הצילוווווווווו

הצילוווווווווו

אני בת ארבעים אמא לשלושה ילדים. אני סובלת מדלקות שתן חוזרות ונישנות. חמש עד שש פעמים בשנה. סיוווטטטטטטט. בכל פעם אני מקבלת אנטיביוטיקה ואחרי חודשיים אולי קצת יותר זה שוב חוזר. התופעה מטרידה אותי מאוד, מציקה לי, לא נוחה לי (בלשון המעטה) ומשבשבת לי לחלוטין את איכות החיים. עליי לציין שבעלי לא סובל מדלקות שתן ואין כאן עניין של הדבקה חוזרת. לאחרונה התחלתי לקחת שלוש כמוסות ביום של אוכמניות. מה עוד אתם יכולים להמליץ לי??? אני ממש זקוקה לעזרה

tomerit

New member
טיפול ברפואה משלימה

אני באה מתחום של רפואה סינית אז אני נוטה להמליץ על הרפואה הסינית ובאמת היא יכולה להיות מאד יעילה במקרה כזה. .

harduf9

New member
אוכמניות

טיפול באוכמניות אומנם יעיל אבל אם תתמקדי רק בכך סביר להניח שתזדקקי לטיפול קבוע של אוכמניות. טיפול שלם יכול לסיים את הבעייה תוך חודשיים שלושה. ממליץ לך לגשת לנטורופת או רפלקסולוג. גם שאר השיטות ברפואה הטבעית טובות, נטורופתיה ורפלקסולוגיה זה מה שאני הייתי בוחר לטפל בך. בריאות שלמה גיא הרדוף

גלגל הצלה-../images/Emo101.gif

את חייבת הבין שהדלקת איננה הבעיה העיקרית למרות שהיא זו שמביאה את הסבל הגדול.... יש חולשה במערכת הכללית שלך שמתבטאת באיבר הרגיש אצלך. טיפול סימפטומטי (אנטיביוטיקה, אוכמניות וכד') יכול להקל אבל לא לפתור. רק טיפול שיקח בחשבון את כל מי שאת ומה שאת (הוליסטי) יכול לעזור ממש. את מוזמנת לקרוא סיפור מקרה שהתחיל בדלקת בשלפוחית השתן ונגמר במימוש עצמי. כל טוב עירית

Deosette

New member
אני דוגמא חיה

סבלתי שנתיים מדלקות בדרכי השתן לקחתי כל מיני אנטיביוטיקה שהרופאה רשמה לי ומצבי רק החמיר. הייתי כל הזמן חולה: סרחורות ובחילות עד שבסוף הגעתי למיון. סבלתי מאוד בגלל זה. ואז יעצו לי חמוציות ומאז מעולם לא חזרתי לאנטיביוטיקה. החמוציות גם עוזרות להעלים את הבעיה לתמיד בניגוד לאנטיביוטיקה. גם הסדורל עשה לי בעיות קשות ולא כל כך העלים את הבעיה. היום אין לי בכלל דלקות בעזרת השם. בנוסף צריך להקפיד מאוד על הגיינה. חשוב להשתין אחרי הסקס וללבוש תחתוני כותנה ולא חוטיני (לפחות אחרי הסקס).

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif אני מכירה אישית נשים רבות

שהחמוציות ממש הצילו אותן - ממצב של כמה דלקות בשנה, למצב של 0 דלקות במשך שנים. כאשר לא שותים את המיץ כל הזמן, אבל עם סימנים מקדימים ראשונים נעזרים בו. יחד עם זה, אני מצטרפת לממליצים מעלי לא להסתפק בפתרון הנקודתי, אלא לפתור את הגורם לבעיה באופן מעמיק באמצעות אחת השיטות של רפואה משלימה

למעלה