הצילו אני קירח....

ילי121

New member
הצילו אני קירח....

סניה שלי מורט נוצות... הכל התחיל מנוצות קטנות ועכשיו הוא כבר מורט נוצות גדולות מהכנפיים ומהזנב. מה עושים?! הצילו.....
נ.ב: סליחה שלא הייתי כל כך הרבה זמן פשוט הייתי בעונש על זה שהרסתי ת'מחשב והיה עסור לי לשבת עליו...
אז אני חוזרת בגדול הפעם.... מואה מואה מואה.....

היי ילי121

קודם תתני לנו פרטים... איזה סוג תוכי ? מה השתנה אצל התוכי (מקום, חיה נוספת) ? האם היא מקבלת צומת לב או נמצא 24 שעות בכלוב ? אוהד

Chens15

New member
אני חושבת שסניה זה הדררה החמודה ההי

תראי מותק דררות הם יצורים שמחפשים חברה כל היום משום מה גם הדררה שלנו הייתה בתקופה שהיא מרטה מעצמה נוצות מהחזה וכיום היא הפסיקה כי דאגנו לדבר איתה לפחות עשר דקות ביום...את יודעת כעוברים לידה וזה סתם לדבר אלייה קצת או שתשימי לה רדיו או שפשוט תקני מעין צעצוע כזה שהוא נראה עם פעמון קשור אלייה ומאז היא הפסיקה כי היא מדברת למראה ומשחקת בפעמון כשמעמם לה.....וכדאי שתמהרי כי כיום הנוצות שגדלו לו זה נראה פשוט מוזר החזה שלו...מה לעשות אבל עדיף זה על בלי נוצות בכלל...

ילי121

New member
תודה רבה ויש לי עוד שאלונת...

סניה מיתגורר במירפסת שלי וכל היום חם לו מה אני יכולה לעשות כדי לשפר לו קצת את המצב רוח?! עוד הפעם תודה. ויש כאן למישהו מושג איך בונים כלוב, באיזה גודל (לדררה), מאיזה חומרים ואיך... אשמך אם תעזרו לי....

174M4R

New member
בעימ5קרגדטח קאנהמגהלמ קש]רענהלחנ

תיקני לו משחקים ותשקי איתו יותר... ותוציאי אותו מהכלוב מדי פעם... אני לא יכול להסביר לך איך לבנות כלוב לדררה כי.. אין לי דררה וגם איך אני אמור להסביר לך?! אם הייתי יכול הייתי בונה לך אבל אני לא יכול... פעם ראשונה שראיתי כאן מישהו\י יותר קטן ממני!! אני עוד 8 ימים בן 14... בקשר לחתימה שלך... אם
זה הסמיילי המאומץ שלך אז למה את לא משתמש בוא?! o_O

ילי121

New member
מה זאת אומרת?!

זאת החתימה שלי כבר מלפניי חצי שנה רק שלא ניכנסתי הרבה.. טוב לא נורה נעמץ מישהו אחר החיים רעים.

174M4R

New member
אם תירצי..

אני מתחיל השבוע לשפץ את הכלוב שהיה של הארנבות של אחותי ולהפוך אותו לכלוב של קוקטיילים.. והוא גדול! יש מקום ל 5 אנשים לפחות! אני ישים תמונות שלו אם אני יוכל ותיראי איך בערך בניתי אותו.. אני בונה אותו מעץ...

ילי121

New member
אוקיי תודה...

אבל אתה לא חושב שהתוכים יכולים לכרסם את העץ?

174M4R

New member
מה נראה לך שזה?

זה נראה לך כמו כלב או סוס? זה תוכי! יש לו מקור! הוא בחיים לא יוכל לנקר את העץ עד כדי כך שהעץ ישבר...

174M4R

New member
מה הקשר?

תשווי בן פס דק של פלסטיק או עץ לבין קרש שהעובי שלו זה 2 ס"מ בערך והאורך משהו כמו 10...

ילי121

New member
טוב נו דיי להיתעצבן.

ד"א סניה למד לדבר.... הוא אומר סניה, או או, פוטי פו. נכון מתוק, ואמרו לי עוד שדררות לא יודעות לדבר... חחח

ילי121

New member
לא יודעת...

אבל זה חמוד... אולי הוא מנסה להגיד בוקר טוב, כי אמא שלי כל הזמן מעצבנת אותו אם זה

174M4R

New member
תיזהרי לא לאכול אותו...

שמעתי שלתוכים וטווסים יש טעם של עוף..(תרנגולת)

למעלה