הצילו!!! כואב לי!!!

הצילו!!! כואב לי!!!

גוש ע-נ-ק-י בשד. המקום חם (לי אין חום) ונורא רגיש למגע. אני מניקה מהצד הזה, אתמול שאבתי ממנו (ויצאו 20 סמ"ק לאחר קרוב לשעה!), עשיתי עיסוי (כואבבב
) ושמתי בקבוק חם. מה עוד כדי להיפטר מזה? לא רוצה להגיע לרופא או גרוע מזה- להתחיל בתרופות מיותרות. כרוב יעזור? הצילו!

warm compresses and massage

YOu have to work the milk out of that area. If you start to feel like you have flu, with chills and fever, you will have to take antibiotic in order to avoid having an abscess!! Sit in a warm bath and work on it. Please let me know what happens.​

עבר לי!

בלילה הראשון התעוררתי מהכאבים, לקחתי אמול (בפעם השנייה בחיי), חיממתי את המקום עם בקבוק חם ועשיתי מסאז'. שאבתי את השד ונתתי לה לינוק. ככה יומיים כואבים נורא. עבר לי, סוף סוף. חוייה נוראית. מקווה לא לפגוש סתימות בעתיד. אמא של חברה (שהיא במקרה אחות במח' יולדות) אמרה לי לא לשאוב יותר מדי כי זה יגביר את ייצור החלב ויעלה את הסיכויים לגודש וסתימות עתידיות.

Common misunderstanding

PUmping does not cause godesh. ONly if you are pumping alot and also breastfeeding. IN your case, pumping moves the milk and unplugs the plugged duct. Be careful of incorrect information from well-meaning people who want to help. Most nurses do not understand breastfeeding. why did this happen to you? Are you sleeping with your bra on? You should not. Are you pressing on the breast in one area while you feed? You should not. Is your purse strap pressing on that area?​

תשובות-

אני בקושי שמה חזייה... פרט למקרים בודדים כשלא נעים לי מאנשים שבוהים בי... אני גם לא לוחצת על הש בזמן ההאכלה שלה (אני צריכה?!) אמא של חברה שלי (האחות) אמרה לי לא לשאוב הרבה ולהניק במקביל כי זה עלול לגרום לבעיות מיותרות... לעומתה- האחות בטיפת חלב (כבר שמתי לב שאת לא אוהבת אותן) אמרה לי שחייבים ללכת עם חזייה כי החזה נופל ומופעל לחץ שיכול להוביל לגודש.

Correction

I love tipat halav nurses, but I do not like some of the incorrect information that they give to mothers, like the information that this nurse gave you. Ask her for a reference for the information that she gave you. If she gives it to you, please send it to me.​

הגוש בשד חוזר לי...

אני מתחילה לזהות כבר את הכאבים (מזל שתפסתי את זה בהתחלה) באותו השד. למה סתימה חוזרת? אני בקושי שמה חזיות. אווף! זה כואב!

אסתר?

נראה לי שגם בשד השני מתחילה סתימה... אני אחרי קומפרסים חמים+ מסאז'+ שאיבה... בשני השדיים. למה זה קורה לי? למה הסתימות מתרחשות? יכול להיות שזה קשור בתזונה הלקויה שלי? לצערי אין לי תאבון ואני נאבקת עם האוכל (אני גם צמחונית). אני מפחדת להתייאש... מה אני לא עושה נכון? help...

למעלה