הצילו גזים...(לא אצלי)

הצילו גזים...(לא אצלי)

תינוקת בת חודש ושבוע ינקה חודש ללא עצירויות הוספתי סימילק והתחלתי לזלזל בתזונה שלי והמשכתי להניק כך יוצא עצירות נוראית + גזים האם יש תרופת פלא חוץ ממשקה הכמון?

כמה שאלות והערה

אני חושבת שהיה עדיף לשאול שאלות הנקה בפורום המיועד לכך. אני לא בטוחה שליישם "עיצות סבתא" יהיה נכון במקרה של תזונת תינוק רך. האם חזרת להנקה מלאה? או שאת עדיין משלבת? -אצל תינוק שיונק הנקה מלאה ובלעדית והוא בן חודש+ זה נורמלי ותקין שלא תהיה יציאה עד 10 ימים! אין זה נחשב עצירות. לעיתים רבות תהיה אי נוחות אבל אסור להלחץ ולהתחיל להוסיף תה/נרות וכד'. אני ממליצה לך להכנס לפורום תמיכת הנקה ולקרוא במאמרים על גזים, שחרור קקי וכד'. זו שאלה נפוצה שחוזרת על עצמה. -עצם השימוש בבקבוק ותמ'ל כנראה החמיר את הגזים. האם את ממשיכה לתת תמ'ל? כדאי לך לאכול הרבה שומר טרי זה מאד עוזר לגזים(עובר בחלב). יש תכשיר מעולה וטבעי בשם גרפווטר-מומלץ. שוב,קראי במאמרים בפורום הרלוונטי על גזים ותקבלי הרבה אינפורמציה.

השאלה נשאלה גם בפורום הנקה...

היום נתתי לה רק סחמילק והיה קצת יותר טוב מבחינת הגזים אבל קקי היא לא עשתה, אתמול אחרי עיסוי רגלים והתמלויות יצא לה ממש גוש (סליחה על ההתבטות אבל ממש עצירות) ושמתי לב שגם לי היתה עצירות ואכלתי פיצה יום לפני אולי קשור???? אני לא מתכוונת להוסיף תה\נרות וכו' גרפווטר משתמשת לא ממש עוזר חשבתי שאולי יש איזו שהיא תרופת "פלא" שתתי תה שומר ולא ממש עזר, אני אנסה שומר טרי תודה.

ה מוזה

New member
אולי לנסות (עבורך) תה בבונג

קמומיל ידוע כעוזר למעיים ,לגזים , כאבי בטן וכו' אינני יודעת מה ההשפעה שלו בתקופת ההנקה מוטב שתבררי קודם עד כמה שיודעת , הוא אמור להיות טוב גם לפעוטות כך שאם את תשתי ותסדירי את הקיבה ע"י שומר,בבונג ותזונה בריאה מקווה ששתיכן תרגישו טוב במהרה , אגב סבתות היו עושות לתינוקות מסג' נעים בבטן
גם פינוק וגם מקל על פעילות המעיים . בטוחה שרווינסרה תוכל להוסיף יותר ממני על עניין המסג' [?]

לאם המיניקה מותר לשתות קמומיל

לתינוק-עדיף לא לתת תה אלא אם כבר כשיש בסל אדיר מגזים אז קמומילה הומאופתית יכולה לעזור ולהרגיע. מסז' זה מעולה ובאמת יש המון מידע מעולה במאמרים של פורום הנקה.

אז לא הבנתי...

את מיניקה או נותנת סימילק? השומר הטרי עובד רק אם את מיניקה. בכל מקרה, להזנה מתמ'ל יש כללים קצת אחרים. נדמה לי שאם את נותנת רק סימילק את צריכה להוסיף לה גם מים לתזונה. מה שלא קורה בהנקה.

היום היה ניסיון ...

לבדוק האם הכאבי בטן זה "ממני" אז הנקתי רק פעם 1 בבקר וכנראה שזה לא מהנקה. אני משלבת בדרך כלל גם וגם.

השתדלי לחזור להנקה מלאה עד חלוף

הזעם ובינתיים- נסי להוריד בשלב ראשון חריף כמו שום טרי, פלפל חריף וכו'. אם אין שיפור תוך 3-5 ימים יש לנסות להוריד מזון אחר- מוצרי חלב למשל. ניסוי וטעייה בקיצור. ולהתייעץ עם יועצת הנקה!

הי שרון...

גם כאן אנחנו נפגשות.. קודם כל תודה אבה על התיחסותך ועוד שאלה אולי את יודעת תוך כמה זמן עובר המזון שאני אוכלת לחלב? וגם תוך כמה זמן הוא נעלם מהחלב?

למעלה