הצילו, התנפחתי!

הצילו, התנפחתי!

בשבוע האחרון היו לי תופעות מוכרות שלא תמיד ידעתי למה לייחס אותן, בכאבים יש הקלה וגם בתופעות האחרות אבל הבטן רק הולכת ונהיית יותר ויותר נפוחה, נזכרתי בענק למה קראתי לזה בטן הריונית, זה ממש מפחיד! החשד נופל על סושי שביום שלישי העזתי לאכול בחוץ בלי לשאול באיזה חומץ משתמשים, ועל צ'יפס ממקדונלדס שנשנשתי מידיד למרות שידעתי שאסור. עדיין, לא חשבתי שעד עכשיו אני ארגיש את זה - ואראה את זה. יכול להיות שזה משפיע עד עכשיו ובצורה כזאת? אגב, התופעות התחילו עוד לפני אכילת הדברים האסורים (שגם הם מכילים כמויות קטנות מאוד של גלוטן) ואני כבר לא יודעת מה אני עושה לא בסדר. למישהי יש רעיון איך לפחות מסווים את הבטן? הבגדים שלי הם במידה 36 ומתאימים לגוף של בחורה רזה עם בטן שטוחה.

daniela21

New member
לפעמים אנחנו סבורים שהצליאק אשם בכל

ושוכחים שתופעות גופניות יכולות לקרות ללא קשר. לפי התאור שלך, לא נראה לי שזה קרה מהאוכל, מה גם שכתבת שזה התחיל קודם לכן. חשבת לפנות לרופא נשים? אמנם את לא בהריון (לעת עתה), אבל בטן נפוחה (ובעיקר שזה לא מלווה בכאבי בטן/שלשולים וכו') גם עלולה לנבוע מבעיה גניקולוגית. אני ממש מצטערת לקרוא שאת מרגישה לא טוב ומאחלת לך שזה יעבור במהרה!
ועכשיו אני עפה לישון. הלימודים התישו אותי..

יש לך רעיון?

כי הנפיחות הזאת נראית כמו אותה נפיחות שליוותה אותי כמעט כל החיים שלי עד שהפסקתי לצרוך גלוטן. וזה כן מלווה בסימפטומים שציינת...

daniela21

New member
כמה רעיונות:

1. ללכת לרופא מומחה, אולי אפילו פרטי ולהעלות את כל הבעיות בפניו. 2. לנסות רפואה אלטרנטיבית. אני אמנם לא מהדוגלים בשיטות החלופיות, אבל קראתי לא אחת על אנשים שזה עזר להם, בניגוד לטיפול הקונבנציונלי. אולי תנסי את המכון ברמת אביב שבודקים שם אי סבילות למזונות שונים ומרכיבים לך דיאטה מיוחדת. שמעתי כבר על שתי נשים שזה עזר להן. 3. לנסות פרוביוטיקה.

זה התכנון האמת

אמרתי לך אאל"ט שאני רוצה לנסות מישהו בבני ברק. אני גם מעדיפה רפואה קונבנציונאלית אבל כרגע הם לא ממש עוזרים לי... אלא אם למישהו כאן יש המלצה על רופא גסטרו סבלני ומקצועי, כזה שמקשיב למטופלים שלו ולא טוען שהם משקרים. מה זה המכון ברמת אביב? רפי קרסו דיבר על משהו כזה בתוכנית שלו לא מזמן, על בדיקות דם שבודקות אלרגיות למזון, בפורום רפואה משלימה לא ידעו לענות לי ורק ניסו לדחוף לי שם כל אחד את הטיפולים שלו. יכול להיות שזה זה? ופרובויטיקה... אני לוקחת כמוסות אסידופולס באופן קבוע (ז"א, כשאני זוכרת לקחת...) תודה על כל העצות
טוסי ללמוד, מה שכדאי שגם אני אעשה...

daniela21

New member
הנה קישור:

http://www.briuthaisha.co.il/index.php?thepage=pages&pageid=28 לצערי, אין לי ריכוז ללמוד בשעות כאלה. אני לומדת הכי טוב בלילה, אבל אני אשתדל.. :) בהצלחה גם לך עם הלמידה!

החברות שלי

או שהן מידה 44 או שהן במידה שלי. זה לא פיתרון... חוץ מזה שהמצב שלי הוא מצב בעייתי, זה לא שאני שמנה, יש לי בטן, זה נראה כמו תחילת הריון. זה לא משהו שפשוט להסוות (מאוד סבלתי מזה בנעוריי).

miki 6969

New member
אפשר גם חגורה

את יודעת מאלו שנימתחות לא מאלו הקשות תנסי

למעלה