הצילווווו

dead-men

New member
הצילווווו

היי לכם אתמול שלחו לי קובץ באיי סי קיו קובץ של הנטבאס אני לא ידעתי ופיתחתי אותו....ישר האנטיוירוס התעורר ואמר לי שזה קובץ מסוכן נתתי לאנטי וירוס למחוק אותו למחרת שהפעלתי את המחשב מחדש האנטי וירוס שום קם ואמר לי שיש לי קובץ נגוע שוב מחקתי אותו ועשיתי עוד פעם בדיקה על המחשב והוא לא מצא כלום עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס אומר לי שיש לי וירוס וכל פעם אני מוחק אותו איך אני יכול להיפתר ממנו לתמיד??? בבקשה תעזרו לי

gurfi

New member
פשוט

תוריד את התוכנה "זה קלינר" ליש לה לינק בתחתית עמוד זה ותריץ אותה

dead-men

New member
אני לא מצליח

הייתה לי את התוכנה לפני הרבה זמן ומחקתי אותה ומאז התקנתי אותה כמה פעמים אבל אני לא מצליח לסרוק את המחשב שלי יש משהו אחר?

dead-men

New member
שאני רוצה להפעיל את התוכנה רשום לי

שהשלושים יום של הניסיון הסתיימו מה לעשות?..... הקובץ הנגוע הוא KYEHOOK.DLL אני לא מצליח למצוא אותו.

gurfi

New member
טוב אז ככה-

היה לי פעם כתובת אינטרנט של ספריית קבצי dll אבל איבדתי אותה. תקשיב תיכנס ל: התחל->הפעלה->תיכתוב שם: MSCONFIG->תקיש אנטר->כרטיסית הפעלה תרשום כאן את כל מה שכתוב שם (חוץ ממה שיש לו כתובת נורמלית (כמו: c:\dfg אם אתה רוצה להמשיך אחרי ה-30 יום - פשוט תקנה את התוכנה... מחיקה לא תעזור כי זה נרשם במקום אחר

dead-men

New member
אני ירשום את הכול

אני לא יודע מה נורמלי ומה לא אבל יותר מאוחר כי אני חיב ללכת תודה לך

dead-men

New member
נחשו מה

בזמן שהעתקתי את כל הרשימה של הקבצים(כן..כן העתקתי כמעט את כולה) ראיתי פתאום את הקובץ שהוא שלח לי ומחקתי אותו והאנטי וירוס לא פעל לי שוב כשאני מפעיל את המחשב תודהב רבה

dino_din

New member
אתרי DLL

אלה לא אתרים מובילים אבל אתה יכול לחפש שם את הקובץ (למרות שאני בספק אם הוא יופיע, זה לא קובץ נפוץ...) : בברכה, דינו_דין.

למעלה