זמן. הם לא שאלו מה לא! בכל מקרה, עם המזל הנוראי שלי- קיבלתי בחינה מול מחשב, שלדעתי זה רק מקשה יותר על פתרון התשובות, אני צריכה שתהיה לי האפשרות לכתוב על הטופס! אתם בטח גם יודעים כמה קשה זה בקטעי הקריאה- שכל פעם צריך לגלגל למעלה אחרי כל שאלה כדי למצוא את התשובה. ויותר קשה- אם אני רוצה לסמן תשובה כלא נכונה, שאתעלם ממנה- אין לי אפשרות לעשות את זה על המסך!!! אז 2 שאלות: 1. התאריך הוא כבר אחרי האפשרות לערער. באמת שלא ניתן לעשות עם זה כלום וגורלי נחרץ? 2. מה לעזאזל עוזרת בחינה ממוחשבת?! אפילו אי אפשר לחזור בה לשאלות שעניתי כבר!!! (בפרק!)

r216

New member
בלי לחץ...

אני קיבלתי למועד הזה הערכת זמן, וביקשתי בלי מחשב וקיבלתי, תתקשר ישר ביום ראשון, תגידי שיש לך אישור רופא שלא זכרת בטעות לצרף, אני חושבת שהעירור הזה יעלה לך 100 שקל, או שלא יקחו דבר, בכל אופן לא מאוחר!! תעשי את זה על הבוקר ותשלחי בדחיפות את הטפסים, שיהיה בהצלחה אני לא חושבת שתיהיה בעיה, תספרי לי מה נסגר.... אגב, עוד לא קבעו תאריכים לתנאים מותאמים אז יש תקווה.

למעלה