הצילו!!!!!

הצילו!!!!!../images/Emo3.gif

במזל טוב הקטן למד לזחול, וגם לעמוד במיטה....וגם לשבת. עם האושר הגדול מגיעה גם החרדה. הוא לא מפסיק לקבל "צ'אפחות". כל היום אני אחריו: מרחיקה אותו ממוקדים בעייתים, מרפדת את הרהיטים , נותנת יד לתמיכה כשצריך ,ולא עוזבת אותו לשניה... ובכל זאת .... היום, למשל, הוא עמד בלול, שר וצחק...ואז נגח באחד העמודים שבלול בחניכיים, וירד לו דםםםםםם. אם עשיתי כאן משהו לא בסדר אשמח לשמוע. ומצד שני, אני מפחדת שבגלל החששות שלי מזה שייפגע, לא אתן לו את המרחב הטבעי שהוא זקוק לו על מנת להתפתח. אני מבקשת בכל בקשה טיפים למיגון הבית,מוכנה לעשות כל דבר..... תודה מראש!! ואתי, מה לגבי קסדת הספוג שהבטחת???

אירינה1

New member
דבר ראשון-מזל טוב לעילאיוש

כמה שאני מבינה אותך.בכול זאת אני לא רודפת אחרי ליאם לכול מקום,אני נותנת לו חופש,ורק בודקת מדי פעם איפה הוא,ומה עושה.עשיתי בבית כול מינה שינוים,ואני יודעת שאין שום דבר מסוכן,שהוא יכול להיפגע ממנו,אבל בכול זאת תאונות קורות,והוא נופל,אבל אין מה לעשות,ככה לומדים.עכשיו הוא מסתובב בזהירות,כי הוא יודעה שהוא יכול ליפול. המון נשיקות לעילאיוש ולאמא מתוקה שלו

galit74

New member
להתחיל לשים סוגרים בטיחותיים

על כל דבר שהוא פותח. מאוד מסוכן.

noosh1

New member
אצלנו הסוגרים היו לא יעילים...

למד צ'יק צ'אק לפתוח את כל סוגי הפטנטים... ולכן...הורדנו את כל הידיות בכל הארונות והמגירות..

אוקי קודם כל תשמעי, את צריכה להרים

את כל החוטים, השקעים הפתוחים, ליד המחשב ליד כל דבר, לבדוק שהטלויזיה חס וחלילה יכולה ליפול עליו, פשוט תעברו את ובעלך דבר דבר ותראי אם חלילה משהו לא יציב ויכול ליפול את הקומקום החשמלי להעיף מהשיש למקום גבוה, לקשור את החוט שלו עם אזיקונים שחלילה הילד לא ימשוך, את כל חומרי הניקוי, התרופות וכל הניילונים, שקיות וכל אלו להעיף, את כל הדברים השבירים לרכז במקום אחד נגיד בשתי ארונות ואותם לסגור יש כל מיני סוגרים בטויסאראס ויש גם בהום סנטר, את כל הפינות של השולחנות, כיסאות, לשים עליהם סקוויצים כאלו. לא לשים דברים שיגרו את הילד כמו ממתקים על הטלויזיה, או צעצועים על מסך המחשב שהוא לא ינסה להגיע לשם ומשהו יעוף עליו חלילה. לא לשים כיסאות על השולחן שלא יעופו וזה קרה לחברה שלי........ בקיצור לא לשים שום דבר בגובה שהוא יכול למשוך ולהפיל עליו או ליפול, כמו שרפרפרים לא לשים לידו, לא קופסאות שהוא יכול לטפס עליהם, את הטלפון להרים גבוה שהוא לא ימשוך את החוטים שלו. לגבי המגירות והכל יש כאלו סוגרים מיוחדים ותשאירי מגירה אחת שהוא יוכל לשחק איתה שיהנה שימי שם קופסאות פלסטיק וכאלו......... ומזל טוב

