הצילו

נטע משם

New member
הצילו ../images/Emo10.gif

התקנתי WINDOWS 2000, ונעלמו לי מרשימת הפונטים בפריהנד כ-ל הפונטים בעברית. הם פשוט לא שם... מה אפשר לעשות... הצילו... תודה

uri_a

New member
תיקיית הפונטים היא של המערכת

ולא קשורה לפריהנד, לכן, כשהתקנת מערכת הפעלה חדשה, התקנה זו יצרה ספריית פונטים חדשה.. עכשיו, מה שנשאר לעשות, זה למצוא איפה יש לך (בעוד מקום) את הפונטים האלה, אולי על מחשב אחר (אני לא יודע אם מדובר על מחשב בבית או בעבודה), אולי על דסקטים.... והנה למדת שיעור חשוב... לפני כל שינוי במערכת ההפעלה של המחשב מגבים דברים חשובים, ובין היתר פונטים....

נטע משם

New member
תודה, אבל זו לא בעיה...הפונטים

במערכת נמצאים - ואת "השעור הזה"אני יודעת תודה. הבעיה שהפריהנד לא קורא אותם

liat liati

New member
אם הבנתי נכון

ווינדוס 2000 זה בעצם xp? כי אם כן, בווינדוס הזה יש התקנה נפרדת לגמרי לעברית, ולהכניס פונטים עבריים לא יעזור כדי שהמחשב יזהה אותם. העברית בווינדוס xp זה קובץ זיפ שצריך לייצא ולעשות לו התקנה. כך בכל אופן זה היה אצלי (אחרי שהגדרתי בלוח הבקרה את השפה שתהיה עברית).

liat liati

New member
../images/Emo31.gif אין לי מושג

זה ברשיון חוקי? רכשת את זה ממייקרוסופט? אם כן את יכולה להכנס לאתר שלהם ותקבלי מהם תמיכה, במידה ויש לך מס´ לקוח או מס´ רשיון שמוש או משהו כזה. זהו הקישור לפורום התמיכה שלהם שם תוכלי לשאול את השאלה ויענו לך. בהצלחה נ.ב. בכל מקרה תוכלי למצוא בפורום תמיכה טכנית בתפוז מענה לשאלה שלך. אני מאמינה שגם שם מטפלים בבעיות כאלו.

uri_a

New member
2000 זה 2000 וXP זה XP

בכל מקרה... תוכנות אחרות מזהות את הפונטים? המערכת עצמה תומכת עברית? הפריהנד הוא פריהנד עברי? התקנת גם אותו אחרי התקנת מערכת ההפעלה?

נטע משם

New member
כל התוכנות האחריות -פלאש, פוטושופ..

כולן מזהות עברית. המערכת היא באנגלית.

mamby

New member
מערכת ההגנה של הפריהנד נגד גניבות

פשוט התחילה לעבוד כמו שצריך. זה מה שהיא אמורה לעשות כשיש לך גרסה לא חוקית. פשוט בווינדוס פחות מאלפיים היא לא עובדת עד הסוף ורק הופכת את העברית... אין מה לעשות נגד זה חוץ מלרכוש פריהנד חוקי.

נטע משם

New member
אנא שמור את ההשמצות שלך לעצמך

את התוכנה רכשתי באופן חוקי בכסף רב באנגליה בזמן לימודי. ועד עכשיו עבדה לא רע עם העברית עד ששידרגתי את המחשב. אז בבקשה- עובדות לפני השמצות

liat liati

New member
נטע, נסי לדבר עם קוויקסופט

לגבי התוכנה שברשותך, אם יש אפשרות לעדכן רק לגירסא עברית. יתכן והעלות לא גבוהה. תוכנה שנרכשה בחו"ל לא תומכת כמובן בעברית.

mamby

New member
לא השמצתי אף אחד.

לא כתבת עד כה שהתוכנה חוקית, והבעיה שאת מתארת היא באופן מדויק בעיה ששואלים עליה פה כל יומיים בערך - ילדים שהורידו פריהנד מקאזה. כך שהיה בסיס להנחה שלי. ולבסוף - כתבת כי התוכנה אינה גרסה עברית ולכן יש מקום להניח שיהיו לה בעיות עם עברית. אותו סוג בעיות שיש עם תוכנה גנובה. בסה"כ ניסיתי להסביר למה הבעיות לא קרו במערכת הפעלה הקודמת וקורות עכשיו. כמו שכתבו לך כאן, אם התוכנה חוקית תוכלי לקבל גרסת עברית במחיר נמוך. תפני לקוויקסופט - היבואנים של מקרומדיה בארץ. יש להם באנר פה למעלה בפורום. ואני מתנצלת אם נפגעת. פשוט יש שאלות כאלה כל הזמן, שמלוות בד"כ בשאלה: "למי יש מספר סריאל לפריהנד 10"? אז דבר ראשון שטורחים כאן לבדוק, זה אם מדובר בגרסה חוקית, ואז הפתרון לבעיה, אם יש, הוא אחר. וברוכה הבאה לפורום!

למעלה