הצילו! פטריה!

הצילו! פטריה!

בני בן 8 חודשים וחצי ועדיין יונק הרבה (אני עובדת בבית ולי זה תענוג...) כשהיה בן חודשיים הייתה לי פטריה ופניתי לד"ר לייבוביץ' באודים, שעזרה לי מאוד. באחרונה התפתחה לבני פטריה בפה (בהתחלה כל הפה היה לבן!!!), ועכשיו גם אצלי יש בשתי הפטמות. ראיתי בהודעות קודמות שזה מלווה גם בתפרחת חיתולים. ואכן יש לו אדמומיות נוראה במפשעה, סביב פי הטבעת וסביב האשכים. הרופא נתן לי משחה לפטריה בפה - דקטרין אורלי, ולמפשעה טבעקוטן (רשום על זה שזה "לטיפול בדלקות עור שבהן מעורב זיהום חיידקי או פטרייתי"). אבל מאז שנתתי לו את המשחה במפשעה זה ממשיך להתפשט והוא גם התעורר בלילה והיה ערני במשך שעתיים!! - הרוקחת אמרה שיש בזה סטרואידים. השאלה שלי היא מה אני יכולה לקחת לעצמי? את אותה המשחה שהוא קיבל לפה או דקטרין רגיל שיש לי עוד מלפני חצי שנה? אשמח לתשובה מהירה. תודה

עודליל

New member
העצה שלי מנסיון כואב היא

לקנות קפסולות של ויטמין e לפתוח את הקפסולה ולמרוח על הפטמה ועל העטרה פעם ביום ואחרי הארוחה שאחריה יש מרווח הכי גדול להנקה הבאה. לי היה פטריה מלא זמן ונתנו לי במרכז להנקה כל מיני סוגי משחות (הקטנטן אכן קיבל דקטרין אורל ג'ל). יום אחד פגשתי אישה שסיפרה לי שהיא מרחה ויטמין e כשלה היה פטריה וזה עבר תוך יום ניסיתי בעצמי ואכן זה עובד. אני לא רופאה אבל לפעמים החולה טוב יותר מהרופא

sagitlaleche

New member
פטריה ../images/Emo20.gif

פוליגלוט, לא כתבת שמלווה בכאבים, ואני מקווה שאתם לא סובלים מהפטריה. אני ממליצה לחזור לרופא המשפחה ולבקש תחליף למשחה, אם את מעוניינת. פתרון אחר הוא לגשת שוב לד"ר מירה ליבוביץ' במרפאתה באודים ולבקש טיפול הולם שיתאים גם לאורח חייכם. רפואה שלמה.

למעלה