הצילו!!!!דחוף!!!

eladddd

New member
הצילו!!!!דחוף!!!

אם אני עושה מצגת בפאואר פויינט ויצרתי היפר קישור לכמה מסמכים של וורד, ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק זה לא שומר לי את המסמכים עצמם, ומה שקורה שאם אני מפעיל את המצגת במחשב אחר הוא לא מזהה איפה המסמך וורד. צרבתי גם את המסמכים לדיסק וזה לא עזר. תודה, אלעד

zuli2

New member
הנה אני מציל !!!!!

היי את הדף הראשון של המצגת עליך לשמור עם סיומת של index או default ז"א נגיד MATZEGET.INDEX ואז זה הופך את הקובץ לדף הפתיחה ויודע לשייך אליו את שאר המסמכים. כמובן שהכל חייב ליהיות שמור באותה התיקיה. בהצלחה , מקווה שעזרתי

eladddd

New member
קודם כל תודה, אבל...

מה זאת אומרת את הדף הראשון? אתה מדבר עם אחד שלא כ"כ מתעסק בתוכנות האלה... עשיתי את המצגת, וזה נשמר לי על שם של ppt , אני צרבתי את המסמכים של הוורד על אותו דיסק ואני צריך קישור גם לצייר. זה פשוט רושם לי שהוא לא מוצא את הנתיב. תודה אלעד

zuli2

New member
אז ככה

אז ככה , אתה אומר שעשית מצגת עם היפר קישורים ,וכו. עשה כך : פתח תיקיה וקרא לה "מצגת". ואז , פתח מצגת ולעמוד הראשי קרא בשם עם סיומת INDEX (נגיד 1.INDEX ) עכשיו , לדף הזה צרף את כל שאר הדפים ע"י לחיצה על לחצן "הוספה - , היפר קישור ". עשה כך עם כל הדפים של הוורד והצייר. אסביר יותר בפירוט. תיקיה חדשה , מצגת. למסמך הראשון לקרוא משהו נקודה אינדקס. למזער את החלון הזה לרגע לסרגל משימות (לא לסגור אותו לגמרי רק למזער) ליצור מסמכי וורד , ולשמור אותם במקום כל שהוא. אח"כ לפתוח חזרה את המסמך הראשי הממוזער . לחיצה על הוספה ,- היפר קישור , יפתח חלון ששואל אותי איזה מסמך לקשר מצביע לו על מסמכי הוורד ששמרתי . חוזר על התהליך שוב ושוב עם כל המסמכים עד אשר מכניס את כולם למצגת. ואז מוודא ששמרתי באמת את המסמך הראשי כאינדקס. ורואה שנוצר לי מעין מסמך בצורת דף אינטרנט , וכל לחיצה על היפר קישור פותחת לי את דף הוורד המקושר. ב ה צ ל ח ה (הנה הרווחת שיעור בסיסי חינם ב...איך בונים אתר אינטרנט.) :) את כל התיקיה כולה תוכל לצרוב. ב ה צ ל ח ה

למעלה