הצילוווו

fairy siv

New member
הצילוווו

אוקיי אני לא מבינה כאן כלום !!!!!!!!!!!11 אני כותבת לעצמי? איך אני אמורה לקבל תגובות מאנשים?

שקר החן

New member
חחחחחח לאט לאט ../images/Emo13.gif

איזי איזי, ספרי קצת על עצמך כדי שנכיר אותך, ספרי מה את אוהבת לשמוע וספרי גם איזה ממנהלי הפורום הזה את אוהבת
(סתאאאם) בקיצקוץ... ברוכה באה דארלינג hope you will enjoy here הורידי נעליים, שימי רגליים על השולחן, שימי גראנג' במערכת ותרגישי כמו בבית! התמכרות נעימה מותק!

fairy siv

New member
|לשקר החן חן לך../images/Emo54.gif

הייי קוראים לי סיון ואתה היחיד שקיבלתי ממנו תשובה ... פשוט אתמול הייתי נורא לחוצה .. אין לי מושג במחשבים ורציתי לעשות איי סי קיו . אז מצטערת אם הלחץ שלי השפיע על משהו . בכל מקרה למה שקר החן ואיך אתה קשור לאתר הזה ולמה אם בא לך לענות אז בכיף אם לא אז גם בכייף

שקר החן

New member
נעים מאוד סיוון! ../images/Emo13.gif

אמממ לא נחוץ להיות לחוץ
אני מאוד מקווה שהסתדרת עם האיי סי קיו שמכונה במחוזותי פשוט איציק!
לגבי הלחץ שלך זה בסדר, אל תרגישי לא נעים, תרגישי כמו בבית. שאלת למה שקר החן ואיך אני קשור לאתר, אז כן, בא לי לענות. שקר החן הוא כינוי שאני נושא איתי מאז שנכנסתי בפעם הראשונה למערכת תפוז. שמי חן ושם המשפחה שלי מאוד דומה בהגייה למילה שקר, אז הנה לך התשובה, יש הטוענים שאני גם מכוער ואז מקבלים גם כפל משמעות
. אני קשור לכאן בצורה הזו, אני מנהל את קהילת גראנג' ולכן השם שלי מופיע בכחול, לכן קל להבחין בהודעות מנהל בפורומים השונים. חוץ מקהילת גראנג' אני מנהל עוד 2 פורומים במערכת תפוז, האחד הוא פורום נקודת הג'ק, שהוא פורום של תכנית הרדיו האלטרנטיבית, "נקודת הג'ק" שמשודרת בכל מוצ"ש משעה 00:00 בלילה ועד 02:00 לפנות בוקר (יש אחלה מוזיקה... כדאי!
). אני מקווה שקיבלת את כל התשובות ואת מסופקת
עוד פורום שאני מנהל הוא "סאונד, הקלטה ויצירה" מאחר ואני מנוסה בתחום הסאונד הנהלת תפוז בחרה אותי לנהל את הפורום. את פורום גראנג' גם הנהלת תפוז בחרה אותי בגלל הנגישות שלי לחיי המוזיקה והגראנג' בכלל..

למעלה