הצילו!! הלפ!

autumn

New member
הצילו!! הלפ! ../images/Emo37.gif

טוב, אז ככה... בעיה בקשר לאיי סי קיו יש לי איי סי קיו, וגם לאחותי יש על אותו מחשב איי סי קיו אחר. היום אני מנסה לפתוח את האיי סי קיו ומופיעה הודעה --- icq.exe has generated errorsmand will be closed by windows. you will need ro reastart the program. an error log is being created. אז איתחלתי את האיי סי קיו מאה פעמים, וגם את המחשב וכל פעם מופיעה אותה הודעה... והתקנתי את המספר שלי מחדש ואז ההודעה שוב הופיעה ולא הצלחתי להפעיל את האיי סי קיו. והקטע - שהמספר איי סי קיו של אחותי עובד מצויין וכשאני מנסה להחליף לאיי סי קיו שלי זה נסגר בבבבבבבבבקשה תעזרו לי.... נ.ב. אני לא מבינה כלום במחשבים....

qwazimodo

New member
שגיאות בדר"כ לא נעלמות ...

נסי לבצע את הפעולות הבאות : 1. גיבוי רשימת המשתמשים (העתקת ספריית 2000B בתוכנת ה- ICQ). 2. שמירת מספרי המשתמש + סיסמא (כתבי עך דף ). 3. הסרת התוכנה ומחיקת כל זכר לה בכונן הקשיח (מחיקת התיקיה !!). 4. התקנה חוזרת תוך הגדרת המשתמש הראשי כמספר שלך !!! 5. אם הכל בסדר , הוסיפי את אחותך כמשתמשת. 6. חיזרי לפורום לדווח אם המצב תקין או לא . בהצלחה .

autumn

New member
יאפ

עבד כמו קסם :) התקנתי את האיי סי קיו ועכשיו הוא עובד מצויין , ואפילו נפתר לי דפקט אחר שהיה קודם באיי סי קיו :) כמה חבל שלפני שקראתי את ההודעה שלך... ניסיתי להתקין בעצמי את האיי סי קיו ומחקתי לעצמי את הרשימה... אבל לא משנה תודה בכל אופן, :)))

למעלה