הצילו! צריך עזרה...

הצילו! צריך עזרה...

קודם כל רציתי לשתף אתכם כמה שמחתי לגלות את הפורום! בדיוק מה שחיפשתי ולא ידעתי שקיים... עכשיו לשאלתי: הורדתי את הסרט ראיון עם הערפד מהתוכנה שאין אומרים את שמה... 736,753,152 bytes. האיכות תמונה מצוינת אבל הסאונד דפוק. המוזיקה טובה אבל כל מה שקשור במלל ואפקטיים קוליים עמום ומלווה ברעשי "חריטה" למינהם. אפשר לסדר את זה? זה קשור לac3? לגירסה של ה-divx? תודה גדולה מראש...

לא, ממש לא...

רק מלל ואפקטים כאילו הם נקלטים בטרנזיסטור של סבא... אני מנסה לפצות את עצמי כרגע בבלייד-ראנר, אבל אני חייב לנסות לסדר את ראיון עם הערפד... יש לך רעיון? שוב, תודה מראש...

URNFS

New member
איזה כרטיס קול יש לך?

יש כרטיסי קול ישנים שלא קולטים קצב דגימה של 48000 (כמו שלי -_-)

שאלה קשה...

האמת היא שאני לא ממש זוכר כבר איזה כרטיס קול יש לי... זה מוזר, אבל, כי את המוזיקה של הסרט שומעים טוב... אם זה הכרטיס יש דרך להתאים את הסרט כך שהוא ישמע טוב בכרטיס? יש דרך לבדוק אם זה הכרטיס שעושה בעיות?

webmasterN

New member
הסרט הוא גם ב-AC3 ?

תעשה מאפיינים לקובץ ואם רשום שם סאונד 384 או 448 אז זה AC3 .

הי...... שמתי לב ש...

כשאני פותח את הסרט בdivx פלייר יש כן השהייה רצינית בין הדיבור לשפתיים. ב-winamp זה לא עשה לי את זה... אוף... יש לך רעיון?

webmasterN

New member
winamp ???

שיגעת אותי ... הבנתי, בטח הורדת את ווינאמפ 3 שתומך בוידאו? תקשיב מה תעשה, תלחץ על שיפט במקלדת ותשאיר את הלחיצה עכשיו תן קליק ימני בעכבר על הקובץ של הסרט ותבחר Open File With - ומשם Chosse Programm, בחלון שייפתח לך תסמן Windows Media Player ותסמן ב-V את Alwys use the selected ....... אוקיי? ותפעיל את הקובץ שנית, כעת זה ייפתח לך במדיה פלייר.

../images/Emo13.gif

הסאונד עובד מצויין!!! יש דרך, רק, אולי להגביר אותו? סמן הווליום כבר עד הסוף...

webmasterN

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif יש לך רמקולים?

תסובב את הכפתור ברמקול. וגם קליק כפול על שורת המשימות איפה שיש לך את הרמקול הקטן - ייפתח חלון עם פיידרים - תרים את כולם למעלה.

../images/Emo13.gif ברמקולים זה ברור...

אבל זה מגביר את הרעשי רקע הרגילים... אני אנסה את הפיידרים... תודה על כל העזרה!

למעלה