הצילו!!! אני מקריח!!

גבי62

New member
הצילו!!! אני מקריח!!

שלום לכל מי שיכול לעזור, אני במשבר מטורף! לא יכול להיות שזה כבר כאן, אבל אני מקריח !! אני רק בן 29, אפילו לא ממש שייך לפורום, אבל אני לא רוצה להראות כמו אבא שלי! מה עושים? איך מתמודדים עם זה? כדאי לקחת את הפרופסיה הזו? מישהו יכול בבקשה לתמוך בי נפשית (מצטער על הבכיינות, אבל זה באמת קשה מנשוא)

אל דאגה.. יש משהו שיעצור את הנשירה

הרצפה !!! רוב הסיכויים שתיראה כמו אבא שלך (גם הוא היה פעם צעיר עם רעמה מתנפנפת) חוץ מזה מה אתה עושה סיפור מהשיער ? אם השיער היה שווה משהו הוא לא היה גדל בישבן

יפעת*

New member
למה להציל?

לפחות 50% מהאנשים יגידו לך שקרחת זה סקסי אז מה יותר פשוט, מלהוריד הכל....

גבי62

New member
תפסיקו עם הצביעות הזאת! קרחת= תחת

מה אתם משחקים לי אותה? כל אחד כאן מדבר על היופי הפנימי, ועל זה שלא צריך לדאוג מהמראה החיצוני כאילו אתם מינימום נזירי זן. ספורט לשמור על הפיגורה לא עושים? עושים. בגדים בחנות כדי להראות טוב לא קונים? קונים. אז מה שונה הקרחת? אני ממש לא מתכוון להשלים עם זה, וזהו. מי שרוצה להמשיך להראות כמו תחת, ושימשיכו לשיר עליו בט"ו בשבת (השקדיה פורחת לגבי יש קרחת...) שיהיה לו לבריאות. אני מקווה שהפרופסיה הזו תעשה את העבודה. נראה מה יגיד הרופא עור.

asti69

New member
../images/Emo153.gif החייזרים הם גם קרחים

תפסיק להסטלבט כאן ולחפש לך קהל יעד לך לחפש בפורום אחר ניגמר לנו כבר להתעסק בקרחת שלך, וגם אם זה באמת.

Kesem_

New member
אז אל תשלים עם זה ../images/Emo70.gif

בחירה שלך אז תהיה לחוץ ומתוח ותרגיש חרא אם זה מה שעושה לך את זה - לך על זה. יש לך ברירה אחרת זה תלוי רק בך. בהצלחה

T i g e r R o n

New member
רץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

להוריד הכל באחריותך המלאה

בדד1

New member
גם אני לא שייך לפורום

אפילו הגיל הכרונולוגי שלי הוא לא מכאן אבל בעצם מהז'תומרת לא מכאן הרי אם אני כותב כאן אז אני כאן בקיצור מילכוד צ'מע טוב מה אמרה לך המנהלת אם קרחת אז לך עם זה עד הסוף תשלים עם זה תפנים את זה ואל תבזבז זמן וכסף על תכשירים לעצירת הנשירה הדבר הכי טוב שאני יכול לייעץ לך זה לקנות מכונת תספורת לשימוש עצמי ולעבור על הראש פעם או פעמיים בשבוע ואני... מאז שיש לי (קרחת) אומר שאם הייתי מגלה כמה זה נעים(הקרחת) הייתי כבר עושה את זה בגיל 16

asti69

New member
../images/Emo201.gifאתה רציני בגלל קרחת?

זה שטיות יש דברים יותר רציינים בחיים היום בחורים צעירים עושים קרחת, אולי זה יהיה יפה לך,אני מקווה שאתה לא רציני ואתה סתם מחפש דגובות, בכל אופן אתה מתבגר לטובה אז כך את החיים בקלות.

גם אני מקריח , יש פיתרון.

אם אבא שלך מקריח , וזה בגנים . כמוני . יש פתרונות . קודם כל באמת אפשר ללכת לרופא עור , ויש תרופות יקרות אמנם , 200 שקל בחודש . אם יש לך את הכסף .. אתה רק בן 29 , יש מקרים יותר קיצוניים , הכרתי במהלך מגורי בירושלים , שהייתי בן 26 , הכרתי מישהו בן 23 אאל"ט שהתחיל כבר להקריח , ועשה קרחת לגמרי . אני התחלתי להקריח בגיל 24 , ממש באג 2000 . יש לי מחלת עור , וגם קשקשים (אולי גם לך יש?) והייתי המון במשך 17 השנים האחרונות בהמון רופאי עור . היה דוקטור אחד , שאמר לי את הדברים הבאים : "יש לך קשקשים , אתה צריך כל יום כל ערב להיתקלח , ולחפוף בשמפו נגד קשקשים , אם לא תתקלח כל יום , כניראה בעתיד יהיה לך קרחת " בחודשים האחרונים , בגלל תחפושת שרציתי להיתחפש , רציתי לעשות קרחת . אבל מאז שפגשתי את אשתי , היא לא הרשתה לי לעשות קרחת . --
אלו היו שישים שניות על קרחת , לפי האופן הסובייקטיבי של אלון
...

למעלה