הצילו- אייפון

o0Invisible0o

New member
הצילו- אייפון

טוב, אני צריכה את עזרתכן כי אני אבודה פה.
קודם כל- היוזר שלי באייטונס (במחשב) הוא על מייל סופר ישן ולא רלוונטי בעליל. אני רוצה להחליף מייל, איך אני עושה את זה?
ואממ...אם האייטונס הזה (היוזר הישן) היה מחובר לאייפוד שלי אבל עכשיו אני רוצה לחבר לאייפון החדש דנדש ולסנכרן, יש בעיה? [כרגע באייפון, כדי להפעיל הפעלה ראשונית, שמתי את היוזר הישן...)
עכשיו באנדרואיד אני פשוט מכניסה את הג'ימייל שלי וכל אנשי הקשר שלי (שמגובים שם) מסתנכרנים, איך למען השם אני עושה את זה באייפון הריק מאנשי קשר? (כנ"ל לסנכרן את הגוגל קלנדר)
איך אני מגבה הודעות ווטאסאפ? אני יודעת שאנשי הקשר יעברו אוטומטית אבל לא בא לי לאבד *שוב* את כל היסטוריית ההודעות (מה שקרה כשגנבו לי את הטלפון..
)
ו..איך אני שמה צלצול בעצם? אחרי שאני מסנכרת את המוזיקה שלי...ואיך אני מסנכרנת תמונות? הכל צריך לעבור דרך האייטונס??

ובנימת טלפון חדש מרגשת זו (וכן, אני עוברת ממש ממש לאט...אני יודעת) מה הן אפליקציות המאסט שלכן?
אני מינימליסטית עם ווטסאפ, ווייז, טוויטר, פייסבוק, הודעות פייסבוק המציק, ואינסטגרם אה וג'ימייל כמובן. נו, הבסיסיות.
תמליצו לי על הכללללללללל (ארגון, חדשות, שעשוע, חברתי וכו'..)

תודה על הסבלנות ועל שיתוף הפעולה!

מממ
לגבי הגוגל קלנדר - יש לך 2 אופציות: או להוריד את האפליקציה הרשמית של גוגל, או להזין את החשבון גוגל שלך דרך ההגדרות, מה שיזרים את הנתונים ללוח שנה המובנה של iOS.
כמו שאמרתי להעביר היסטוריית וואטסאפ מאנדרואיד לאייפון זה סיפור מורכב מדיי וכנראה לא אפשרי (אני בטוח שאם נחפש מדריכים נמצא כל מיני דברים, אני פשוט לא הייתי נכנס לזה כי אני לא מאמין שזה יעבוד חלק).
צלצול. כמה פשוט, ככה מסובך. אני אשאיר את זה לבנות פה שמתעסקות בזה יותר ממני

להעביר תמונות מהמחשב לאייפון? כן, דרך האייטונס. האייטונס זה חייך עכשיו. תכירי

כל השאר אני חושב שכיסינו.

האמת שגם אני דיי מינימליסטי באפליקציות. אני אח"כ אבדוק אם יש לי שם משהו מעניין.

LemonLimeLilach

New member
צלצול:

תורידי iringer, תעבירי דרך זה כל שיר שאת רוצה להפוך לצלצול. זה מעביר אוטומטית ללשונית רינגטונס באייטיונס, צריך לסמן שם וי על מה שאת רוצה להעביר לטלפון, לסנכרן, ואז בטלפון לבחור את הצלצול שאת רוצה להשתמש בו.

o0Invisible0o

New member
תודה!

עוד שאלה- אם אני רוצה חלק משיר, כלומר, שהצלצול יתחיל בפזמון למשל, לחתוך בעצמי ולהעביר דרך ה iringer יהיה הכי פשוט, בהתחשב בכך שאין לי בעיה לערוך שירים במחשב, נכון?

