הצילווווווו

bullshit

New member
הצילווווווו../images/Emo7.gif

אני מעשנת בערך כ6 שנים תמיד חשבתי שאני לא מכורה אני פשוט נהנית מהעישון וברגע שאחליט להפסיק אז אני אפסיק. אבל אני כ"כ מכורה וכ"כ רוצה להגמל אני מעשנת קופסא ביום במקרה הטוב לפעמים קופסא וחצי או שתי קופסאות. אני עוסקת בספורט וזה מפריע לי שונאת את הריח,את התלות,אז זה שחצי מהמשכורת שלי הולכת על סיגריות. אבל עדין ממשיכה לעשן, מצהירה כל הזמן בפני כולם ובפני עצמי שאני מפסיקה ממחר. כל פעם שאני חושבת על כך שאני צריכה להפסיק אני מעשנת בשרשרת מהלחץ שמחר אני לא אעשן יותר וגם כדי שבבוקר יהיה לי מגעיל לעשן, אבל זה לא קורה שאני מתעוררת ומכינה את הקפה אני צריכה את הסיגריה ואחרי האוכל אם אני לא אעשן אני ארגיש כל היום שהאוכל עומד לי בגרון ובהפסקות של העבודה מה אני יעשה בהפסקה בלי הסיגריה?? אני לא מצליחה להגמל אפילו ליום אחד וגם לא להפחית את הסיגריות אז אין לי כח רצון למרות שאני רוצה אני חלשת אופי. מה דעתכם על זייבן האם כדאי להשתמש ? לפעמים אני מרגישה שאני מעשנת גם שלא בא לי בגלל ההרגל אז אולי גם זה לא יעזור אני מיואשת הצילו!!!

מר מלד

New member
תשמעי........

אני חוגג היום חודש גמילה. אני בן 38 ומעשן/עישנתי כמוך כ 6 שנים כשמתוכן רק 3 שנים עישון כבד של קופסא ביום. לפני זה עישנתי עד חצי קופסא ליום. אני נגמל ללא שום עזרים טקטיים כגון תרופות או קוסמים. זה לא בא בקלות!!! לפני זה היו הרבה נסיונות פחות מוצלחים של מספר ימים בלבד. אז אמנם אני זולל יותר אבל אני מקווה שזה לזמן קצר עד לביסוס הגמילה. ותדעי לך שזה נורא מפתה לחזור לעישון עם הקפה בבוקר ואחרי ארוחות ובהפסקות בעבודה. אבל חייבים להיות חזקים ולהזכיר לעצמנו שזה ממש לא בריא והחיים יקרים לנו מדי בכדי שנדפוק אותם. וזה גם הוצאה כספית ממש ממש לא קטנה. אז קדימה! את צריכה קודם כל לעשות החלטה. זה צעד נורא חשוב! קודם כל להחליט שעושים את זה ואז מתחילים לנסות. תעשי אפילו כמה נסיונות של יום או אפילו כמה ימים עד שזה מצליח בסוף. אבל את חייבת לעשות את ההחלטה שאת נגמלת ואז תצליחי!

bullshit

New member
../images/Emo50.gif

תודה על התגובה. וכל הכבוד לך על כך שאתה מממש את ההחלטה שלך. די מפחיד אותי הקטע של לאכול יותר עקב הגמילה. אבל אני חייבת לנסות זהו יום ראשון זה הזמן (אז עכשיו אני הולכת לישון בתקווה שמחר אני לא אגע בסיגריות או לפחות אתחיל מלהפחית בכמות בהצלחה לך

למעלה