וואו ממש ממש יפה את מוכשרת בטירוף! ואני מכירה את בי"ס רעות בי"ס לאמוניות וכאלו נכון? את גרה בחיפה?
D danit1234 New member 11/8/06 #21 וואו ממש ממש יפה את מוכשרת בטירוף! ואני מכירה את בי"ס רעות בי"ס לאמוניות וכאלו נכון? את גרה בחיפה?
ז זוביק התינוקת New member 11/8/06 #26 מה קראו שם של רחוב על שמי ולא ידעתי ??? כפרות אתם יודעים שהיינו יושבות שעות בתחנת אוטובוס ביחד והיא זיהתה אותי ולא אמרה מילה????
מה קראו שם של רחוב על שמי ולא ידעתי ??? כפרות אתם יודעים שהיינו יושבות שעות בתחנת אוטובוס ביחד והיא זיהתה אותי ולא אמרה מילה????
ז זוביק התינוקת New member 11/8/06 #28 אז תשימי קסדה.... "לך לספארי" רננה אנחנו מתגעגעים... אני בעד שרשור סגידה לרננה....
נ נ ו נ י י י י New member 13/8/06 #31 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifרננה../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif "למה אתה בא לפה? "אני אוהב שנושכים אותי" "לך לספארי!" 74
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifרננה../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif "למה אתה בא לפה? "אני אוהב שנושכים אותי" "לך לספארי!" 74
ש שישקבבית New member 11/8/06 #25 תודה../images/Emo9.gif ואכן כן חח עיפרון הכי שולט.. בצבע אני לא ממש מסתדרת אבל לא בגלל זה העיפרון שולט
תודה../images/Emo9.gif ואכן כן חח עיפרון הכי שולט.. בצבע אני לא ממש מסתדרת אבל לא בגלל זה העיפרון שולט