הצילו!

Small talk

New member
הצילו! ../images/Emo10.gif

אני טסה שבוע הבא לארה"ב ושמה אני מתכננת לקנות לעצמי נגן חדש (אגב המלצות לנגן איכותי שבארה"ב יהיה יותר זול מאשר בארץ יתקבלו בברכה) ועד שאני אקנה חבר של בת דודה שלי נתן לי את הiriver שלו שיהיה לי לטיסה ושטויות (לא יודעת איזה דגם זה,ישן אני חושבת כי הוא לא MP4, יש לו באמצע מן כפתור מגע כזה ארוך להעביר שירים למעלה ולמטה). הוא הביא לי גם את הדיסק של ה- iriverplus שיהיה לי להעביר שירים בלי להסביר לי עליו כלום. עכשיו בדר"כ אני די טובה בטכנולוגיות ושטויות ולומדת מהר, אבל לא הצלחתי בשום אופן להסתדר עם התוכנה הזו (וכמובן שאי אפשר בלעדיה) איכשהו (לא יודעת איך) הצלחתי להעביר כמות שירים דיי גדולה, אבל אז שניסיתי להעביר עוד שירים מדיסק, במקום להעביר את השירים הוא פשוט הכפיל את השירים שכבר היו לי על הנגן ועכשיו יש לי פעמיים כל שיר. למישהו יש איזשהו דף הסבר על איך מעבירים שירים עם הIRIVER PLUS ואיך מוחקים? המון תודות!

or121210

New member
../images/Emo182.gifלא נראה לי חייבים את התוכנה

אני מניח שהדגם המדובר הינו H10. אאל"ט צריך להיכנס בנגן להגדרות->מצבי USB-> ולבחור ב-MSC. עבד?
קחי בחשבון שלנגן שתקני בארה"ב לא תהיה אחריות בארץ (חוץ מלאייפוד).
אם את רוצה נגן חדש תמלאי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=95712

Small talk

New member
לא מוצאת בהגדרות- USB

בהגדרות יש לי SOUND,RECORD,TIMER וEXTRA תחת EXTRA (שאני מניחה שאם יהיה אז זה יהיה שם) A-B REPEAT SCAN SPEED STUDY MODE SCROLL SPEED TAG INFORMATION AUTO PRESERT TUNER REGION FIRMWARE UPGRADE איזשהו רעיון? בקשר לנגן החדש - מחיר מקסימום: 500-600 (בעיקר שיהיה יותר זול לקניה בארה"ב מאשר פה, כי אם זה משהו שאני יכולה למצוא פה בהבדל של 30-40 שקל אז אני כבר אעדיף לקנות פה אחריות והכל). תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) MP3,WAV,AVI וידאו, תמונות, מסמכי טקסט, מסמכי אופיס גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה") 1.0, 1.8, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, אחר 2.5 (אפשר טיפה יותר או טיפה פחות) נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) 1, 2, 4, 8, 16 ,30 ,32, 40, 60, 80, 160, אחר - 4 אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: כן או לא לא חייב תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון, משחקים - רדיו! חייב, הקלטה יהיה נחמד. תמיכה בעברית: מלאה (ממשק +שמות שירים), שמות השירים, הפוכה, ללא - ממש לא חייב ממשק,להפך מעדיפה באנגלית שמות שירים יהיה נחמד ואם לא אני אסתדר גם עם הפוך. מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת, סוללה רגילה להחלפה מסוג AAA סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: כפתורים רגילים, כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע מגע יהיה נחמד,ואם לא אז גם גלגלת אבל שום דבר לא מחויב. פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3,WMA חיבור לרשת (נדיר ויקר): Bluetooth, WI-FI, ללא - ללא סידור בנגן: תגיות, תיקיות (אפשרי רק באיאודיו!) - תמיד יהיה נחמד אני אסתדר גם בלי.

Small talk

New member
מישהו?

בבקשה, אני לא אשרוד 10 ימים + 30 שעות טיסה בערך הלוך ושוב עם 100 שירים כפולים.

Small talk

New member
היו לי כבר 3 נגנים

ובאף אחד מהם לא הייתי צריכה את האחריות, או שהוא מת אחרי שהאחריות נגמרה או שהוא נשבר ולא היה תחת האחריות (ועוד אחד לא מת,פשוט נמאס לי ממנו).

טוב... ממ. בדקתי ואפשר להעביר שירים

גם בלי התוכנה. או דרך כונן או דרך מדייה פליר. עוד פרטים תחפשי באתר שלהם http://www.iriver.com/ תחת support הכל די מפורט וזה.

Small talk

New member
תהרג אותי אבל לא מצאתי

צילמתי תמונה של הנגן שאולי זה תראו איזה דגם זה, וזה יעזור במשהו. הסדק במסך זה לא אני עשיתי
.

הדגם של הנגן הוא H10.

Please connect your H10 to the USB port on the mainboard of your computer directly, not the port on the front panel nor the USB hubs. If any other USB devices are connected, please unplug them for better recognition. Also, make sure that your Windows system is Windows 2000, Windows XP or Windows Vista (32bit version). Please open iriverplus after connecting H10. Do you see "iriver-iriver H10" on media library part of iriverplus as below image? You should be able to see "iriver-iriver H10" on media library part of iriverplus as shown on the image below f not, please disconnect your H10 and try to re- connect it to the PC or try connect ing it to another PC. If the problem persists, please contact your local iriver or distributor for repair.

למעלה