הצילו דחוף

yony10 האחד

New member
הצילו דחוף

טוב...אז יש לי cubase sx 2.0.0.4 וחסר לי 2 פלאג אין בשביל לפתוח שיר שעבדתי עליו אצל חבר מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את dynamics ואת double delay ??? אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא תודה תודה תודה למי שיענה

HeavenlyB

New member
להוריד?

זה בא עם התוכנה. תתקין אותה שוב, אולי בטעות מחקת אותם.

yony10 האחד

New member
להוריד כן,כי אצלי זה איננו

ניסיתי להטעין את התוכנה כמה פעמים ואין לי את זה בכלל ואני לא מוצא את זה באינטרנט

HeavenlyB

New member
אני לא חושב שתמצא

כי זה פלאג שבא עם התוכנה בלבד. פנה לחלילית, אולי הם יוכלו לפתור לך את הבעיה.

krypto

New member
מוזר מאד, כמו שHeavenly אמר

הם עולים אוטומטית יחד עם התוכנה ואמורים להיות קיימים אצלך על המחשב. כולה שני קבצי DLL קטנים. יכול להיות שבגלל שזה פרויקט ממחשב אחר פשוט ה adressing לא נכון. תעשה חיפוש על כל המחשב של שני הקבצים האלה יכול להיות שהם ישנם רק לא נמצאים במקום הנכון. אם אתה מוצא אותם תעתיק אותם בדרך הבאה: את ה Double delay לתוך הספריות: C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX\Vstplugins\Delay C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX\Vstplugins\ C:\Program Files\Steinberg\Vstplugins את ה Dynamics לתוך הספריות: C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX\Vstplugins\Dynamics C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX\Vstplugins C:\Program Files\Steinberg\Vstplugins זה מכסה כל אופציה אפשרית שעולה על הדעת. במידה ולא מצאת תשאיר לי מייל בפרטי ואני אשלח לך אותם ופשוט תעתיק אותם לאותן ספריות שרשומות פה. 95% סיכוי שזה יעבוד.

alt loc

New member
הם אמרוים לבוא עם התוכנה

אבל יכול להיות שיש לחבר שלך פלאג מסוים תגיד את השם ולי נוכל לעזור לך

למעלה