הצילו!

The Real Ali g

New member
הצילו!../images/Emo163.gif

חבר'ה שמעו הייתי בצו ראשון שלי עשיתי את כל הבדיקות והכל קיבלתי פרופיל הכל היה בסדר עד שנכנסתי למבחן הפסיכוטכני! וממש ממש לא היה לי עצבים לעשות אותו אחרי יום ארוך של בדיקות בתל השומר אבל אמרתי טוב אני ינסה! לא ידעתי שזה יקבע לי את העתיד בצבא! אז עניתי על כמה שאלות ראשונות איך שצריך! אבל אחרי זה ראיתי שזה לא נגמר והייתי חייב לסיים עם זה לא היה לי עצבים! אז עשיתי הכלללללל ניחושים! עשיתי 2 enter וככה כל המבחן! בקיצר גיליתי שהקב"א שלי זה 47 שזה ממש נמוך! מה עליי להגיד לצבא כדי שיתנ לי לעשות עוד הפעם את המבחן???? ולא קיבלתי עדיין מנילה מלא זמן! אתם לא יודעים באיזה דיכאון אני!

keren007

New member
וואלה

חבל שלא חשבת על זה קודם. הבנתי שנותנים במקרים מסוימם לעשות את זה שוב אבל זה די נדיר. הייתי מציעה שתנדנד להם בטלפונים ופקסים ואל תפסיק כי זה באמת יקבע את העתיד שלך בצבא. בהצלחה!

The Real Ali g

New member
זה אני יודע!!!!!! אני שואל....

מה לרשום להם בפקסים?? ומה להגיד להם בטלפונים???? אני לא יכול לרשום לא הרגשתי טוב באותו יום זה ישמע עלוב!

keren007

New member
תנסה

תגיד שלא ידעת מה המשמעות של המבחנים ובגלל זה חיפפת. תגיד את האמת..

yavin

New member
|כן{

ותנג'ס להם עם פקס כל יום, [כן , לא מגזים], שהמכתב יהיה רשמי, וכמובן, אחרי שאתה שולח את הפקס תתקשר לוודא שהוא התקבל. רוב הסיכויים שלא לא יתנו לך אבל אם תשלח [כבר ממחר] כל יום פקס- זה יראטה על מוטיבציה ויועיל.

yavin

New member
לדעתי כן...

זה מראה על מוטיבציה ונכונות. ומה שכן, זה גם סוג של "לא מוותר" עד שהם יאשרו לו לעשות במחן חוזר. עקשנות.

זה יותר מראה על הצקה.

לשלוח את אותו פקס מיליון פעם לא ישנה כלום. הם לא יגידו 'טוב מסכן שלח כל כך הרבה אז ניתן לו'.

צודקת, אבל לא רק בקטע הזה

אל תשכחו שמי שמקבל את הפקסים שלכם הם אותם אנשים שעונים לכם בלשכת הגיוס, ודואגים לקרוא את הפקס, ולהעביר אותו במידת הצורך. אחרי כמה ימים או שהם יתקשרו אליו ויגידו לו שפקס אחד התקבל, וזה מספיק, או שפשוט יזרקו את הפקס שלו לפח.

בעיה שלך.

לפני שנכנסים למבחן אתה נשאל אם אתה כשיר בזה הרגע להשיב עליו ומחתימים אותך. בעיה שלך, ברצינות.

למעלה