חברתי הטובה ביותר ביקום מתחתנת בקרוב עם החברה המדהימה שלה ועליי מוטל תפקיד מארגנת מסיבת הרווקות של אחת מהן. יש למישהו רעיונות? כמה שיותר מוזר מטורף משונה ופרוע (ואם יש משהו תקופתי) יתקבל בברכה! תודה!
תאספי באוטו גדול את חברתך הטובה ביותר ביקום ואת חברותיה הטובות האחרות, גשו מיד לבאר הקרוב ביותר, הזמינו מימוסות, והתכוננו לערב מוזר, מטורף, משונה ופרוע!!!
אני מחפש באינטרנט מה זה הדבר הזה מימוסות ואז מגלה שאולי זה מימוזות מבין שזה צמח - מתקרב להבין שזו שתיה אך רוצה לדעת איך זה משפיע ולמה זה כזה ייקר. והנה אחד הדברים שמצאתי
שירת התחיה העיברית והנה כבה גיא, וליל שלה. סרעפות שחור בתהומות נבלעו כלה ובחיק מימוזות חמות רוח נמה. נחמד לא?
יוצא מהבר אחרי שתיתן כמה מימוזות ממשיך לאיזה ערב שבו כולכן תהיו מובלות ע"י נשים לבושות בעור ומסכות נותנים לכן לשתות לשוכרה, מטפטפים עליכן שעווה חמה. מגרים אתכן בצורה מטורפת - וכל זה שאתן כמובן גם לבושות בכל מיני תלבושות מגרות מכל מיני תקופות. יש מקום כזה בתל אביב ראיתי פרסום של זה בפייסובק. אני אנסה לחפש לכן את הכתובת או את האדם שמארגן את זה. ראיתי תמונות וזה מדהים
אם כי יותר מתאים לארוסתה ולא לה. הבחורה הזאת לא שותה אלכוהול, ומבחינתה מסיבה פרועה יותר מתרכזת בפעילות אקסטרימית כמו טרקטורונים או פיינטבול או משהו כזה. גם ערב של גירוי עם כל מיני נשים זרות בלבוש מינימלי לא יעשה לה את זה. אם כי בכוונתי להציע את זה לידיד של ארוסתה שמארגן את מסיבת הרווקות של הצד של הכלה, ואני בטוחה שהוא ישמח על ההצעה