הצילו הצילו

NoaModiin

New member
הצילו הצילו ../images/Emo122.gif

ק'יבלתי במתנה טוסטר וופל בלגי
עכשיו... איך אני נהנית מוופל בלגי וגם לא משמינה ? יש מתכונים דיאטטיים שווים ?

Rtitan

New member
חכם סיני אמר פעם...

"כשאין לך מה לומר - תכתוב שחכם סיני אמר ש..." ותמציא כבר משהו. אז החמישה סנט שלי הם שאם את רוצה וופל בלגי - לכי על זה עד הסוף ולפחות תהני. לא חבל גם לא להנות מהוופל הבלגי הדיאטטי וגם לאכול את הקלוריות? תחסכי קלוריות במקום אחר.

חכם סיני אמר פעם

ש Rt צודק. תכינית תתלהבי מהמכשיר, תכיני עוד כמה - תאכלי ותהני. בלאו הכי בעוד חודש תשכחי מהמכשיר... מנסיון.

Rtitan

New member
המכשיר הכי נטוש בארה״ב הוא...

מכשיר להכנת לחם... חודש חודשיים וזה ננטש

ismeralda100

New member
או שהוא ננטש או שהוא

עובר למיקום אחר (ככה אני עשיתי עם שלי שנקנה לי בהפתעה על ידי ה X וממש לא התאים יל שיתפוס לי מקום במטבח הפיצי גם ככה, אז הוא לקח אותו לעבודה).

Rtitan

New member
קיץ שלם שתינו ככה אייס אספרסו משובח...

אחרי שהגיעו אלינו מכונת אספרסו, טוחן פולי קפה ומכונת גלידה... גלידת קפה בשמנת מקורר עם חנקן נוזלי היה מתכון מנצח השנה.

יערית

New member
לי על שיטת

המינונים. תכיני כמות ענקית, תזליפי מעל את כל הרטבים המתוקים שגורמים לי כבר במחשבה ל..(
) תאכלי את כל הכמות , תרגישי ממש רע עם עצמך, אולי תלכי ל
את הכל החוצה, אבל בהחלט לא תחשבי יותר לפנק את עצמך בואפל בלגי :)). ואם לא להיות קיצונית, תכיני אחד, חלקי אותו לארבע, אחד לך ואם אין מי שיאכל את שלושת הרבעים, תזרקי פשוט לפח ! <אני כנראה קפדנית בעיניין הגיזרה.>

NoaModiin

New member
יעריתוש, שאת ענקית !!

מזכיר לי את תחרות הקרמבואים בכיתה ו'...
נראה לי שאלך על שיטת הארבעה רבעים, עדין יותר ...

אהבתי את העניין של השניצלים

יש לי שיטה להפוך שניצל טבעול 5 אחוז ליאמי יאמי ..אחרי הפשרה קלה נותנת לו כמה הקפצות במצנם ... זה יוצא כזה קריספי -לפנים

kleo patra

New member
להחזיר אותו../images/Emo3.gif

רק כשעברתי לדירתי החדשה אמרתי למשפחתי היקרה- אל תביאו לי כלים- אל תקנו לי מתנות שקשורות למטבח- פוד פרוססור- וכל מיני שייקרים ובלנדרים
שונאת שונאת את כל האביזרים האלה
ואת יקירתי- מסרי אותו במתנה למישהי שאת לא ככ אוהבת שהיא תשמין.

תאכלי חופשי נשמה.עלי.

מחקרים רבים שנעשו בנושא הוופל הבלגי מוכיחים מעל לכל ספק שניתן לאכול כמה וופלים שרוצים מבלי לעלות גרם אחד במשקל כל עוד אוכלים אותו תוך כדי ריצה......

למעלה