הצילו!הצילו!

הצילו!הצילו!

בשנה האחרונה פקדו את כל בני משפחתי אסונות שונים ובכלל זה תאונות דרכים, מחלות, חוסר מזל, ניתוק קשרים עם בני זוג, אי הצלחה ועוד. בנות המשפחה כולן סובלות השנה מאיבוד הוסת... יש לנו תחושה של ממש שהמדובר בכישוף (יש גם יסוד עובדתי להאמין בכך). אנו לא רוצים לפגוע באף אחד אלא לקבל לחש כל שהוא שיסיר את הכישוף ויגן עלינו. אנו נואשים לחלוטין - אנא מישהוא שיסייע בידינו. לציין שאחת מבנות המשפחה הפסיקה לדבר איתנו ובמהלך השנה כאילו טירוף אחז בה והיא נראית כשלד עצמות מהלך. ייתכן שהיא העוסקת בכישוף וייתכן גם שגם היא נתונה לכישוף. מה לעשות??????????

yidan

New member
1)אין ברירה חייבים

התאבדות המונית של המשפחה 2)אני בספק אם יש עליכם כישוף 3)וגם עם כן את לא יכולה סתם לקבל לחש לבטל אותו 4)וגם אם תקבלי את לא תוכלי לבצע אותו אנא פני לשורה 1

the crazy angel

New member
התיאור של השנה הזאת

כשנה עמוסה באסונות (באופן קיצוני) מוכר לי באופן אישי...וגם לעוד לא מעט אנשים... הרבה אמונה בשינוי!!! אם לא מקבלים את המצב הקיים כמו שהוא רק אז הוא משתנה.

היי מים ורוח.

את צריכה לבדוק זאת ע"י אדם מקצועי, זה עולה כסף. 100- 200 ש"ח ורק אם יש באמת כישוף עליך לטפל בזאת ע"י מישהו אמין. כדאי להתיעץ עם מנהל הפורום. אם את גרה במרכז או בדרום אוכל להפנות אותך למישהי אמינה לצורך בדיקה. מיקי

vickyhaz

New member
נאמר לנו במפורש על ידי הבת הבכורה

של אותה אחת מהמשפחה שהפסיקה לדבר איתנו שהיא וחברה "חדשה" שלה מבשלות כל הזמן "כישופים עם ריח מוזר" בבית. מה זה אמור להביע??

Diableror

New member
לדעתי?

זו סתם צורת ביטוי.אני חושב שאותה משפוחה פשוט הפחידה את כולכם,זה הכל. מה קדם למה?ההצהרה של הבת הבכורה או אותם "אסונות"? Diableror

האסונות נמשכו יותר משנה ואז שמענו

על הכישופים שכמובן אנחנו לא יודעים אם זה עלינו. בכל אופן אותה אחת שעושה כישופים התנתקה מאיתנו באופן פיתאומי למרות שהייתה ביננו אהבה רבה לפני כן והיינו חברות ומלוכדות כל הזמן.

Diableror

New member
קצת דרמטי..לא?

וגם קצת יותר מדי קולקטיבי.. שאני אבין,כל העניין עם הווסת קרה רק לבנות משפחה מאותו דם?או גם כאלה שהצטרפו למשפחה מנישואין? Diableror

Diableror

New member
בדיוק.

"מטבע הדברים". לדעתי?לא עוברת עליכם שנה טובה,זה הכל. אם בכל זאת את רוצה לעשות משהו,כבר הציעו בפורום לשתוף את כל הבית במים עם מלח,לטהר אותו ע"י שריפת רוזמרין,לבדוק מזוזות,לקנות "ברכת הבית" וכ'ו. Diableror

למעלה