הצילו!!! סתימה בשד

turtasmano1

New member
הצילו!!! סתימה בשד

שלום. בן שלי בן חודשיים וחצי ואני מניקה אותו בלי תוספות. היתה לי דלקת בשד פעמיים. לקחתי אנטיביוטיקה. היו לי סתימות בשדיים כמה פעמים. הצלחתי לשחרר אותם ע"י קומפרסים והנקה עם סנטר לכיוון הסתימה (לפי העצות בפורום). אך היום יש לי שוב סתימה ואינני מצליחה לשחררה. קומפרסים עם ערק, מקלחת חמה, הנקה עם סנטר, שאיבה - שום דבר לא עזר. האם יש לכן עוד עצות. מה אפשר לעשות. הרופא שלי כבר בפעם אחרונה שהייתי אצלו המליץ לי להפסיק להניק ונתן כדורים להפסקה, אך אני מעדיפה להמשיך. תעזרו לי

1טלטלים

New member
למה להפסיק

עדיף לפנות לרופא שמבין בשד המניק : ד"ר ליבוביץ' (גפ רופאה+יועצת הנקה ) במושב אודים(איזור נתניה).לעתים,תוספת של לציטין פותרת את הבעיה של סתימות חוזרות ונשנות...תמשיכי במה שאת עושה עכשיו,נסי לעסות את השד (איפה שאת מרגישה גולה של סתימה נסי לפורר אותה,עוזר להניק אחרי שמחמים את השד,אפשר למלא כיור מלא במים חמימים ולהכניס שד ולנסות לעסות,לפורר את גולה או פשוט במקלחת.הייתי ממליצה גם לפנות ליועצת הנקה מוסמכת ולראות מהי הסיבה לכך (תמיד יש )... הרבה מנוחה , תרגישי טוב המשך ותעדכני,

1טלטלים

New member
סיבות :

תנסי לראות - אם : 1.גודש ,ריקון שד לא יעיל:בעיות בתפיסה,מעבר חלב,בעיות מציצה,כאבים בפטמה,אספקת יתר של חלב... 2.פספוס הנקות(תינוק שישן יותר שעות,שינויים אצלך:חזרה ללימודים,עבודה. 3.לחץ מכני על הצינורית : חזיה שלוחצת,בגד לוחץ,שינה על הבטן,לחץ שיד מפעילה על שד בזמן הנקה על מנת לתמוך.. 4.מתח,עייפות מוגברת,אנמיה... הייתי ממליצה לפנות ליועצת הנקה כי עברת כבר פעמיים דלקת בשד וטופלת באנטיביוטיקה בחודשיים וחצי ,זה הרבה,חייבת להיות סיבה שניתנת לפתרון והמשך הנקה ללא הפרעות תלוי בכך,לדעתי.

למעלה