הצילו + שאלות
מה עובר על הטלפון של לשכת הגיוס? התקשרתי והכל התחיל כרגיל "לשכת הגיוס שלום..בלה בלה..מס' הפקס..בלה בלה" ופתאום בא קול אחר ואמר "השיחה תתנתק עכשיו שלום"
כבר אי אפשר לשאול אותם שאלות בטלפון?מה קורה פה? אוקיי, בכל אופן רציתי לפנות לפורום הזה מסיבה שונה לגמרי מהסיבה שבגללה התקשרתי ללשכה,מקווה שתוכלו לעזור לי: אני,כמו רבים וטובים אחרים,מעוניינת (תכינו את הסאונד המופתע) להתמיין לאשכול דוברות ומידע. אלא מה? ידוע לי שהקב"א שצריך בשביל מיונים אלו היא 54,וכמו כן ידוע לי כי הקב"א שלי היא 53 (ועכשיו זה תור סאונד ה"אוווו").. זאתי שבדקה לי את הקב"א רצתה לנחם אותי וסיפרה לי שלה יש קב"א 52 והיא בכל זאת קיבלה את האשכול במנילה.הגיוני? וחוץ מזה שזה הגיוני או לא יש לי עוד שאלות,ברשותכם: האם יכול להיות שגם אני אקבל במנילה את האשכול (למרות הקב"א) בגלל נתונים אחרים (סימול עברית 9,מגמת תקשורת וכו')? אם לא כדאי לסמוך על זה,ממתי כדאי להציק להם כדי לקבל זימונים? לפני קבלת המנילה (וכמה זמן לפני)? אחרי? בנוסף,אני בת דתיה וישנו ארגון ששמו "אלומה" והוא עוזר לבנות דתיות בצבא וגם עוזר להן לקבל תפקידים או מיונים שהן רוצות.. נראה לכם שאני יכולה להפעיל אותם בנושא הזה או שהקב"א שלי תוקע אותי והם לא יוכלו לעזור לי? יש לי עוד שאלות אבל נראה לי שהצפתי מספיק.. תודה מראש
מה עובר על הטלפון של לשכת הגיוס? התקשרתי והכל התחיל כרגיל "לשכת הגיוס שלום..בלה בלה..מס' הפקס..בלה בלה" ופתאום בא קול אחר ואמר "השיחה תתנתק עכשיו שלום"