"הציטוטון"

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
"הציטוטון"

שמעתם שורד שאמר משפט מצחיק? אחד מ"רצח" אמר משפט שנחרט לכם בזיכרון? מישהי מ"פרדייז" אמרה איזה מוטו לחיים? קבצו הכל לציטוטון של סדרות המציאות! שרשרו לפה את המשפטים והאימרות החכמים (או הטיפשים), המצחיקים, המגניבים ביותר שזכורים לכם, והשרשור יעלה לטאג.

Boran

New member
אני אתחיל עם כמה מהישרדות:

רק אני מבקש- בלי ספוילרים בשרשור הזה! (גם כאלה שמסומנים) "!I will ALWAYS wave my finger at your face" אלישיה לקימי, הישרדות 2. " oh, i trust you, and you trust me, so we can have a little sump'n sump'n" קלי וויגלסוורת' מהישרדות 1 מסבירה איך התחיל עניין הבריתות בתכנית ריאיונות. "she bangs, she bangs!" וויליאם הונג, אמריקן איידול 3 קלי (המירוץ למיליון 4): "what does it feel like?" ג'ון: "it feels like a slippery penis" קלי: "i wanna touch one!" "I'm the mastermind here" היידי, הישרדות 6 "people want me because i'm intelligent" היידי, הישרדות 6

koya1

New member
פחחחחח שי בנגז..

אוי זה היה כזה קורע!!!!! ועוד איך שהוא רקד!!! לא הפסקתי לשיר את השיר הזה כל היום ולצחוק מזה...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיש לי 2..

מפרדייז.. אחד של טרה ושרלה(פרדייז): "we are barbie girl in a barbie world" ואחד שטרה אמרה לאלכס (פרדייז): "you cheat you lie boom you gone" אין לי עוד..

יש לי....

"זהו אתה מחוק אצלי" קמילה לאורן.... "you cheat you lie and we boom you out" טרה על כריסטין(פרדייז) " I have a good news and abad news: the good is that i have a girlfreind and bad she doesnt belive to any word that i say" רוב הישרדות6.... "אני מתעצבנת מעצמי שאני מתעצבנת" אליענה המלכה...

המפשט הכי מצחיק ....

"מה אתה רוצה שאני יגיד לך,אורן אני פאקין אין לוב וויט יו" (מתוך פרוייקט וואי,אמרה קמילה לאורן בחצר).

lorley boy

New member
הנה:

פרדייז הוטל: כששרלה אמרה לדייב שהוא מחליא אותה...ומגעיל אותה שהוא נוגע בה... כטוני אמרה: excuse, excuse me, what dud you said לבו. המירוץ למיליון: טרה לוויל: וויל, אתה אידיוט! כשצוות גווידו יה בטוח בעצמו שהם ינצחו שכשהם בפיגור של 12+ שעות.

Wiinie The Pooh

New member
יש לי אחד בלתי נשכח...../images/Emo70.gif

טוני לדייב (פרדייז): יאצי, game on... (אני לא יודעת איך כותבים יאצי באנגלית...) ויש לי עוד הרבה מפרוייקט Y, אבל אני יכתוב אותם כשיהיה לי זמן...

pinkishhh

New member
יש לי של שרלה מפרדייז...

"אני רוצה לחשוב שכמה שיותר אנשים שונאים אותי ככה אלוקים אוהב אותי" משפט יפה.. אהבתי..

shavtai

New member
אצלי חרוט ביזכרון המשפט...

כשאיימי יצאה על טרה ב"פרזייז" וטרה יצאה מלכה עם כל האדישות שלה והסתכלה על איימי כילו "מה היא רוצה מהחיים שלי ?!" וכשאיימי אמרה לה שהיא חושבת שהיא צבועה ומצוטטת לשיחות וטרה דפקה לה תמשפט הזה בפרצוף: I COULD CARE LESS !!! what youre talkin about with others... או משו כזה אבל ההתחלה של המשפט, כל פעם אני נזכר באדישות הזאת חחח

עוד אחד...

כשאיימי "איימה" על קית'-פרדייז הוטל אני לא ממש זוכרת איך זה היה אבל איימי אומרת לקית' אנחנו נראה וקית' עונה אנחנו באמת נראה ואיימי לקית' אנחנו באמת... WE SEE WE WILL SEE WE WILL נראה לי

פרדייזזזזז

היא אמרה לו.. אנחנו נגרום לחיים שלך להפוך לחלום בלהות אז קית אמר לה את חושבת שאת מפחידה אותי.. אז היא אמרה לו אנחנו עוד נראה... ואז הוא אמר עוד נראה ואז היא אמרה לו נראה.. <WE SEE WE WILL SEE WE WILL > אה.. וגם איימי לזאק.. זאק אני אוהבת אותך וזאק באמת... זאקקק ואיימי לנצח.. .. אהההההההההה אתם יודעים שפרדייז מתחיל שדורים חוזרים בYTV <ערוץ 14..> מי שיודע תאריך מדויק שיגיד לייייייייי

Gazoyz

New member
אין כזה דבר we see !!

יא אללה תלמדו אנגלית אלוהים .. זה היה בערך ככה keith: i guess we will see amy: oh we will see keith: we will see amy: we will משהו כזה

כאן אלוהים שיחקת אותה איזה משפט....

משפט שלי הוא של קיפ(מהמופע של גו' שמו): "HOW DID THIS"זה במבטא ה"קובני"שלו.

למעלה