הצילו

הצילו ../images/Emo13.gif

שונא שמש שונא להשתזף שונא חום. לא יודע מה קרה לי, ביומיים האחרונים ביליתי מהבוקר ועד שקיעת השמש על גג ביתי, תפסה אותי סוג של אפאטיות כלפי החום ( התל אביבי העז ) ושכחתי שאני בכלל שונננננאאאאאא להיות בשמש. ירדתי אתמול לביתי שכולי אדום כמו לובסטר, התנחמתי בקרם אלוורה. קמתי הבוקר,, ושוב חזרתי על המעשה המטופש הזה. נשכבתי על מיטה עירום, צינור מים זירזף עליי וצינן אותי, כך שלא חשתי בחום.. ולא חשתי שאני פשוט נצלה. כך.. עד שהשמש שקעה. אפוי מכל הכיווונים אני כותב, בתקווה שתמליצו לי על משהו שיוכל להקל את הדבר הנורא הזה העור שלי פולט את חום השמש החוצה :) כולי כאב אחד גדול. האלוורה נראית לי ככוסות רוח למת.

כדאי לשקול פניה לטיפול רפואי

אתה מתאר מצב של כוויות בכל הגוף. אולי לאחרים יהיו המלצות נוספות.

טאוֹ

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo18.gif

מצטרף להמלצה לפנות לטיפול רפואי, ומבקש להזכיר את סעיף 1 מתוך כללי הפורום: 1. אין להמליץ לפונים בפורום, על לקיחת תרופה / צמח / תוסף מזון / רמדי הומאופתית ו/או כל מוצר אשר אמור להילקח דרך הפה ו/או בהרחה ו/או מריחה על העור. מתן ייעוץ וירטואלי מסוג זה, עלול לסכן את הפונה. אפשר ורצוי לתת מידע על טיפולים אפשריים, אבל לציין בצורה ברורה שלא כדאי לקחת שום מוצר בלי להתייעץ עם מטפל ו/או רופא לפי השימוש במוצר. המלצות כאלה, כבודן במקומן מונח בפורום תרופות סבתא, למי שמבקש אותן. בפורום שלנו, נא להימנע מהן. תודה.

נועיק

New member
ג'ין בלי טוניק

לשים על צמר גפן ולעבור על המקומות האדומים. הקלה מיידית לא על שלפוחיות!!!

0 אור 0

New member
לא הייתי ממליצה אלכוהול על כויה בשום מקרה

בודאי לא לכוויה כל כך נרחבת מצטרפת למיכל וטאו - קודם כל לגשת דחוף לרופא. רק במידה שהרופא אינו מאבחן כויה רצינית (כפי שזה נשמע לי מכאן) אפשר להיעזר באלוורה עם לבנדר, לבן, קליפות מלפפון ושאר תרופות הסבתא. ועד שהרופא יאבחן (וגם אחרי) - לשתות המון מים ולהשמר מהשמש.

0 אור 0

New member
למה בלי לדעת?

קודם כל את כל השטויות שפאשר לעשות כבר עשיתי על עצמי - כולל לשים אלכוהול כשהיתה לי כויה שפחדתי שתזדהם, ושנית, עבדתי תקופה קצרה (וטראומטית מאד) במחלקת פלסטיקה בטיפול בנפגעי כויות.

חן חן לכולם

נראה לי שזה פחות גרוע משחשבתי. אין לי שלפוחיות ( מקווה שלא יצוצו לפתע ) כל גופי פשוט אדום כמו עגבניה, העור לא סובל מגע של כלום תחושה לא נעימה בנתיים אני מצנן עם לבניות
תודה

למעלה