הצילווווו....ע צ י ר ו ת

Tal223

New member
שזיפים

שימי לב שגם השזיפים מכילים המון סוכר, נדמה לי ששיזף אחד או מקסימום 2 זה כבר מנה של פחמימות, אז את צריכה להתייחס לזה כארוחה!

פירות יבשים, והרבה

דבלים, שזיפים ומשמשים. וגם להשרות שני שזיפים במים חמים ולאכול את השזיפים אחרי כ 12 שעות ולשתות את המים. אני עושה את זה מדי יום, ולא תאמיני עד כמה זה עזר לי. ועוד משהו שמאוד עוזר לניקוי מערכת העיכול: לקנות זרעי פשתן (בחנות טבע) לבקש שיטחנו לך, ולפזר כפית מהאבקה שנוצרה בסנדוויץ' שאת אוכלת (נדבק טוב לקוטג' או גבינה לבנה). עד שתי כפיות ביום. כמובן, הרבה שתייה ותזונה עתירה בסיבים.

לבנה123

New member
מתכון לפתיחת צנרת...

כמי שסבלה בעבר מזה קשות (בהריון טפו טפו טפו - דווקא לא), כמה טיפים: 1. לא להתאפק! זה רק מחמיר את זה. ויוצר מעגל של עוד יותר עצירות. ללכת לשבת ברגע שאפשר. 2. לאכול הרבה סיבים - יש קורנפלקס שנקרא פייבר 1 שהוא עשיר בזה. אני אכלתי אותו עם כל דבר והא ממש סידר לי את המערכת. 3. לשתות הרבה - ובשום פנים ואופן לא קפאין. 4. להשרות שזיפים מיובשים במים רותחים, ולשתות (מעדן זה לא, אבל מילא). 5. אם יש עצירות קשה - לשפוך מים חמימים על האזור, ועל הבטן התחתונה. ולגבי עגבניות - זה מאוד אינדיווידואלי - יש כאלה שזה עוזר להם ויש כאלה שזה רק פוקק להם את המערכת עוד יותר. בהצלחה!!!

tami_c

New member
נרות גליצרין!

גם אני ניסיתי הכול!!! פרות יבשים הרבה מים ונרות גליצרין עזרו..

ענתש

New member
../images/Emo18.gif אם זה פעם פעמיים אז בסדר

אבל אם תהיה לך תקופה כזו אז מומלץ לבחור בדרך של תזונה נכונה + תוספת סיבים (פוסיליום וכאלו) לא תרופות או נרות גליצרין כי המעיים מתמכרים לזה ויכולים להפוך "עצלים" ואז יש כבר ממש בעיה שמצריכה טיפול רפואי.

גבינייה

New member
לא נרות!! אגיולקס-אגיולקס-אגיולקס

טבעי, הכי עושה קקי בעולם (רך וטוב) ופשוט עובד!!!! ומה לא: לא אורז לא בננות לא זוכרת יותר...

מיליתו

New member
חייבים לשתות מים - אין ברירה

אני פשוט מחזיקה לידי בקבוק מים מינרלים גדול ושותה שני שלוקים כל כמה דקות. זה גם חוסך נישנוש מיותר. דרך אגב, אני לא מרשה לאף אחד לשתות מהבקבוק שלי - גם בבית, כי ככה אני יכולה להיות בטוחה שעד הערב שתיתי הכל לבד. (אני אמנם כבר עברתי לבקבוק של גדולים - 2 ליטר ובין לבין שותה גם תה ומיץ, אבל זה כבר השלב הבא..)

מיליתו

New member
ותזהרי מפירות יבשים - המון סוכר

בצורת מיץ, מים, ולא משנה איך.

עדי 4

New member
באמת חשוב לזכור,בפירות יבשים

יש המון סוכר. לך עם סוכרת ההריון אסור לאכוול פירות יבשים. לדעתי תשאלי את הדיאטנית במרפאת סוכר על מה היא ממליצה. מתי התור הבא שלך?

ציפורוש

New member
שזיפים- לא מיץ..

קניתי חבילת שזיפים וכל לילה לפני השינה, או סתם מתי שבא לי, אני אוכלת כמה.. אולי תנסי?

שושונת2

New member
יוגורט ביו ישר על הבוקר בתוספת

גרנולה וסלט פירות (או שזיפים מיובשים) - וישר רצים לשירותים

עצירות../images/Emo67.gif

טוב מקסימה קודם כל לא להבהל יש מקרים גרועים יותר סמכי עליי
ודבר שני לאטכול הרבה סיבים שנמצאים בעיקר בירקות עליים וירוקים וכשאני אומרת הרבה אני מתכוונת לממש להפוך לארנבת
לפצל את הארוחות ליותר ארוחות להמעיט בקמח לבן, מטוגנים, ובבננות. ואם שום דבר לא עוזר אז יש סירופ שנקרא אבילק. ניתן לקנות ללא מרשם רופא ומותר לנשים בהריון. 2 מילות אזהרה לגביו- 1. מתוק בטירוף אז מומלץ לערבב אותו עם מים טוב טוב ולשתות במקום שלא נורא אם תפלטי אותו... 2. לקנות בקופ"ח כי שם הוא 50% יותר זול בערך בהצלחה ואם יש שאלות נוספות אני אשמח לעזור

אולי ממאה עצות אחת תצליח...../images/Emo101.gif

מקסימה, כל בוקר אחרי צחצוח שיניים, שתי כוס מיץ אשכוליות טרי. עד הערב יש סיכוי שתבקרי במקום הכי חשוב בהריון... בשרותים
ואם זה לא עוזר אז אולי כדאי נר גליצרין
בהצלחה
מיני

היי באתי לעזרתך...

גם אני סובלת מעצירות..... נקרעת בשירותים.... אני לוקחת את הברזל שאת לוקחת.... אז ככה: המתכון: לשתות מים מהברז פושרים על הבוקר על קיבה ריקה. וגם את המיץ שזיפים . לעשות קצת פעילות גופנית ,קצת, ללכת אז המעיים מתחילות לעבוד... המים והשזיפים יעזור לך אני בטוחה.... מקווה שעזרתי, הגמדה שלך.

למעלה