RenanaD

New member
כן, הוא חותך אוטומטית את 30 השניות הראשונות והופך ל-m4r

Rachel47

New member
יש אפליקציות יעודיות

לחיתוך רינגטונים וזה שומר אותם ישר כקובץ רינגטון ואז דרך האייטונז מעבירים לטונז וכיף גדול
&nbsp
אפליקציות
&nbsp
יוטיוב ושאזאם זה די בסיסי
יש לי IMDB כי זה יותר נוח מלהכנס לדפדפן ולחפש
מורפיקס תמיד שימושי
&nbsp
את מכירה את האפליקציה Ringya?
הרעיון שלה הוא שאת יכולה להפוך כל קובץ וורד עם מספרי טלפון (לדוגמה) לרשימה אממ... "חיה" שאפשר ללחוץ על הטלפון כלינק בשביל להתקשר
הורדתי אותה כי מישהי מהעבודה אמרה לי
לא יצא לי עדיין להשתמש אבל אם זה משהו שאולי תצטרכי אז היא אמורה להיות טובה
&nbsp
יוצא לי לעבוד הרבה עם גוגל דרייב ושיטס..
Camscanner
&nbsp
אפליקציות של הבנקים/אשראי? זה משהו שאת משתמשת בו?
&nbsp
יש אפליקציה שנקראת sync.me שאת מחברת לפייסבוק והיא מעדכנת לך תמונות של אנשי קשר
יצא לנו כאן כבר לדבר על פרטיות ושות' אז אולי זה לא ידבר אלייך וגם אני תכלס חשבתי על זה אבל אנ ימשוגעת וחייבת תמונות של אנשי קשר
למעשה אלה שלא נמצאים אצלי בפייסבוק (כל העבודה בערך) מאוד מעצבנים אותי שאין להם תמונה

&nbsp
לגבי יומן
אני באמת מתה על האייפון אבל אני חושבת שהיומן שלו יחסית פשוט ומבאס ואני משתמשת המון ביומן אז חיפשתי אפליקצית יומן שתהיה יותר חביבה למראה (תכלס בואי נהיה כנים..רציתי מלא צבעים ולעשות כל דבר בצבע שונה) אז הורדתי את week calender שהיא באמת מושלמת ורק בזכותה אני משתמשת המוווון ביומן (היא הדבר היחיד שהיה חסר לי באמת בתקופת הנקסוס הקצרה והנשכחת)
היא כן עולה כסף..לא זוכרת אבל מהמחירים הנמוכים, דולר? 2?
אני בתכלס לא עפה על יותר מידי אפליקציות אבל אני מאמינה שאם שילמתי דולר על אפליקציה שאני משתמשת בה כלללל הזמן אז זה היה שווה את זה (ממש כמו שאנשים מוכנים לשים דולר על וואטסאפ למשל
)
אז היא שווה את זה

&nbsp
&nbsp

Rachel47

New member
אהה וגם!

הורדתי אפליקציה שנקראת TimeHop
זו אפליקציה שמראה לך כל יום מה עשית בשנים הקודמות באותו יום ברשתות החברתיות שאת רשומה אליהן (ונותנת לו אפשרות להסתכל)
זה מעלה דברים די משוגעים
השבוע פייסבוק התחילו משהו דומה...אבל רק עליהם
אני מקבלת סיכום על כל רשת חברתית
אצלי זה בעיקר אינסטגרם ופייסבוק
אבל זה ממש נחמד
הוא העלה לי תמונות מהיום שתומר השתחרר לפני כמה זמן (פברואר)
ואז תמונות מקורס דולפינים שעשיתי לפני שנה
קורס אקווריומים לפני שנתיים
דברים נחמדים כאלה..
היום נגיד..לא עשיתי כלום

&nbsp
זה הולך אחורה כמה שאפשר
יכול להיות שזה יאבד מתישהו את הקסם...ואולי לא..לא יודעת..בינתיים זה די כיף ונחמד ופשוט ולא מתאמץ מידי..
&nbsp
אני לא מצייצת המון בטוויטר וגם יש איזה הגדרה שאני עוד צריכה לעדכן שם אבל גם זה יכול להיות קצת מעניין...
אולי למי שמצייץ הרבה אין לזה שימוש, או שזה יהיה ארוך מידי...למרות ש..שוב..נחמד להזכר
אבל בכל מקרה בענייני תמונות וכאלה זה נחמד

למעלה