הצילו, צריכה עזרה...

kerenb10

New member
הצילו, צריכה עזרה...

אני אמא לילדה בת 4 וילדה בת 11 חודש, מאז לידת ביתי הקטנה התעוררו קשיים רבים המשפיעים על היחסים ביני ובין ביתי הבכורה, אני מצידי מתמודדת עם המון חוסר סבלנותף עצבנות עייפות ומצבים בהם אני מרגישה שאני מאבדת שליטה לחלוטין... רוצה עזרה /ייעוץ פרטני ואיני יודעת היכן ולמי לפנות, אשמח לקבל מידע/פרטים/טלפונים... תודה, אמא עייפה

../images/Emo24.gifשלום לאמא עייפה

הנה כמה טיפים שיעזרו לך אני מקווה: להזניח ומיד את כל עבודות הבית. כשהקטנה ישנה גם את הולכת לישון. לנסות לחפש ביביסיטר לאחרי הצהריים לתינוקת כדי לבלות כמה שעות איכות לפחות פעמים בשבוע עם הגדולה שהיא תדע כי בשעות האלה את רק שלה ולא מטפלת בתינוקת. לנסות להגיע לשיתוף פעולה עם הבעלול שהוא מגיע פעמיים בשבוע מוקדם יותר מהעבודה לעזור לך. לחפש מערכת תומכת: שכנה, אמא, חמות, דודים ודודות, אחיינים וכו' שישחררו אותך לכמה שעות ביום מהתינוקת שתוכלי למלא מצברים בשינה. בהצלחה ! ומזל טוב. אם את כל האמור לעיל אינך יכולה לבצע אולי שווה נסיון פניה לטיפת חלב הם כבר יודעים או אמורים לדעת לאן להפנות לקבלת עזרה. נסי גם את לפנות במקביל למכללה או אוניברסיטה אולי יהיו סטודנטיות שישמחו לכמה גרושים לעשיית ביביסיטר שתוכלי למלא מצברים.

עברתי את אותו משבר ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

כאשר ילדתי את בני היום היא בת 23 וחצי והוא בן 20 מבינה אותך מאוד. אני מצטרפת למה נאמר לך לפני.. הגדולה היתה רגילה לתשומת לב ענקית והכל נלקח ממנה ברגע. קשה לך אבל תנסי לאזן. אל לך לחוש רגשות אשמה תתחילי להתנהל מתוך עוצמה וכוונה ולא כי את חייבת הרי את אוהבת את הגדולה מאוד והקשיים הטכניים גורמים לך לטעות בחלוקת הזמן. אכן מספיק צעירות יסכימו לטייל עם עגלה שעה וחצי אחר הצהריים ואת תלכי עם הגדולה לשעת סיפור או כל פעילות אחרת שהיא תעדיף סרט, הצגה.........ספריה, ארועי הקיץ מגוונים גם ללא תשלום בכל עיר. תני לה לחוש שהיא הגדולה היקרה השותפה. זו השקעה לכל החיים הבת שלי היא החברה הכי טובה שלי היום אשת סוד ושותפה מתנה כזו לא קוטפים סתם. התינוקת כבר בגיל שאפשר לתת לנערה להיות איתה אחר הצהריים אל לך לחוש נקיפות מצפון. בהצלחה וחיבוק!

למעלה