הצילווווווו

N i 0 b i e

New member
הצילווווווו

חשבתי וחשבתי ואולי אתם תוכלו לעזור לי. עוד שבועיים (!!!) אני עוברת לארה"ב (דטרויט אם אתם באמת רוצים לדעת). כבר גרתי בחו"ל כמה פעמים בחיים שלי (שנה שעברה גרתי בהולנד וחזרתי לישראל) אבל הפעם המצב שונה. כבר חודש שיש לי חבר ואני אוהבת אותו הכי בעולם ואני לא יודעת איך אני אוכל לעזוב אותו! כרגע אני לא יכולה אפילו לחשוב על זה שאני אהיה כל כך רחוקה ממנו! מה לעשות?? מישהו כאן היה במצב דומה לשלי? האם יש סיכוי שהקשר שלנו ימשיך גם אם אנחנו נראה אחד את השני רק פעם-פעמיים בשנה???

SupermanZW

Well-known member
תשובה

אין מה לעשות, קשר לא יכול להחזיק מעמד מפגישות פעמיים בשנה, מקסימום תהיו NETPALS , לא כדאי לבנות אשליות, הציעי לו שתשמרו על קשר כ NETPALS , זה הטוב ביותר שתוכלי להשיג, בהצלחה.

Welcome to my world dear!

אני באותו מצב שלך, בערך. לפני שבועיים חזרתי מישראל ולפני חודש וחצי הכרתי מישהו שם, וכן גם אני אוהבת אותו הכי בעולם, וכן גם אני לא יכלתי לעזוב אותו. אבל מה לעשות שלא היתה לי ממש ברירה ובשלב מסויים כן הייתי צריכה לעזוב אותו, ואני לא אגיד לך שזה קל כי זה לא קל. אני לא יודעת עד כמה אתם קשורים אחד לשני אבל בשבילי זה אחד הדברים היותר קשים שהייתי צריכה לעשות בחיים שלי, אז בוכים כמה ימים, וזה קשה אבל בשלב מסוים מתרגלים. אני לא אומרת שזה נעשה יותר קל כי זה לא, את לא מפסיקה להתגעגע אליו ואת לא מפסיקה לחשוב עליו אבל מצד שני את לא יכולה לשבת כל היום ולבכות כי את רחוקה ממנו. תראי, אמנם אני רק שבועיים פה ומי יודע, אולי בעוד חודש כבר לא נהיה ביחד אבל בכל מקרה, מה שיהיה יהיה. וזה גם מה שאת צריכה לחשוב. יש טלפונים, ויש אינטרנט, ואת תסעי לבקר, והוא יבוא לבקר ואמנם זה לא בדיוק קשר רגיל, אבל אם אתם באמת אוהבים אחד את השני הקשר הזה יחזיק. עוד עיצה קטנה, אני לא יודעת כמה פה היו באותו מצב אבל אנשים שלא עברו את זה לא יכולים לדעת ולהבין איך זה, ומאז שחזרתי אנשים אומרים גם לי וגם לו שזה טיפשי שאנחנו עדיין בקשר, שזה לא קשר אמיתי ושזה לא יכול להיות שאחנו נמשיך להיות חברים אבל את יודעת מה? אני יודעת שאני אוהבת אותו ומצידי שכולם יגידו מה שהם רוצים, לי זה לא ממש אכפת. תלכי עם הלב, ותאמיני לי שאם אתם אמורים להיות ביחד אתם תהיו ביחד. בהצלחה!

okts

New member
יש סיכוי!!! ואל תוותרי!!!

אני עברתי לארה"ב לפני שנתיים וחבר שלי נשאר בארץ. כבר שנתיים שאנחנו חברים ונפגשים פעם בשנה.או למקרה הטוב פעמיים, אבל אני אוהבת אותו והוא אותי ולא משנה מה כולם אומרים לך, אם הוא בחור אמין ויש סיכוי שיהיה לכם עתיד משותף ביחד אל תהרסי את זה. אני אוהבת את חבר שלי ולא משנה מה יקרה אני בטוחה ב-100% שנשאר ביחד בסוף. אז זו כבר החלטה של שניכם אם אתם מסוגלים ליחסים ממרחק רחוק. בכל מקרה בהצלחה לשניכם!

eori

New member
שאלה לי אליך

את באמת חושבת שהוא נאמן לך? זה לא שאני ציני או משהו,אני באמת שואל!! ודבר שני, זה ניראה לך נורמלי מערכת יחסים כזאת,של לא לראות אחד את השני (פעמיים מקסימום לא נחשב)? זה ללכוד אותה ואותו,כי דיי, זה לא שהם הולכים להתחתן או משהו זה כולה חבר (אני מצטער אם אני נשמע מגעיל),וזה לא משהו שהיא לא יכולה להשיג בדטרויד. ותאמיני לי עוד תהיי מופעת איך ישראלים נמצאים בכל מקום (שלא נדבר על יהודים):)

