הצילו עצירות!!!!!!

גאיה100

New member
הצילו עצירות!!!!!!../images/Emo5.gif

שלום רב אני כרגע באמצע שליש ראשון של הריון וסובלת מעצירות כבר כמה ימים (4-5!!!). לא עזרו לי כל ניסיונות השזיפים ושאר פירות, ירקות ומים... מצאתי בתיק התרופות שלי כדורים בשם פרמול של ד"ר עצמון יעקב (Faramol K). על הקופסא רשום: הכמוסה מג´לטין, צמחי בלבד, רשימה ארוכה של מרכיבים (achillea, hyssopos, origanium, acorus, galium, chichrium, betonica, alchemilla, linum, plantago, rheum). וזהו. האם ניתן לקחת כדורים אלו ללא חשש בהריון? אם כן, מה המינון המומלץ? תודה מראש גאיה.

PowerFul

New member
התייעצי עם רופא המשפחה שלך

תוכלי לקבל את המידע הטוב ביותר ואת הטיפול הטוב ביותר. לא נראה לי שתוסף התזונה עליו את מדברת יעזור, וגם לא ידוע אם הוא מתאים לנשים בהריון. אבל... ישנו סירופ של חברת הדס אשר נקרא אל-צירות לטענת החברה הוא מתאים לנשים בהריון... הוא מכיל תמציות של פירות יבשים. מוצר זה קיים בשלוש צורות: אבקה, סירופ וטבליות. אסור להשתמש בטבליות בעת הריון. מותר על פי טענת החברה כן להשתמש בסירופ ובאבקה בהריון. את המוצר הנ"ל ניתן להשיג בכל בתי המרקחת. אני מצרף לך את המידע באינטרנט על מוצר טבעי זה מקווה שזה יעזור בכל מקרה מומלץ עדיין גם להתייעץ עם רופא המשפחה שיעבור מהר ובהצלחה.... עדיין מומלץ לשתות המון מים

לגבי עצירות בזמן הריון

שלום גאיה
עצירות מוגדרת כאשר קצב ההתרוקנות הוא פחות מפעמיים לשבוע ואכן את עונה להגדה זו ולכן באמת רצוי לטפל בכך. לא הייתי ממליץ על FaramolK בזמן הריון, ובמיוחד לא בשליש הראשון, למרות שיהיו כאלו שיגידו שאין סיבה לדאגה. אני אישית אוהב ללכת על הכי בטוח. מה כן את יכולה לעשות ?? להשתמש בנירות גליצרין, Fleet Enema (שזהו חוקן) או שמן פראפין בשתיה. שלושתם בטוחים לחלוטין בזמן הריון. לחוקן ולנירות השפעה די מיידית. בברכה
ישראל

למעלה