הצייר והחבר

הצייר והחבר

פעם היה צייר אחד שעבד שנים עד שזכה סופסוף להכרה וגלריה מכובדת העניקה לו תערוכת יחיד. הצייר היה מאושר והזמין את כל חבריו. הגלריה מצידה שלחה הזמנות ופירסמה את הארוע, ובערב הפתיחה היה המקום מלא מפה לפה. ליד אחת התמונות עומדים שניים - אחד ממוזמני הגלריה וחבר של הצייר. "ציורים יפים", אומר הזר "כן", עונה החבר, " אני מכיר את הצייר, הוא חבר טוב שלי ואני בוודאי אקבל ציור בחינם ממנו." מביט בו הזר ומשיב: "אם אתה באמת חבר אז הייה אתה הראשון לקנות..." אז מה אני רוצה לומר? שלום חברים, בשעה טובה ייצא לאור בהוצאת תמוז ספר חדש שלי בשם "זמן משחק" והוא נמצא בחנויות הספרים....

deep ocean

New member
אהבתי

ובהצלחה במכירות הספר

לא מכירת הספר היא העיקר

אלא קריאתו. לו היה הדבר בידי הייתי מחלק אותו חינם לכל אחד אבל את יודעת, כשמקבלים משהו בחינם, גם מתיחסים אליו ככה......

אם כבר שאלת בועז

הספר "זמן משחק" הוא הצצה אל או על ההתנהגות המשחקית של האדם. היא אינה טובה או רעה, היא מה שהיא ונועדה לשמור אותנו "בעניינים", לתת לנו תחושת שייכות, אמיתית או מדומה, ולהגן עלינו מפני הבדידות. אולם מולה, או על הצד השני של המאזניים מונחות האינטימיות, היצירתיות, הביטוי העצמי והאהבה (ומי יעז לוותר על אלו?) איזון שתי כפות המאזניים הללו הוא אמנות, אמנות החיים. "זמן משחק" הוא שפה חדשה לאמנות הזאת.

L i z a r d

New member
תצליח עם הספר

ואני מקווה שהוא יממש את מטרתו. מקווה לעיין ויתכן וארכוש. שאלה, ניתן לקנות את הספר באינטרנט?

לא באינטרנט

אבל הרי אתה מבלה מספיק באינטרנט והנה הזדמנות לצאת לחנות ספרים, למשש את הדפים והכריכה, להריח את הריח המתוק של הדפוס ולהזכר איך היה פעם לפני העולם הדיגיטלי. ולמה לקנות את הספר? ולו בגלל סיבה אחת: כי כמה ספרים אתה מכיר שבעקבות קריאתם תוכל לשוחח עם המחבר ולפתח את הדברים לכיוונים שמרתקים דווקא אותך? חיים

L i z a r d

New member
צודק

יותר נעים בחנות ספרים, אפשר להציץ בספר קודם לכן לראות אחרים... למשש ולהריח... אכן. רק שלא תמיד יוצא, ובאינטרנט זה יותר זול. עכשיו נתת לי עוד סיבה לחפש את הספר...

למעלה