הצילו כואב לי

הצילו כואב לי ../images/Emo2.gif

הביוץ הטבעי החודש שבין שהטיפול הקודם הכושל לטיפול הבא , יש למישהי מושג האם זה בהשפעת הטיפול שעברתי חודש שעבר ? תמיד כאב לי אבל לא ככה ,זה בלתי נסבל , אני לא מסוגלת לזוז , אני מרגישה שהשחלה הימנית שלי עומדת להתפקע
. מה לעשות ? כואב לי

yala85

New member
היי דנדוש, אני מצטערת שאני לא יודעת

למה. אבל אם לי היה כואב הייתי שואלת רופא או הולכת למיון או משהו כזה. תרגישי טוב. שבת שלום.

neta2

New member
../images/Emo166.gifגם לי זה כאב החודש

ואני מבינה אותך, מה שעשיתי ועזר לי מאד זה לשתות בכמויות ולנוח קצת או לקחת נורפן או אדוויל. מקוה שזה יעבור ובמידה ולא , תסעי למיון, אבל לא נראה לי שיש סיבה להלחיץ את עצמך. החודש עברתי אותו דבר בטבעי.. מקוה שתרגישי טוב יותר.. תעדכני

נטע ויאלה המקסימות

תודה על התשובות שלכן ועל הדאגה. לקחתי אופטלגין והוא השפיע לזמן מסוים ,הרגשתי איך אזור הבטן התחתונה כאילו נרדם ונרגע , ועכשיו אכלתי ארוחת ערב שישי ואולי מהקיבה המלאה או משהו כזה , זה לוחץ וכואב נורא
בא לי לבכות מכאבים, אפילו פיפי כואב לי לעשות (למרות שאחרי זה כואב טיפה פחות כי כנראה גם השלפוחית לוחצת). יכול להיות שבגלל השאיבה שעברתי (שמחטטים ודוקרים את השחלה) זה כואב יותר ?

דנדוש היקרה,מקווה שיעבור לך מהר...

ותרגישי חדשה
בקשר לפיפי: אולי זה דלקת בדרכי השתן,כמו שיש גם לבנות שלא עושות שאיבה? דנדוש,תלכי יום ראשון לרופא,ועד אז שתי כדור

דלקת בשלפוחית זה בטוח לא

כי את זה אני מכירה , סבלתי מזה המון בעבר וטופלתי , גם בדלקת שלפוחית כל הזמן רוצים פיפי אפילו אם זה כמה טיפות , ופה זה לא ככה . תודה על הדאגה , זה טוב לדעת איזה חברות נפלאות יש פה בפורום שדואגות ואכפתיות.

0יפעת

New member
דנדוש,אל תשכחי לעדכן מקווה שהכל טוב

אני באמת לא יודעת מה הגורם לכאבים אבל אם זה לא עובר אז תלכי למיון לכל כאב יש סיבה תעדכני אותנו שהכל בסדר, תרגישי טוב יפעת

yala85

New member
דנדוש בדיוק עמדתי לשאול מה קורה

איתך, יצאתי קצת החוצה לטייל וחשבתי עלייך אבל אני הבנתי שלקחת אופטלגין. אני מקווה שתרגישי יותר טוב במהרה. אני לא כל כך יודעת לענות לשאלה האחרונה אבל אם הכאבים הם כמה ימים אחרי השאיבה אז אולי. אני לא בטוחה. תרגישי טוב.

נוג

New member
דנדוש מקווה שתרגישי טוב../images/Emo24.gif

היי, יש פעמים שגם בביוץ טבעי זה מאוד כואב. כל המערכת שלנו יותר רגישה אניהחודש ביצתי ספונטני (מה שנחשב נס משמיים או
) וזה היה כואב מאוד הכאב נמשך כ 3 ימים. הלכתי לרופא נשים שלי והוא עשה אלטרסאונד ואמר שזה כנראה מהבייץ. תחזיקי מעמד נוג

היי דנדוש מה נשמע?

איך את מרגישה? אני מקווה שעכשיו כבר יותר , אני בכל אופן לא מכירה את מה שאת מתארת אבל מקווה שבסופו של דבר זה יעבור כמו שבא ושהכל יהיה בסדר. אז תרגישי טוב ותדווחי לנו מה שלומך כי אני באמת דואגת.
רוני.

salpter

New member
../images/Emo53.gifדנדוש, זהירות,

אולי זה שזירת שחלה, מה שנקרא סיבוב השחלה, יש ללכת לבית חולים, לעיתים בגלל ההורמונים או סתם כך היא מסתובבת כמו האשכים תוך 24 שעות צריך לסובב שלא יהיה נמק. לא להבהל, עד כמה שאפשר.

3אריק

New member
דנדושה

כואב לי שכואב לך ,אז בואי אתן לך טיפ טיפול מתחום הרפלסולוגיה . קחי את בן זוגך ,שכבי בנינוחות במיטה ותני לו לעסות לך את הצד החיצוני של עקב רגל ימין ( גם בשמאל אחר כך לא יזיק ) עם האגודל שלו כנגד כיון השעון ,העיסוי יכול להתבצע עם קצת שמן גוף או קרם . בכדי לאתר את הנקודה במדויק ציירי בדמיון בעקב משולש אשר במרכזו נמצאת הנקודה שהיא למעשה נקודת רפלקס של השחלות . אני מבטיח לך שזה יקל מעלייך כאב . לכל שאלה אני כאן .גם בטלפון ו............ללא תשלום . בהצלחה אריה

מיכל25אב

New member
דנדוש אני שמחה שעבר....

זה ממש הזכיר לי מה שהיה לי אז...זוכרת? מצטערת שלא הסתי לעזור- שבת וכו´...

למעלה