הצילו הוא נושך

e f r a t 27

New member
הצילו הוא נושך

שלום לכולם, גור הכלבים שלי בן חודשיים מגזע דוג דה בורדו נושך ללא הפסקה, ואין שום דבר שמרתיע או עוצר בעדו כרגע הוא עוד קטן , החשש הוא כשיגדל אשמח לקבל עצות

be_roo

New member
נושך אתכם?

אם כך זה מאוד פשוט, איך שהוא מתחיל, צעקה חזקה וחדה "לא", לקום ולעזור אותו לבד. אין דבר שמשפיע יותר על גורים בגיל הזה מאשר חוסר תשומת לב.

תני לו עצם בקר מנוסרת מהקצב........

חלקי אותה לחתיכות..........שימי בפריזר וכל פעם שחתיכה מתחילה להסריח תזרקי לפח ותוציאי לו חתיכה חדשה - פעם בכמה ימים. וכמובן - אילוף ונזיפה "לא" - כמו בתגובה הקודמת.

dansha

New member
עצמות וצעצועים

גורים בגיל הזה הם מאוד אורליים (חייבים להשתמש בפה). הפה הוא החלק הרגיש ביותר בגוף של הגור ולכן הוא דוחף כל דבר לפה כדי להרגיש אותו (כמו תינוק) לכלבים יש אינסטינקט נשיכה ולכן הוא לא מפסיק לנשוך כל דבר. חשוב לפזר לגור ברחבי הבית מספר די גדול של צעצועים מחומרים שונים (צעצועי גומי, חבלים, כדורים מפלסטיק וכו'), כך שלאן שהגור ילך יהיה לו מה ללעוס. עצמות גם כן מומלצות מאוד, אבל רק אלו שקונים בחנות, חס וחלילה לא לתת לכלב עצמות של עוף או משהו כזה, ישנם עצמות שעשויות מעור מיובש של פרה והם מתים על זה.

המיובשות - יקרות ונגמרות מהר.......

אלא אם זה כלב שבקושי נושך. הם מעדיפים את עצם הבקר הגדולה והאמיתית. אבל תביאי לו מאיזה סוג שרק תרצי- מה כבר זה משנה - שישחק קצת במקום לנשוך רגלי שולחנות,לחפור בקירות,ולשרוט דלתות. עד היום יש לי "מזכרת" מלפני הרבה שנים - חור בקיר בטון! ואוסף של כדורים שנהג להביא הבייתה מכל הסוגים והמינים. בד"כ כשאנשים משחקים מטקות בים - זאת הייתה המומחיות שלו.

מייקלס

New member
כמה הערות קטנות

העור המיובש של הפרה, הוא לעיתים עור מיובש של "עגל נמוך". אז לשומרי המסורת לא ממש מומלץ. ועוד, יש כלבים שממש רגישים לעצמות העור, וחוטפים שילשולים, הקאות וכאבי בטן. לכן מומלץ ממש במידה, ועם היד על הדופק. ובנוגע לנשיכות. הכי חשוב לעולם, אבל ממש אף פעם לא לעודד את הנשיכות. יש מצבים שאנו נורא משועשעים מהמשחק של הקטנים, ובלי לשים לב מעודדים אותם לנשוך במצבים מסויימים. לכן יש להקפיד שבשום מקרה לא נותנים לגור לנשוך, גם לא במצבים משעשעים כביכול. הכלב חייב להבין שבשום מצב לא תופסים חלקי גוף של הבעלים. (ידיים, מכנסיים, נעלים וכו'). תמיד יש להציע משחק חליפי, כגון חבל משיכה, או קונגו.

e f r a t 27

New member
לא עוזר.....

ניסיתי את כל העצות עצמות מסוגים שונים כדורים בובות נעליים ושאר ירקות הבית נראה כמו אחרי פוגרום אבל הוא עדיין מאוד נמשך אליי........ וזה די כואב

GAUDI2

New member
עזרה ממין אחר

מרחי את הידים שלך או בפילפל או בחומר מר ואז שחקי איתו , הוא ינסה לנשוך ואז יגעל ויפסיק , השיטה הזו עוזרת ב99 מהמיקרים , זהירות רק מרגישות יתר של העור לפילפל אחרי פעמים הוא יפסיק , לאחר מכן מירחי את אותו החומר על הנעלים והרהיטים והוא יריח לבד ולא יגיע יותר . יותר אפקטיבי אם תתני לו משחק שמותר לו ושמרוח בקצת דבש.

© Tweety ©

New member
הכלב נושך בזמן משחק?

ומה התגובה שלך? ברור שזה כואב את לא צרכה לאפשר לו את זה. אני ממליצה-לצעוק עליו בחריפות "לא","אסור" ולתפוש לו את הפה לא בחוזקה. מומלץ גם להשמיע צעקה של כאב ברגע שהוא נושך-הכלב מזהה את הטון ויבין שהוא פגע בך-הוא לעולם לא יפגע בבעלים שלו. בנוסף לכך ת'צפרי ותחזקי אותו כאשר הוא לא נושך. אם זה לא עובד תפני אלי יש לי אופציה אחרת

למעלה