Cuteguy

New member
היי

הבעיה שיש לך היא בעיה של הרבה מאוד אנשים שעוברים לגור בחול.... אישית, עברתי לקנדה אחרי 3 שנים שהייתה לי חברה ונפרדנו בגלל המעבר הזה. קשה מאוד לנהל מערכת יחסים ממרחק... מה שכן יש דבר אחד מנחם. כמה שאני לא האמנתי לזה , עכשיו הבנתי שהחיים ממשיכים. כל אחד ממשיך לחיות את החיים שלו. אי אפשר להיות תקוע במקום אחד. חייבים להמשיך. אז אחרי שעזבתי ,נורא התגעגעתי אליה וחשבתי עליה כל הזמן וגם דיברנו כל יום. ככה זה המשיך כמה חודשים. אחרי זה עם הזמן כמות השיחות פחתה ועכשיו אנחנו מדברים כפעמיים בשבוע (קבוע!!). אז עם הזמן, הרגש נחלש ושתינו המשכנו בחיים שלנו (למרות שבאמת אהבנו אחד את השני וגם היינו 3 נים ביחד אז וזה הרבה זמן). עכשיו יש לה חבר וגם לי הייתה חברה. מה שטוב זה שלפחות ידידים טובים, נשארנו! לפחות זה משהו. במקרה שלך, זה רק חודש. אני לא יודע בת כמה את, אבל חודש זה לא בדיוק הרבה זמן ואת לא בדיוק יכולה לאהוב מישהו עד מעל הרא תוך חודש. קרוב לוודאי שמה שיש לך זו הדלקות. אז נכון, זה לא נעים אבל אף אחד לא אמר שהחיים נחמדים ופיירים. בנתיים, כל עוד את בארץ, לא הייתי מציע לך בכלל לחשוב על זה אלא הייתי מבחלה זמן איכות...תבלי כמה שיותר.... מקווה שתרמתי איכשהו.... אדי

אני לא מסכימה כל כך....

אני אתעלם מהחלק הראשון של ההודעה שלך, כי זה מה שאתה עברת ואני לא ממש אתווכח אבל אי אעבור לחלק השני. זה לא *רק* חודש. חודש זה המון זמן, אתה כן יכול להתאהב במישהו אחרי חודש, מה, יש זמן מסוים שרק אחריו מותר להתאהב? זה הכל תלוי באנשים ובמערכת יחסים, כנ"ל גם לגבי מערכת יחסים ממרחק. זה לא עובד אצל כולם כי זה נורא תלוי בזוג, אבל זה כן יכול לעבוד. עובדה שיש המון זוגות שכן נשארו ביחד...

Cuteguy

New member
תקשיבי...

בן אדם יכול להתאהב במישהו גם אחרי שבוע שהם זוג. אבל יש הבדל (כמו שגם קיטי קאט ציינה) בין לאהוב ללהתאהב. משמותה של "לאהוב" זה להרגיש רגש מסויים כלפי בן אדם ולקבל אותו כמו שהוא בידיעה שהוא לא מושלם ולקבל אותו על אף כל המיגרועות שלו. את יכולה להיות מאוהבת בבן אדם גם שנה ולא לאהוב אותו. יש הבדלים ענקיים בין בשניים וזה קשה מאוד להסברה כיוון שכל נורא האהבה הוא סובייקטיבי מאוד. בכל מקרה אני לא מאמין שיש מישהו שיכול להגיד שהוא אוהב מישהו אחרי חודש שהם ביחד. שהוא מאוהב כן, אבל אוהב זה כבר מוגזם. בנוסף לזה מערכת יחסים ממרחק זו מערכת יחסים אבל השאלה היא האם מערכתהיחסים הזו היא בריאה. אני מאמין שצריך להמשיך לחיות ואם נרשם בגורל שזוג צריך להיות ביחד אז לא משנה מה (גם אם שתיהם חיים במדינות שונות) הם יהיו ביחד.