אמיתמי

New member
הי, מזל טוב לעילאי ולאמא שלו

לגבי נפילות, נועה היתה נופלת בהתחלה כמו אבן מתוך עמידה, זה היה מפחיד מאוד. אבל מאוד מהר היא למדה להזהר ולרדת כשהיא מתעייפת. לפני כן, היינו פשוט בשבע עיניים עליה מסתכלים מתי היא מתעייפת ועוזרים לה לרדת. אבל תמיד היו פספוסים, שתי נפילות ליום לפחות. אני לא חושבת שאפשר למנוע לחלוטין חבלות בגיל הזה, אפשר לעשות את המירב שאפשר. לגבי המכה בחניכיים, לא היה לך מה לעשות לגבי זה. זה קורה וזהו. קיבלת טיפים טובים למיגון הבית ועוד טיפ אחד, להגיד לא לפעמים. לא יותר מדי כי הם לא ממש מבינים, אבל בדברים מסויימים נועה יודעת שלא נוגעים, גם אם היא יודעת את זה רק להיום ומחר שוכחת. העקרון בלא זה שצריך לזהות את הכוונה שלה לפני ביצוע, כי אם העלה מן העציץ כבר בפה היא באמצע והיא לא תתן לי להפריע לה. אם היא בכיוון, אז הלא אפקטיבי יותר. בהצלחה

מזל טוב לעיליוש היפה../images/Emo24.gif

מה שאני עשיתי זה לרדת על הברכיים לגובה שלה פחות או יותר ולבדוק ככה את הבית...כל מה שהצלחתי להגיע אליו ושנראה לי מסוכן עבר "דירה" למקום גבוה יותר

תודה מתוקה, אבל יש רק בעיה אחת...

הרצפה היא האויב הכי גדול
אני צוחקת, הרעיון שלך נהדר....ומה שלומך ושלום הקטנה? השתפר מאתמול?

eti119

New member
כבר לא צריך-קישטה מרפי-למדה לעצור

עם היד לאחור.....חוץ מבמקרים שמתפספס לה.... הנה רעיון-קני כובע פיטרייה של מבוגרים תכניסי לכל הנפח שלו אקרילן ותסגרי עם בד.....תתפרי ארבע קצוות סרטים שתיים מאחור ושתיים מלפנים ותצליבי על הסנטר....וזהו זה בטוח ייגן לו על הראש!

אמיתמי

New member
משהו שהיה מקובל לעשות פעם...

לפני שהמציאו את קסטרו, זארה וכו'... יש אנשים שמנסים לשמר את דבר העתיק הזה, תנועה שלימה שמחליטה שטבעי וכמו פעם זה הכי טוב. הם יושבים להם בחבורות, מחזיקים ציוד משונה, ביד אחד משהו חד עם חור וביד השניה משהו ארוך שנראה כמו.... משהו שיוצא מחצאית שנקרעה, יושבים ותופרים. הם לובשים רק בגדים שתפרו, וגם לילדים שלהם אותו דבר! זה הדבר הבא, אחותי, קטע רוחני לאללה!

אמיתמי

New member
לא, זה בא מניו זילנד

יש שם שבטים עתיקים, מאורים נראה לי שקוראים להם. אז הלבנים ככה מנסים להתקרב וללמוד דברים. והם גילו את זה, מדהים לא!! עכשיו זה מתפשט בכל העולם, משהו היסטרי!

וואנאבי

New member
../images/Emo207.gif מגן למיטה

הפיצית שלנו ישנה איתנו במיטה. אבל בצהריים, כשהיא נרדמת והיא לבד שם, אין לנו מיגון מפני התגלגלות למטה. היא זוחלת ונעמדת וכבר זחלה לנו מעבר למיטה
האם יש מעקה שמתלבש על מיטה זוגית (וגם יורד בקלות)? או פטנט אחר? תודה תמר

למעלה