**Blue-Lagoon**
New member
הצילווווו
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סתם עקב העובדה שאני כבר שעה יושבת מול המחשב שלי בתקווה שתהיה לי השראה לכתוב חיבור של 1500 מילים באנגלית אבל לא עובד אז החלטתי להעלות פה את התיסכול שלי כי נראה לי זה הפורום היחיד שיש בו חיים בשעה הזאת
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שכל אלה שיש להם ילדים פה ביום שהם יהיו בכיתה י"א אל תתנו להם לעשות בגרות בינלאומית, זה סתם סיוט מתמשך של שנתיים שלא שווה כלום. כל מה שיגידו על זה- זה פשוט לא שווה את זה!!!! אפילו להאוניברסיטאות לא אכפת אם עשית בגרות בינלאומית או בגרות אפגניסטאנית- אז זה לא משנה. תודה שהקשבתם לי אולי מישהו פה יועיל בטובו לתת לי השראה? אמילי (מישהו פה מבין את קפקא בכלל?!)
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סתם עקב העובדה שאני כבר שעה יושבת מול המחשב שלי בתקווה שתהיה לי השראה לכתוב חיבור של 1500 מילים באנגלית אבל לא עובד אז החלטתי להעלות פה את התיסכול שלי כי נראה לי זה הפורום היחיד שיש בו חיים בשעה הזאת