הצילוו

abcnbk

New member
הצילוו

הביטורנט של db לא עובד אההה אני חייב לראות תסרט אם מישהו יודע על מקום אחר להוריד שישלח לי מסר בלה בלה פורום חוקי בלה לה..:D

אה יופי....נצלש =) סרט../images/Emo58.gif

סרט מגניב =) הרבה אקשן חדש ומרענן עם טכניקות שוות וחדשות כזה D: ממממ כל כך התפקעתי מצחוק כשקאקאשי הרג את ההוא נו...שהוא פשוט ריסק את הראש שלו על האדמה חחחח זה היה ענק..... וגם הצוות צילום אחחח זה היה טוב XDDDD וגם את הסוף שרואים את התסריט של הסרט הבא שהיא תככב בו XDDDD לצערי התאכזבתי מהצורה שנארוטו ניצח הפעם =\ זה היה לא מיוחד כזה, רגיל מדי =\ אבל לא נורא...העיקר שהסנו ביטצ'ז היו מגניבים :} עכשיו שאלה לחן ודוד ולכל מי שראה בלי תרגום =) ממממ יש כזה סרטון בהתחלה של היום ספורט הזה נכון? בהוצאה של דאטביו אין את זה ); יש לכם מושג אם אפשר להשיג את זה לחוד? );;;

lgmtk

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

החליפות היו DBZיות יותר מדי :< וראיתי את הנסיכה בסרט, במנגה היא יותר יפה ^O^ בכל מקרה, בטוח יוציאו את היום ספורט בנפרד :}~

renegader

New member
מה??? WTF??../images/Emo58.gif

הנסיכה במאנגה זאת בדיוק אותה נסיכה בסרט בוא אני אגלה לך סוד המאנגה של הסרט זה תמונות שלקחו מהסרט עצמו חתכו לקוביות ומלבנים הוסיפו בועות טקסט והפכו את זה למאנגה בכל מיקרה אני דיי מאוכזב מהסרט לא היו שם טכניקות מעניינות הדגי חרב הענקיים האלה לא עשו כלום והקטע פתיחה הזה ב"אולימפיידה" הזו היה מגעיל לדעתי אני מנמיך ציפיות לסרט השני

lgmtk

New member
אז כנראה ../images/Emo58.gif

שלא ראיתי תמונה טובה שלה...ככה זה נראה לי בכל מקרה... ולמה להנמיך ציפיות? דווקא הסרט השני נראה חביב במיוחד, יש שם גאארה ושיקאמארו, יכול להיות שאשכרה יהיה מגניב. ואני מסכים לגמרי עם הקטע שהסרט לא היה משהו :\

renegader

New member
פיספסת את הרעיון

מנמיכים ציפיות עכשיו אחרי זה הסרט יוצא טוב נו אתה לא מכיר את זה?

Ashaman

New member
אשכרה,חתיכת שועל עצלן מניאק../images/Emo58.gif

אפילו בשביל הסרט הוא לא מוכן להראות לנו תעלולים מיוחדים...כולה ריסק את המכשיר הפלצני הזה מה זה ;< בכ"ז היה חמוד איך שהוא דפק לו את הרסנגאן המתוק הזה...(ומעניין באמת מאיפה לקחו את הקטע שסאסוקה עושה סדק ונארוטו מרסק >_>) סה"כ לא הייתי נותן לסרט ציון גבוה מדי...יש יותר מדי חרא רגשני ומתוק ומעט מדי אקשן ופיצוצים מה זה פה ;<

Ashaman

New member
ואגב הקטע הכי מצחיק לדעתי ../images/Emo58.gif

היה כשקאקאשי ראה שיש לה את הגרסה החדשה של GO GO PARADISE ^_________^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה היה התסריט של הסרט הבא

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאכן בגלל זה הוא הגיב ככה../images/Emo3.gif

Hikaru

New member
מתי שיהיה לי זמן אני אתרגם ואשחרר

את הסרטון הקטן

dsol

New member
סרט חמוד רק חבל (מאוד)....

שהורידו את הסרטון של התחרות ספורט שיש ב RAW הוא כזה שווה אפילו יותר טוב מהסרט ^ (חעחח סתם זה משהו אחר וזה משהו אחר ) הסרט עצמו דיי בסדר רק מעצבן אותי הסוף שלו

לוניד

New member
סרט דיי בלע

סתם פילר ארוך.... אבל לפחות האנימציה היתה טובה. >_<

ashkeloni

New member
הסרט עד כדי כך טוב?

עומר אמר להוריד, אבל 700 מגה? :-S אין לי כוח T_T

למעלה