הצילו טחורים.....

• פותח הנושא don9
  • פורסם בתאריך

don9

New member
הצילו טחורים.....

שלום, האם יש משהו שעוד לא ניסיתי ויכול לעזור לטחורים? (חיצוניים וכואבים) אז אם מישהו יכול להמליץ לי אני מודה מראש.

ה מוזה

New member
יש כמה דברים

1.לקצוץ בצל להוסיף דבש ולערבב טוב לגרון אבל גם לטחור.להניח על פד או צמר גפן כמות ולהניח על הטחורים כ 3 שעות.( זה כמובן כבר אחרי שיש טחורים) ולמניעה ע"י איזון מערכת העיכול ,מניעת עצירות 2.לשתות כל בוקר 1 כפית שמן זית. 3. לשתות הרבה הרבה מים 4.לעצירות: לטחון יחד 100 גרם שזיפים 100 גרם משמשים 100 גרם תאנים 1 כף שמן קיק להכניס למקרר וכל יום לקחת 1 כף. 5.תאנים יבשות לערבב עם תמצית שזיפים להוסיף חצי כפית שמן פרפין ו1 כוס ברשט כן כן .בורשט= חמיצת סלק. +דבש ולימון.לערבב הכל ולשתות. 6. לאכול סלק,עוזר למניעת עצירות ועוד דבר שיכול להקל על הטחורים החיצוניים הוא : מרווה לבשל בסיר( כמו שמכינים כל חליטת צמחים) את עלי המרווה במים, אחר-כך להרכין מעל הסיר המהביל את אחורי הגוף ולקלוט את האדים לפי הטבעת. ** באדיבות גולשי פורום תרופות סבתא**

ה מוזה

New member
לא אמור לשרוף

לא ניסיתי בעצמי
אומנם את הסירופ עם הבצל והדבש ניסיתי כשהיה לי שיעול וכאב וגרון והוא אכן עשה פלאים וכלל לא הורגש הבצל [ לא שזה טעים אבל גם לא שורף בגרון] לגבי הטחורים, אולי כדאי לנסות זו עצה שהועלתה לכאן ע"י אחת הגולשות האם זה יעבור? מאוד מקווה

iditush11

New member
יש בזה משהו, למרות שאני לא סובלת

מטחורים שמעתי לא פעם שאם אוכלים חריף בכמויות זה עלול לגרום לטחורים. הכי טוב לכי לרופא אם את סובלת מטחורים, ישנם טיפולים לשם כך. תרגישי טוב

Maya neporiaN

New member
חחחחח אין לי טחורים.........!

אמא שלי פשוט אומרת (פולניה..) שחריף עושה טחורים..רציתי לבדוק. תודה בכל אופן

0 אור 0

New member
קירור

לא מנסיון - אבל קראתי בפורום אחר שקירור של המקום מאד עוזר.

למעלה