הצילו...כינים

• פותח הנושא a44
  • פורסם בתאריך

a44

New member
הצילו...כינים ../images/Emo177.gif

בכורתי הגיע הערב עם כינים בראש. ובכן, היא נפגשת כל יום עם כ-100 אנשים שונים במסגרת הדרכתה בתנועת הנוער ובפעילויות שונות... ורק אלוהים יודע מאיפה הביאה את זה... אז אחרי שהיא נתנה לי (בקושי ובכעס
) לבדוק אותה, וגיליתי אותן מהלכות בין הראסטות שעל ראשה, הודעתי לה שללא סירוק הן לעולם לא תלכנה... הכינים... היא לא מוכנה בשום אופן להסתרק, כי אחרת הראסטות תתפרקנה. יצאנו בערב לבימרק" שלמזלנו פתוח עד שעה מאוחרת וקנינו שני תכשירים שונים לטיפול. החשש שלי, מנסיון העבר, שתדביק את כולנו, כולל את הפעוטה, שראשה עטור בתלתלים ... הוספתי גם שאין לה ברירה, אלא לפרק את הראסטות, מאחר והיא לא חיה בבית לבדה, אלא עם אנשים נוספים. עכשיו היא הסתגרה במקלחת, ועושה לעצמה טיפול עם אחד התכשירים שקנינו בהמממממון כסף. אוףףףףףףףף

Bavmorda

New member
האם היא נזהרת עם החומרים

הכימיים האלו
לצערי יש אזהרות לגבי השימוש בהם. אני מקווה שהיא קצת תשכיל להבין שהיא צריכה להתאמץ ולטפל בשיערה במיוחד בגלל ייתר חברי הבית. עברה יותר משעה, מה ההתקדמות
BAV.

a44

New member
מתביישת לספר....

הם הגיעו כבר אלי... אז אני כבר אחרי טיפול. האמצעית שלי כועסת עד השמיים, כי הכרחתי אותה לעשות טיפול היום (!!!) כי היא ושערה הג'ינג'י שהסתדר כפי שהיא אוהבת כבר למחר, לחתונה שאנחנו עומדות לסוע.... נו, אתם בטח מתארים לעצמכן את תגובתה: טריקות דלת אינסופיות של מתבגרת. רק כעת פינתה את המקלחת, והלכה בכעס לישון. בקטנה אטפל רק ביום שישי, כי מחר ישנה אצל אביה, ואין סיכוי שהוא יעשה משהו. ד.א. במבה ופטל, הן אוהבות
הכינים
אני פוחדת לחשוב את מי נדביק בחתונה.... את החתן והכלה, כמובן!-איזו מתנה נפלאה! חחחחחחחחחחח....

גילה פ

New member
ומה עם הראסטות?

אני חושבת שאם כולכן אחרי טיפול אז סיכוי נמוך שעדיין זה מדבק... תהנו בחתונה

love4101

New member
ואני אומרת החיות חזרו

לעשות מסיבה הביאו איתם במבה ופטל

ron68

New member
יש משהו חדש וטבעי בשוק

סבון לשטיפת ירקות ופירות של חברת סאנריידר. הם עשו מחקרים בנושא ומתברר שזה מועיל להסרת ולמניעת הכינים וביצי הכינים. קונים את זה בשיווק ישיר אני קניתי בקבוקון קטן שעלה 40 ש"ח. מוהלים כפית של הסבון עם השמפו בזמן החפיפה. זה היום השני שאני מנסה את זה. בנוסף אני גם מסרקת את בתי עם מסרק סמיך ושמה לה טיפות רוזמרין מאחורי האוזניים ובעורף בלילה. (בגלל הריח החזק). על כל מקרה המוצר הוא על בסיס טבעי ובטוח שעדיף על כל החומרים הכימיים שמפחיד לחשוב על זה במיוחד על ילדים קטנים. לדעתי שווה לנסות. ואני ממש שונאת את הכינה נחמה.

a44

New member
הי, תודה, רון,

אלא שבנות מתבגרות לא מוכנות שיטפלו בהן... כשהיו קטנות גם אני ניסיתי עליהן כל מיני תכשירים. יש לך אולי את הטל' של הבקבוקון? בשבילי ובשביל פעוטתי?

ron68

New member
מספר הטלפון הוא:

מספר הטלפון שמופיע על הבקבוקון הוא:08-9787111 . השיווק של חברת סאנריידר. תנסי לראות אם יכולים לעזור לך במספר הזה. כי ממה שידוע לי זה שיווק ישיר על ידי משווקים. בכל אופן אחרי שימוש של מספר ימים זה פשוט נפלא. זה באמת מונע בשילוב הסירוק במסרק סמיך ושמן הרוזמרין. שווה כל מחיר בינתיים. שיהיה בהצלחה.

a44

New member
תודה על הטל' ../images/Emo140.gif

בנתיים נעזרת בתרסיס עץ התה ששמים על שיער יבש לפני חפיפה, יחד עם שמפו קינכר - נו, מקווה שמשהו יעזור לכינים להבין את הרמז...

erez16291

New member
הכינה נחמה

למה כעס?תני לה הרצאה קצרה ואני בטוח שבהצגה נכונה תגבשו החלטה שלא נעים ולא בריא להתהלך עם כינים. משם תדאגי פעם בחודש לעשות לה טיפול גם אם אין שם דבר זה עובד!

a44

New member
ארז, ניסית פעם לגעת במתבגרת

שלא רוצה???? אפילו כשבקשתי לבדוק את ראשה, כשרק הגיעה לפני מס' ימים עם הודעתה שמגרד לה בראש, היא סירבה. אחרי חצי שעה שויתרתי והתלבטתי עם עצמי, התעקשתי לבדוק את ראשה, (ולו רק מתוך זה שהיא תדביק את כולנו בבית) וגיליתי מה שגיליתי. היא טענה מצידה ש... השפלתי אותה! לך תבין מתבגרת
עם ראסטות על הראש....

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif גיל מרד הגדול...

אז מה המצב עכשיו, נשארו הראסטות והנחמות השתכפלו להן
אני במעקב, כמו בשיעור טבע לילדי כיתות ח'
.... BAV.

a44

New member
עכשיו שקט.... שקט תעשייתי

הכינים הבינו שאנחנו פותחות במאבק נגדן. לא ברור אם הן מתרגשות מכך., לביצים שלהן שלום...

למעלה