הצילווווו

**Blue-Lagoon**

New member
הצילווווו

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סתם עקב העובדה שאני כבר שעה יושבת מול המחשב שלי בתקווה שתהיה לי השראה לכתוב חיבור של 1500 מילים באנגלית אבל לא עובד אז החלטתי להעלות פה את התיסכול שלי כי נראה לי זה הפורום היחיד שיש בו חיים בשעה הזאת
בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שכל אלה שיש להם ילדים פה ביום שהם יהיו בכיתה י"א אל תתנו להם לעשות בגרות בינלאומית, זה סתם סיוט מתמשך של שנתיים שלא שווה כלום. כל מה שיגידו על זה- זה פשוט לא שווה את זה!!!! אפילו להאוניברסיטאות לא אכפת אם עשית בגרות בינלאומית או בגרות אפגניסטאנית- אז זה לא משנה. תודה שהקשבתם לי אולי מישהו פה יועיל בטובו לתת לי השראה? אמילי (מישהו פה מבין את קפקא בכלל?!)

judyr

New member
אולי אני אתן לך רעיון

תשמעי אני לא מבינה לא בקפקא ולא בבגרות בינלאומים ובטח שלא באפגניסטנית אבל יש לי רעיון... למה שלא תרשמי את התיסכולים שלך מהמטלה המזוויעה הזו באנגלית אני מאמינה שעם קצת רצון והמון תסכולת גם תצא החיבורת....

**Blue-Lagoon**

New member
כן כנראה

במקום להשוות את METAMORPHOSIS לTHE GREAT WALL OF CHINA )שאלוהים יודע איזה קשר יש בינהם) אני אכתוב את תיסכולי ב1 בלילה אממ כן רעיון טוב תודה אם אני אכשל בבגרות ואתדרדר לסמים ולזנות תדעי שזה הכל בגללך!
סתם נראה לי שאני צריכה לישון אמילי עוד שבוע יום הולדת!

judyr

New member
הממממ

הקשר הוא אולי חוסר הקשר.... ואיזה מזל שאני פה כשתסיימי להתדרדר תוכלי להאשים אותי

למעלה