הצילו! מה עושים??

vered75

New member
הצילו! מה עושים??

זהו, נגמר. התגרשנו שבוע שעבר וזה נראה לי סוף העולם!! הוא ניהל רומן עם בחורה אחרת (והוא עדין איתה) מהחודש השביעי להריוני. (הוא ויתר על הכל בגלל רגשות האשם) נכון, אני מבינה שזה הצעד הכי חכם אבל הוא היה כל עולמי... והוא כלכך חסר לי (אולי לא הוא, אבל דמות של הבן זוג). כולם אומרים לי שאני צעירה (30), מצליחה (עבודה מסודרת)נראית לא רע וכו' אבל אני לא רואה את האור בקצה ... זהו, הייתי חייבת לשפוך... ומצטערת על הנימה הפסימית על הבוקר.....

מבינה לליבך הכל עניין של הרגל...

שגורם לנו להיות תלותיות גם אל אלה שלא שווים אותנו חיזקי ואימצי מלאי את הימים הקרים, הריקים, עם חברים שיעניקו לך אהבה ועניין ותתגברי עליו אך אל תחשבי שחזרה אליו שווה את הרגעים העצובים האלה מבטיחה לך הם עוברים

Kטלנית

New member
קודם ..תנשמי עמוק מותק../images/Emo24.gif

קחי אוויר להרגע לאט לאט נושמת
נרגעת
עכשיו לאט לאט חמודה כבר התגרשתם את אחרי החלק הכי קשה מותר לך לבכות להתאבל להיות עצובה .... אבל בלי הגזמה הזמן הוא התרופה זה לא קלישאה ויכולה להבין שאת לא רואה את האור אל דאגה לאט לאט הוא יחזור יבוא אליך כשתהיי מוכנה וילווה אותך בדרכך החוצה מהמנהרה החשוכה קודם כול תעקלי עשי חושבים השלימי עם המצב... אח"כ הכל יהיה לך הרבה יותר קל... מכאן שולחת לך
מכל ה
תהיי חזקה מתוקה שיהיה לך הרבה

לוטוס22

New member
ורד../images/Emo24.gif

מילים לא ממש עוזרים אני יודעת.באמת רק הזמן עושה את שלו גבר שבגד והשאיר אותך בהריון זה לא גבר!סורי אני גם עוברת פרידה וזה קשה מבינה אותך . בימים הראשונים בכיתי ועכשיו נרגעתי קצת .מחפשת להעסיק את עצמי כמה שיותר ,אפילו חשבתי היום על עבודה נוספת.אולי זו בריחה מצידי לא יודעת כבר אבל אנחנו חייבת להיות חזקות .תתאבלי כמה שצריך.תחשבי על התינוק. תבקשי עזרה מחברה או מאחד מהמשפחה,

ערסlight

New member
כל עולמי...

בלעדייך אני חצי בנאדם. בחורה בת 30, מצליחה, נראית לא רע, כבר אמא ולא נלחמת בשעונים ביולוגיים, מסודרת בכסף... וואללה. תחליפי משקפיים. וגם... אור בקצה המנהרה יכול להיות גם אור של רכבת מתקרבת.

Rinattt

New member
ואם היא הייתה כותבת שהיא...

לא אוהבת את עצמה, חושבת שהיא מכוערת ולא מוצלחת, מה היית עונה לה? מה יש אסור כבר לפרגן לעצמנו? לאהוב את מה שאנחנו? קטעים איתכם כאן, מי שכותב שהוא לא אוהב את עצמו צועקים עליו שיפסיק לרחם על עצמו ובלה בלה בלה, ואם הוא כן אוהב אז מגחגחים עליו. נו דיי...

ערסlight

New member
שנעשה לך סדר?

להכיר בערך עצמך זה ממש נפלא. אבל רק הזולת יכול לומר זאת בפה מלא. [אנחנו מי שאומרים עלינו שאנחנו] זה לא אותו דבר כשמישהו מהלל את עצמו [שזה בד"כ סימן שאין מישהו אחר שיעשה את זה] זה עובד גם הפוך, מי שמקטין את עצמו מפגין חולשה ובעצם מזמין אנשים שיסתרו אותו. בשני המקרים מדובר בשני צדדים של אותה מטבע. [חוסר ערך] מי שאוהב את עצמו... רואים עליו. [ולא שומעים ממנו]

Rinattt

New member
המממ... מתאים לי שתעשה לי סדר

למה הגב שלי הרוס מנקיונות כבר
אבל עשית לי סדר בהחלט במה שכתבת, נכון, צודק, הבנתי ומקבלת

d a n i e l s 5

New member
ומכיוון ש......

אנחנו לא רואים אותה.....ואולי גם לא נראה . היא מצאה לנכון להשמיע/לכתוב לנו.... וזה גם בסדר !

למעלה