הצילו! שאלה...

ofir201

New member
הצילו! שאלה...

קניתי לא מזמן מצלמה miniDV של canon וקניתי גם פיירוויר. הכל טוב ויפה אני מצליח להעביר את כל הסרטים שעשיתי למחשב דרך מובי מייקר... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול גם לחזיר את הסרט בחזרה למצלמה??? תעזרו לי בבקשה...

j o r a m

New member
למה למצלמה?

יש לך אפשרות לצרוב את התוצר ולצפות בדיוידי ביתי על cd וצורב רגיל אך עם בכל זאת חשקה נפשך להחזיר זאת למצלמה רק עם יש למצלמה שלך אופציה של dv in (להקליט ממקור חיצוני ) לא המצב של הצילום אתה עובר למצב זה מפעיל ופשוט מציג את הסרט בהצלחה!!

odedia

New member
כל מצלמת וידאו מכובדת מאפשרת את זה

ודרך אגב, זה תמיד רעיון חכם לדעתי. כך אתה שומר את התוצר הסופי שלך באיכות הכי גבוהה שבה הוא יכול להיות. MPEG2 הוא פורמט מאוד דחוס. אם בעתיד תרצה לערוך מחדש את התוצאה הסופית, זה תמיד יהיה יותר קל אם זה בפורמט DV (וגם באיכות גבוהה יותר). אם מדובר במצלמת וידאו של קנון, הפונקציה בדרך כלל מתאפשרת על ידי שימוש בשלט שהגיע עם המצלמה. צריך להפעיל את המצלמה במצב של Record, כאילו השתמשת בפונקצית הAnalog in של המצלמה. ישנן תוכנות שעושות את זה אוטומטית בלי הפעלת משתמש. Pinnacle studio יכולה לעשות את זה. גם Sony Vegas. עודד ש.

odedia

New member
אתה מדבר על Windows Movie Maker?

אם כן, אז אני בספק שהיא יכולה לעשות את זה. Movie Maker היא תוכנה חינמית שעיקר מטרתה הוא להמיר קבצים לפורמט WMV. צריך משהו קצת יותר מתקדם בשביל להעביר חזרה לקלטת. אבל אולי אני טועה, לא בדקתי את זה לחלוטין.

למעלה