דווקא כן אפשר

כמו שאמרת, אהבה זה נורא סובייקטיבי. בשבילי זה דווקא להפך, לאהוב מגיע לפני התאהבות. להיות מאוהב במישהו זה הרבה יותר חזק מלאהוב מישהו. אין כזה דבר שאם מישהו אומר שהוא אוהב (או מאוהב או שניהם ביחד) במישהו אחרי חודש זה מוגזם כי זה לא, הכל תלוי בקשר שבין בני הזוג. אתה לא יכול להגיד לילדה שהיא סתם דלוקה עליו, אולי באמת זה ככה ואני לא יכולה לענות לך בשבילה, אבל מהמצב שלי אני יכולה להגיד לך שאתה כן יכול לאהוב וכן יכול להתאהב בחודש. אין זמן מוגדר שרק אחריו אתה יכול להגיד "אני אוהב מישהי"

kit k@t

New member
wheather it's stronger or not

is indevidual, but being inlove comes before the loving. being inlove is the butterflys in the stomach, and this feeling of finding out something new about this person you are gettign to know... kat

kit k@t

New member
Look,

as much as I would love to cheer you up, and tell you that no matter what, your love for each other will be the thing that wins, I don’t think its very logical it will. I had a boyfriend in Israel before I left, and we broke up just before I left. It had nothing to do with the move, but still. I know I would have broken up with any person I would have to leave behind for an indefinite time. Its not like you are going away for a year, you are going for a longer time, and he will probably won’t be able to join you even after high school, or the army, or school (or whatever), the US isn’t an easy place to get to. I think that if you will stay together you will drift a part, and at some point break up. if remain friends, and you will be back one day maybe you will get back together, although I doubt it. I believe you are both young, and spending your teen years sitting and missing someone is no way to spend your teen years, you both have the right to have fun, especially at this time, that is suppose to be the best since you have no responsibilities. You are only together for a month, I know people that have been together for a year and broken up over a shorter distance. I would maybe try and see, but be realistic, don’t be held back by the fact you love each other, try thinking of what is best for you. I know I probably wasn’t too helpful, sorry… kat

S a m s o n

New member
I think you and Gaily

should stop talking and that's it. You have a pessimistic influence on each other. My dear you also know people who were together for a 11 months and stayed together And for the person up there... stay together, see how it goes, if you Don’t like it break up ... no biggie By the way you can ask Gaily (but I suggest you don't) she broke up with me about 5 times and it's not as easy as it looks so before you make colossal decisions just see how it goes.... Good Luck.

kit k@t

New member
Sam,

living in S.F and L.a, isnt the same as Israel and the U.S. and you know what, maybe you two are special.... but the thing is that it is no a normal life of a teenager. even if they do stay together at some point one of them will get sick of it, and then he will blame the other one for "wasting" his time. i'm not saying they should break up, and never talk. but being toghether for a month is not like being together for 11 months. they are nothing like you. and anyway, what are you doing here? :) kat

Trinity 8 P

New member
I have no clue...

I'm bored:) Believe it or not, college is like my AP Statistics class... you just do NOTHING! I have a class and a half a day... it's stupid... by the way I'm stealing G's ICQ every once in a while so get more on-line Eliav (that's his name right?) is supposed to be in this forum too right? I can't keep track of the people on this list... any way he's a cool kid... so what applies to Kat applies to you too (I know you're name it's just this very Israeli one so I never take chances :)) I’ll go now…

eori

New member
תשובה...

או.קיי הדבר הראשון שיש לי להגיד זה שלצערי (או יותר נכון לצערך)זה לא יצליח. אין מצב שקשר יכול להחזיק רק טלפונית או אינטרנטית. דבר שני, שאני עזבתי את הארץ גם כן הייתה לי חברה, ומה לעשות עשיתי מה שטוב למשפחה ולא מה שטוב לי,כי חברה אני תמיד יכול למצוא פה,כנ"ל גם את. אני מצטער שזה נשמע ככה אבל זאת האמת מקווה שעזרתי אורי.

Odish16

New member
דטרויט רוק סיטיייי!!

משום מה נזכרתי בשיר הזה..הממ בכל אופן.. הייתי באותו מצב שלך.. אין לי תשובה..:/ הסוף היה מר אצלי..חח..הממ בהצלחה לך

EROTOMANIA

New member
.............

זה הכל תלוי בזמן ואיך שאת מרגישה.. את אוהבת אותו הכי בעולם עכשיו, אבל מה יקרה עוד חצי שנה, נניח? אי אפשר לדעת. יש כאלה שהתמזל להם מזלם, והלכו והתחתנו אחרי 3 שנים, גם אם הם לא ראו אחד את השני, ויש כאלה שלא... follow your heart בלה בלה..

וואי מגניב!

שנה שעברה גם אני גרתי בהולנד ועוד 3 חודשים אני עוברת לארצות הברית...נכון מגניב?

למעלה