הצילו, צריך עזרה

TRANSFER

New member
הצילו, צריך עזרה

עשיתי מעשה שלא כל כך מתאים לי, קצת פזיז, נתתי מחיר ללא בדיקה כלל למחשב נייד. אשמח לשמוע את דעתכם הכנה. המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7709868 במחיר : 2700 ש"ח. הרחבתי דיסק קשיח ל-250 GB. אז יצא 2800 ש"ח יש שנתיים אחריות. זכרון של 2GB. מה אתם אומרים? מה החסרונות והיתרונות של המכשיר (בעיקר חסרונות) האם המחיר הוגן למכשיר? יצאתי פרייאר? האם אתם ממליצים לי להרחיב את הזכרון אם ישאלו אותי? תודה רבה. תודה רבה.

יאיר B

New member
תסתכל בזאפ כמה עולה מחשב כזה.

המחשב מגיע עם 2GB זיכרון. בדרך כלל זה מספיק. הרחבת הדיסק הקשיח היא לשיקולך. חסרונות של המכשיר: אין BT, כרטיס מסך איטנל (לא לתלת ממד), מעבד יחסית ישן, אין S-VIDEO (לחיבור לטלויזיה). יתרונות: חברה טובה, שנתיים אחריות, קל יחסית (2.5 ק"ג). שאלה היא אם הוא מתאים לצרכים שלך.

TRANSFER

New member
תודה רבה. המשך..

הצרכים שלי זה אינטרנט, אופיס (למטרת לימודים- הומניים לא דורש גרפיקה), מוזיקה וסרטים. 1. עד כמה הכרחי הבלוטוס? והאם יש הבדל בין שזה מובנה או שקונים את זה בנפרד ומתקינים? 2. הוספתי 100 ש"ח והרחבתי מ160 ל250 GB? האם זה הכרחי? האם הסופת GB להארד דיסק עלולה להאט את המחשב? 3. מערכת ההפעלה המגיעה- היא ויסטה פרימיום כולל מדיה סנטר. האם כשאומרים "מגיע עם מערכת הפעלה" זה אומר שנותנים גם את הדיסק? או שרק מתקינים? (אם כן, מה קורה כשעושים פורמט?). ומה זה מדיה סנטר? והכי חשוב האם מערכת ההפעלה מגיעה בעברית? 4. האם בעקבות סעיף 3 והצרכים שאני צריך, יש טעם להעלות את הזכרון ל-3GB? 5. אמרת שכרטיס המסך לא איכותי. ובכל זאת למה הוא כן יכול לשמש? (כי השוואתי גמה כרטיסי מסך ומה שנמצא היום ברוב המחשבים הניידים הזולים זה X3100 (358MB) 6 שמעתי שהטובישבות מתחממות מהר. עד כמה זה נכון, ועד כמה זה יכול להיות משמעותי. האם זה נכון שיש הרבה תקלות לטושיבות? 7. לא הבנתי אם המסך מבריק או מט לפי המפרט, אשמח שתגיד לי.. 8.כתוב שהמכשיר לא קורא כרטיסים. מה זה אומר כל הכרטיסים האלה? למה זה נחוץ? 9. אין כל כך פירוט על הסוללה מלבד: lithium-ion . איך הסוללה? כמה תאים? האם היא טובה? לכמה זמן נשארת? 10. לא מצאתי ביקורות לדגם המחשב הזה. (TOSHIBA L300-129). האם יש לינק לאתר של ביקורות על המכשיר הספציפי? 11. במידה ובבית שלנו יש ADSL שהוא חוטי, והנייד מגיע עם WI FI, איך אני יכול להתחבר לאינטרנט מהבית ללא חוטים? מה צריך לקנות? 12. האם כדאי לבטל את ההזמנה בשורה התחתונה או להשאיר במחיר הזה בעקבות הצרכים שפירטתי למעלה? מה אתה אומר בכלליות על הדגם הספציפי הזה? אגב, בדקתי בזאפ, וזה מתחיל מ3350 והלאה.. ושוב תודה רבה!!! אני פשוט בור בכל הנושא הזה של המחשבים. שבוע מצוין.

למעלה