הצילו.... מה לעשות?

wicusb

New member
הצילו.... מה לעשות?

שלום לכולם אשאל את שאלתי בקצרה, אני מקווה שתהיינה תשובות אמיתיות, עדיף מבעלי נסיון, תודה מראש. אני הומו נשוי+ וסיפרתי לאשתי לפני יומיים כי כבר לא יכולתי יותר.... אשתי רוצה להמשיך לחיות איתי ורצתה הבטחה שלא אפגש עם גברים ואמרתי שלא אבטיח משהו שלא אוכל לעמוד בו. אנחנו רוצים לנסות ייעוץ זוגי אולי תמצא דרך לפתור את הבעיה. מצד אחד מאד קשה לי לפרק את המשפחה, הילדים. אני מאד אוהב את אשתי, אבל הרי זו אינה אהבה במובן המיני. מצד שני אני מאד סקפטי האם אוכל להתגבר על המשיכה לגברים שכל כך חזקה אצלי. שאלותי: האם מישהו מכיר יועץ שניתן לפנות אליו ושיטפל בנו באובייקטיביות מוחלטת (לא עצת נפש...)? האם יש כאן בעלי נסיון שיכולים לעזור מנסיונם? האם הסקפטיות שלי תמנע ממני הצלחה בטיפול שכזה? אודה לכל מי שיוכל לעזור לי. המייל שלי הוא: [email protected] ושוב תודה רבה.

wicusb

New member
תודה רבה

הבעיה שלי היא שהוא "גיי פרינדלי" ואני לא יודע עד כמה הוא יכול להיות אובייקטיבי מבחינתי.... באותה מידה שאני לא רוצה לפנות ל"עצת נפש".

ריק בש

New member
אובייקטיבי למדי

ככל הידוע לי, רובינשטיין אינו ממהר להמליץ לפרק משפחות, כך שבהחלט הוא אינו חד צדדי בנושא.

המלצה

שלום, יש לי מרצה בחוג לפסיכולוגיה, יואל אליצור, שהוא אמנם גבר סטרייט ונשוי, אבל הנחה במהלך השנים דוקטורנטים שחקרו את הנושא ההומו-לסבי, והוא עם רגישות וידע גדולים מאוד בתחום (כולל שיעורים שהוא מעביר בנושא במסגרת החוג). בנוסף הוא מתמחה בטיפול משפחתי, שזה נשמע לי מה שאתם צריכים. אני לא יודע אם הוא פנוי לקבל מטופלים חדשים כרגע, אבל אני בקשר טוב איתו ואשמח לקשר ביניכם. לאחר שלקחתי אצלו שני קורסים גדולים אני מחזיק מאוד משיטות הטיפול שלו. המייל שלי: [email protected] נתנאל

dkey

New member
חבל על הכסף

אם קראת קצת בנושא אז אתה יודע שלהשתנות אי אפשר. במקרה שלך הסיכוי עוד יותר קטן כי אתה אוהב את זה (בצדקף זה מי שאתה) ולא מסוגל אפילו להבטיח לה (שוב, בצדק רב). לדעתי המפתח אצל אישתך. היא צריכה לצערה הרב להתמודד עם בעל שאולי אוהב אותה כידידה אבל יותר מכל אוהב את עצמו ואת ההגנה שהיא והילדים מעניקים לו מהצורך שלו להתמודד עם מי שהוא. אז אם היא רוצה להמשיך להיות עלה תאנה ולא להנות מחיי אישות ומשפחה כנים ואמיתיים ולחשוד כל חייה היכן בעלה, אז היא תסכים להמשיך עם הגיהנום הלא מספק הזה בו תקעת אותה (גי אתה חסר חוד שדרה לעשות את הסדר שהייתי צריך לעשות). ואם היא לא תסכים להעמת הפנים הזאת הזה ואני מקווה לטובת כולכם שהיא לא תסכים, היא תתן לעצמה את האפשרות לבנות חיים מחדש עם בן זוג שראוי לה יותר. היא גם בעצם תעשה לך טובה גדולה כי היא תכריח אותך לפתח עמוד שדרה.בעצם לראשונה בחייך להתבגר ובאמת להתמודד. אני אישית לא הייתי הולך לגידי רובינשטיין כי הוא לדעתי מחזיק בדעות מאוד בעייתיות. הוא אמנם עושה לעצמו נפשות בקהילה שלנו אבל אני אישית הייתי בוחר במישהו אחר. למעשה הומוסקסואל כלל לא צריך פסיכולוג כי הומוסקסואליות אינה בעיה נפשית. רק מי שמתכחש לנטייתו צריך עזרה נפשית. אז נוצרות כל הבעיות הנפשיות.

למעלה