עוד מציטוטי נואל:
על בלר (רגע שפל עליו הוא כמובן התנצל): "I wish they would catch Aids and die" "אני מקווה שהם יקבלו איידס וימותו"
על בלר: "I wish Blur were dead, John Lennon was alive and the Beatles would reform." "הלוואי שבלר היו מתים, ג'ון לנון היה חי והביטלס היו מתאחדים"
על בלר (הציטוט הכי טרי, 2007): "I've got a lot of respect for Damon, I really do mean it. Because I'm indifferent to Damon he thinks that I think he's a cunt. Our Liam will talk to him, I won't because he's just another singer in a band to me, but I don't think he's a cunt. Good luck to him!" "יש לי הרבה הערכה לדיימון (אלברן), אני באמת מתכוון לזה. בגלל שאנחנו לא מדברים הוא חושב שאני חושב שהוא טיפש. ליאם ידבר איתו, אני לא כי בשבילי הוא עוד זמר בלהקה. אבל אני לא חושב שהוא טיפש, בהצלחה לו!"
על רובי וויליאמס: "The fat dancer from Take That" "הרקדן השמן מטייק ד'את"
על רובי וויליאמס: "Fucking dog shit... even he knows just how bad his music has become." "פאקינג חרא של כלב. אפילו הוא יודע כמה גרועה המוזיקה שלו נהייתה"
על פיל קולינס: "People fucking hate cunts like Phil Collins, and if they don't — they fucking should" "אנשים פאקינג שונאים טיפשים כמו פיל קולינס, ואם הם לא - הם צריכים"
על סאם 41 (ג-א-ו-ן): "I'm just glad I lived long enough to hear the shittiest band ever" "אני פשוט שמח שחייתי מספיק זמן כדי לשמוע את הלהקה הכי מחורבנת אי פעם"
על ההשראה ללהיט ליב פוראבר: "Nirvana had this song called 'I Hate Myself And I Want To Die', and I thought 'II'm not fucking having that. He's got everything i fucking want. He's in the most fucking critically acclaimed band in the world, hes got millions of dollars. Couteney Love, well he can have her, but he's got everything i want and he wants to fucking die? Fuck that, fuck the song and fuck him. You and me mate? We're gonna live forever!" "לנירוונה היה את השיר הזה שנקרא "אני שונא את עצמי ורוצה למות", וחשבתי 'אני לא לוקח את זה. יש לו את כל מה שאני רוצה. הוא בלהקה הכי ביקורתית בעולם, יש לו מיליונים של דולרים, קורטני לאב, הוא יכול לקחת אותה, אבל יש לו כל מה שאני רוצה והוא רוצה למות? לעזעזאל עם זה, לעזעזאל עם השיר ולעזעזאל איתו. אני ואתה חבוב? אנחנו הולכים לחיות לנצח!"
על ג'ורג' הריסון (אחרי שאמר שאואזיס הם רק דבר חולף): "George was always the 'Quiet Beatle', maybe he should keep that up" "ג'ורג' תמיד היה ה'ביטל השקט', אולי עדיף שהוא ישאר ככה"
על הגבות שלו: "Don't lay a finger on me eyebrows, or I'll sue you fuckers." "אל תצביעו על הגבות שלי, או שאני אתבע אתכם מניאקים"
על תהילה: "Nothing bothers me more than when groups like Pearl Jam and Nirvana whine and moan and complain about life and being famous. Let me tell you, being famous is great! The feeling when someone asks you for an autograph, unbelieveable! I just think Americans are tired of people telling them how crap their lives are. I think when people listen to our music, we tell them how good their lives could be. I guess I just can't understand the thoughts of Eddie Vedder or that whole bit... I mean, lad, if you hate your job so much, why don't you fuckin' go work at a car wash or McDonald's or something?" "אין דבר שמטריד אותי יותר מהרכבים כמו פרל ג'ם ונירוונה מתבכיין ומתלוננים על החיים של מפורסמים. תנו לי לספר לכם, להיות מפורסם זה אדיר! ההרגשה כשמישהו מבקש חתימה, לא יאומן! אני חושב שאמריקאים פשוט מאסו באנשים שאומרים להם כמה גרועים החיים שלהם. אני חושב שכשאנשים מקשיבים למוזיקה שלנו, אנחנו אומרים להם כמה טובים יכולים להיות החיים שלהם. אני פשוט לא יכול להבין את המחשבות של אדי וודר או של כל אלו... אני מתכוון, בחור, אם אתה שונא כ"כ את העבודה שלך, למה לעזעזאל אתה לא הולך לשטוף מכוניות או למקדולנד'ס או משהו?"
על טוני מקארול (המתופף הראשון שהועזב): "I like Tony as a geezer, but he wouldn't have been able to drum the new songs." "אני מחבב את טוני כבחור, אבל הוא לא הצליח לתופף בשירים החדשים"
על DLBIA: Question: "Who is Sally from Don't Look Back In Anger?" "Sally does not exist. There is no Sally. It just fit the lyrics...I've never met a girl called Sally in my entire life." שאלה: "מי זאת סאלי מדונט לוק בק אין אנגר?" נואל: "סאלי לא קיימת. אין סאלי. זה פשוט התאים במילים... מעולם לא פגשתי בחורה שקוראים לה סאלי."
אחרי שנתבע ע"י קוקה-קולה: "Now we all drink Pepsi." "עכשיו כולנו נשתה פפסי"
על חלוקת הכסף בלהקה: "I do all the work so it's only right that I should get the most money. Plus I am the most handsome" "אני עושה את כל העבודה, אז זה הכי הגיוני שאני אקבל הכי הרבה כסף. חוץ מזה, אני הכי יפה"
על חלוקת הכסף בלהקה:
לסיום: ריצ'רד אשקרופט מלהקת הVerve על נואל: And as for any little digs at Oasis, at the end of the day, Noel Gallagher opened our eyes; for a lot of young people in the North West, to pick up a guitar. Thankyou very much. Rock'n'Roll! "ובשביל להזכיר את אואזיס, בסופו של יום, נואל גלאגר פתח לנו את העיניים; גרם להרבה נערים צעירים בצפון מערב, להרים גיטרה. תודה רבה. רוקנרול." לציטוטים נוספים בשפה האנגלית:
http://en.wikiquote.org/wiki/Noel_Gallagher