הצילו אני זקן...

הצילו אני זקן...

איך במס"ב טיפלו בזקנה הכי טוב לדעתכם? מה היה הטריק המוצלח לחיי נצח? (כן כן יש לי יומהולדת, שמישהו ישגר אותי מכאןןןןןן)

python 4

New member
ברוך הבא למחלקה הגריאטרית.

אני מקווה מאוד שפירה הוא המאכל החביב עליך. מזל טוב!

Bored Guardian

New member
מזל טופ!

ואני זוכר שהיה בסרט "המרד" כוכב שלם שנתן למי שחיי עליו חיי נצח או משהו. עכשיו כל מה שאתה צריך זה לתפוס טרמפ על איזה חללית ולקוות לטוב.. ושזה לא ידאיג אותך אני זוכר שיש פה יותר זקנים ממך

תודה

הרוב פה דווקא צעיר ממני... רובם בכלל לא מתקרבים אפילו לגיל שבכינוי שלי. אתה מדבר על הכוכב מתוך הסרט "המרד"? לא מעניין, הם בחרו בחיי פשטות, משעמם

ליזידי

New member
זו בעיה בעייתית

זיקנה היא מן סוג של סימפטום למחלה סופנית
... או משהו...
כעקרון אני חושבת שפשוט נפטרים מכל הזקנים - תוקעים אותם על איזה כוכב מבודד ושמים in orbit איזה שלט הסגר מאיים בסגנון "הצילו! זקנים!" או "אדי נפטלין רעילים באטמוספירה" או "שטח צבאי - אסור לצלם". הטיפול במחלה תלוי בשאלה האם אתה דמות המשכית יפת-נפש באחת מן הסדרות, או פלקט מרושע וחד-פעמי. במקרה הראשון, אתה "נתקע בטעות" בתוך הזיכרון של הטרנספורטר וחוזר לביקור בסידרת ההמשך, רק כדי ללמד את הפיסטון המשקפופר
עם הריח בקו"ם שקורא לעצמו צ'יף אנג'ניר איך באמת עושים דברים. במקרה השני אתה מוצץ את אנרגיית החיים בנשים
צעירות ומצודדות, או שנוטשים אותך על כוכב יבש ומלא חול
שבו קרציות
שנכנסות דרך האוזניים אוכלות לאשתך את המוח. לא מפתה במיוחד... אבל! בכל זאת נשאר לך חזה מוצק ומבטא של ריקרדו מונטבלן! אכן, תמונות קשות מיקי. ובחזרה לאולפן...

ליזידי

New member
זו בעיה בעייתית

זיקנה היא מן סוג של סימפטום למחלה סופנית
... או משהו...
כעקרון אני חושבת שפשוט נפטרים מכל הזקנים - תוקעים אותם על איזה כוכב מבודד ושמים in orbit איזה שלט הסגר מאיים בסגנון "הצילו! זקנים!" או "אדי נפטלין רעילים באטמוספירה" או "שטח צבאי - אסור לצלם". הטיפול במחלה תלוי בשאלה האם אתה דמות המשכית יפת-נפש באחת מן הסדרות, או פלקט מרושע וחד-פעמי. במקרה הראשון, אתה "נתקע בטעות" בתוך הזיכרון של הטרנספורטר וחוזר לביקור בסידרת ההמשך, רק כדי ללמד את הפיסטון המשקפופר
עם הריח בקו"ם שקורא לעצמו צ'יף אנג'ניר איך באמת עושים דברים. במקרה השני אתה מוצץ את אנרגיית החיים בנשים
צעירות ומצודדות, או שנוטשים אותך על כוכב יבש ומלא חול
שבו קרציות
שנכנסות דרך האוזניים אוכלות לאשתך את המוח. לא מפתה במיוחד... אבל! בכל זאת נשאר לך חזה מוצק ומבטא של ריקרדו מונטבלן! אכן, תמונות קשות מיקי. ובחזרה לאולפן...
יומולדת שמח

למעלה